Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kız canooo
12 hafta olmuşş
2 li test ni zaman? gidion demi bu hafta kime gidiosun sen dr

hee olduk valla o kadarr
salı yada çarşamba gidicem canım özel ataköy hastanesine gidiyorum
kızzzzzz belki cinsiyetinide görebiliriz bir kaç arkadaşım 12+3 ken ögrendilerrr sende maşallahhhhh kocaman olmuş bebikinn yesinler oniiiiii

şimdi gördüm cnm mesajını..teşekkür ederiz. :)
bıdık ve bebeği adına tabi bu teşekkür :)

haydi hayırlı haberlerle dön inşallah
benim de 3 hafta sona gelio o dönem :)

şimdiden sardı korkusu :)

kız kopiş
10. haftada 2 li test mi olur bacımmm
11 bitimi ile 14 arası yapiiler :)

dimek ki hatlar karıştı bir anlık ay kimdi ki o .. neyse.. aklıma gelir belki.. hı eltimdi kız o son 3aya girmeden tarama tesleri vardı da doktorun randevu verdiği günden erken gitmişti rahatsızlandım diyerek.. :26::26: bebik te paylaştıydım 700gram demiştiler diye..
şimdi de doğumu konuşuyor.. 1 hafta arayla değişiyor fikri.. güya astımlı olduğu için riskli gebelik grubuna giriyormuş (sigara içiyo ve astımlı.. b.k astımlı) riskli olduğu için sezeryanlı olcamış..
pazar günü de diyo ki normal doğum olması gerekiyomuş muş astımdan dolayı ilaç narkoz falan almaması gerekiyormuş.. (yeni şeyler öğreniyorum bende eski astım hastasıyım çok şükür tedavi oldum bişiyim yok)
kızda ne hastalık sorsan var

sustum crafty sustum.. tıp

haydi hayırlı haberlerle dön inşallah
benim de 3 hafta sona gelio o dönem :)

şimdiden sardı korkusu :)

sen gel beni görrrrrrr göbüş çıktı 2 kiloda aldım bide kesemi elimle hissettim rsmen annem bu konuda tecrübeli oldugu için taktiğini gösterdi ayy içimde içi su dolu balon vardı sankii :

sen gel beni görrrrrrr göbüş çıktı 2 kiloda aldım bide kesemi elimle hissettim rsmen annem bu konuda tecrübeli oldugu için taktiğini gösterdi ayy içimde içi su dolu balon vardı sankii :

kızım deli misin sen
elinle nasıl hissettin
ya yapma şöle şeyler töbe yaaaaaaaaaaaaaa

hay maşallah maşallah canom kocaman oldu yeğenimiz desene hadi bakalım 2li testin de güzel geçer de üzmez annesini pıtırcık

hay maşallah maşallah canom kocaman oldu yeğenimiz desene Hadi bakalım 2li testin de güzel geçer de üzmez annesini pıtırcık

cnm dün kaçırdım seni..
Sen hangi doktora gidiyorum demiştin dün? Birde adetliyken muayene oldunmu hiç?

akıllım ben şükran hanıma mail atmıştım..adetliyken geleyimmi muayeneye diye.bugün sekreteri aradı beni adetiniz bittikten sonra gelin diye.gerekli durumlarda adetliyken muayene ediyoruz dedi Ee ben yarın doktora adetli gidicem.inşallah muayene eder beni.

kızım deli misin sen
elinle nasıl hissettin
ya yapma şöle şeyler töbe yaaaaaaaaaaaaaa
kızz adımız çıkmış fik fik canoya yanlışmı anladın seeeeeeennnnkarnımdan hissettim delüüüüüüü allah aşkına nasıl yaptım sandın anlatttt
hay maşallah maşallah canom kocaman oldu yeğenimiz desene hadi bakalım 2li testin de güzel geçer de üzmez annesini pıtırcık

sağol canımmmm sen nasılsın bakim ben pek giremiyodum bulantılarımdan dolayııı geçiyo inşallahh

parmakladın sandım yoksa nerden anlıcaan die düşündüm şekerim
elleme öle ya bi kurcalama çocuğu bırak kalsın deli

cnm ya sen bu hafta gitsen, 9 una kadar beklemesen
Allah korusun yolunda gitmeyen bişi varsa sana zararı olmadan bi an önce yoluna girse herşey
9 u nie ben anlamadım çünkü

doktorum bu hafta yurtdışında olucak zarar verecek bir durum olmadığını söyledi
kanaman olursa progestan kullan dinlen dedi o zaman kendiliğinden düşermiş
şakır şakır kanama olursa çalıştığı hastaneye gitmemi orda gerekli müdahale edileceğini
(doktor isimleri verdi sadece bunlara güvenirim dedi)
hiçbir şey olmazsa ayın dokuzunda muayene edecek o zaman 8. haftam dolmuş oluyor.

benim için bebek durumu bi dahaki kışa kadar bitti çünki eşim aradı 2 gün sonra gurbete gidiyo
klomene bakıp ağlıyorum şu an nasıl da ümitliydim kısmet değilmiş
rabbim sizlere ve olmayanlara nasip etsin inşallah benim için yumurta takibi falan bitti artık kışa kadar
bun dada vardır bi hayır hikmet diyorum
ama size veda edemem çok alıştım buraya arasıra gelir durumunuzu takip ederim hepinizin hamile kaldığını duymak istiyorum inşallah
rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki hep duam budur benim ama çooook üzüldüm

kızz kociş hiçmi gelmeyecekk :26:neden gidiyorkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…