- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kız canooo
12 hafta olmuşş
2 li test ni zaman? gidion demi bu hafta kime gidiosun sen dr
kız canom 2li testini 10.haftada yapmamışmıydı.. ben mi bişiler karıştırıyorum yoksa
Günaydın kızlar.. hayırlı cumalar dilerim
mistim sana mesaj attıydım bıdık için okuduğum yasini ama attığıım mesajı bulamadım .. sanırım yanlışlıkla 3 adet yazmışım.. 2 yasin okudum düzeltme yapayım da.. zaten bıdık ta paylaşmış sizlerle
pinarım, hakkında hayırlısı kuzum.. bu ay hep beraber çabalarız artık.. nisana da hamiş lazım dimi ama
canom sende hoşgeldin bacım.. nisan şakası hoş olmamış galiba.. onu bırak ta.. junior cano napıyor.. özlettiniz kendinizi
hee olduk valla o kadarr
salı yada çarşamba gidicem canım özel ataköy hastanesine gidiyorum
kızzzzzz belki cinsiyetinide görebiliriz bir kaç arkadaşım 12+3 ken ögrendilerrrsende maşallahhhhh kocaman olmuş bebikinn yesinler oniiiiii
kız kopiş
10. haftada 2 li test mi olur bacımmm
11 bitimi ile 14 arası yapiiler :)
haydi hayırlı haberlerle dön inşallah
benim de 3 hafta sona gelio o dönem :)
şimdiden sardı korkusu :)
sen gel beni görrrrrrr göbüş çıktı 2 kiloda aldım bide kesemi elimle hissettim rsmen annem bu konuda tecrübeli oldugu için taktiğini gösterdi ayy içimde içi su dolu balon vardı sankii :
sen gel beni görrrrrrr göbüş çıktı 2 kiloda aldım bide kesemi elimle hissettim rsmen annem bu konuda tecrübeli oldugu için taktiğini gösterdi ayy içimde içi su dolu balon vardı sankii :
hay maşallah maşallah canom kocaman oldu yeğenimiz deseneHadi bakalım 2li testin de güzel geçer de üzmez annesini pıtırcık
kızz adımız çıkmış fik fik canoya yanlışmı anladın seeeeeeennnnkızım deli misin sen
elinle nasıl hissettin
ya yapma şöle şeyler töbe yaaaaaaaaaaaaaa
hay maşallah maşallah canom kocaman oldu yeğenimiz desenehadi bakalım 2li testin de güzel geçer de üzmez annesini pıtırcık
kızz adımız çıkmış fik fik canoya yanlışmı anladın seeeeeeennnnkarnımdan hissettim delüüüüüüü allah aşkına nasıl yaptım sandın anlatttt
sağol canımmmm sen nasılsın bakim ben pek giremiyodum bulantılarımdan dolayııı geçiyo inşallahh
parmakladın sandım yoksa nerden anlıcaan die düşündüm şekerim
elleme öle ya bi kurcalama çocuğu bırak kalsındeli
cnm ya sen bu hafta gitsen, 9 una kadar beklemesen
Allah korusun yolunda gitmeyen bişi varsa sana zararı olmadan bi an önce yoluna girse herşey
9 u nie ben anlamadım çünkü
cano kız özlemişiz neşeni maşallah
izmir de hangi semteydin bakimmm
canım bende sohbetlerimizi özledim valla eserkent tarafındaydım
benim için bebek durumu bi dahaki kışa kadar bitti çünki eşim aradı 2 gün sonra gurbete gidiyo
klomene bakıp ağlıyorum şu an nasıl da ümitliydim kısmet değilmiş
rabbim sizlere ve olmayanlara nasip etsin inşallah benim için yumurta takibi falan bitti artık kışa kadar
bun dada vardır bi hayır hikmet diyorum
ama size veda edemem çok alıştım buraya arasıra gelir durumunuzu takip ederim hepinizin hamile kaldığını duymak istiyorum inşallah
rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki hep duam budur benim ama çooook üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?