benim için bebek durumu bi dahaki kışa kadar bitti çünki eşim aradı 2 gün sonra gurbete gidiyo
klomene bakıp ağlıyorum şu an nasıl da ümitliydim kısmet değilmiş
rabbim sizlere ve olmayanlara nasip etsin inşallah benim için yumurta takibi falan bitti artık kışa kadar
bun dada vardır bi hayır hikmet diyorum
ama size veda edemem çok alıştım buraya arasıra gelir durumunuzu takip ederim hepinizin hamile kaldığını duymak istiyorum inşallah
rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki hep duam budur benim ama çooook üzüldüm
benim için bebek durumu bi dahaki kışa kadar bitti çünki eşim aradı 2 gün sonra gurbete gidiyo
rabbim sizlere ve olmayanlara nasip etsin inşallah benim için yumurta takibi falan bitti artık kışa kadar
ama size veda edemem çok alıştım buraya arasıra gelir durumunuzu takip ederim hepinizin hamile kaldığını duymak istiyorum inşallah
rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki hep duam budur benim ama çooook üzüldüm
nereye gidiyor ki cnm?benim için bebek durumu bi dahaki kışa kadar bitti çünki eşim aradı 2 gün sonra gurbete gidiyo
eşim kışın evde yazın başka bi şehirde şantiyede bu yıl belki gitmiycekti ama şantiyeye güvenip bırakabileceği kimse yok mecburen kendisi gidiyo işçi falan bırakamıyo yani
ayda bir belki gelecek eve taaaa ki havalar bozana kadar millet yazı bekler ben kışı bekliyorum
canoom özlemişiz seni kuzumkızz kociş hiçmi gelmeyecekk :26:neden gidiyorkiiiii
bu günler geçer de bacım benim yaş da geçiyo bu aradaay kız abla kıyamam sana... nereye gidiyor ki.. ? sıkma canını.. allahın izniyle bu günler de geçer.. sen lazımsın bize ablam.. biz de seninleyiz tamam mı.. üzme kendini kuzum
nereye gidiyor ki cnm?
Klomene bakıp ağlıyorum şu an nasıl da ümitliydim kısmet değilmiş
Rabbim sizlere ve olmayanlara nasip etsin inşallah benim için yumurta takibi falan bitti artık kışa kadar
Bun dada vardır bi hayır hikmet diyorum
Rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki hep duam budur benim ama çooook üzüldüm
eşim kışın evde yazın başka bi şehirde şantiyede bu yıl belki gitmiycekti ama şantiyeye güvenip bırakabileceği kimse yok mecburen kendisi gidiyo işçi falan bırakamıyo yani
ayda bir belki gelecek eve taaaa ki havalar bozana kadar millet yazı bekler ben kışı bekliyorum
kız çatlatma iğneni olduğun günden 36 saat sonra gelsin yeter:)
ne üzülüyonnn
canoom özlemişiz seni kuzum
bu günler geçer de bacım benim yaş da geçiyo bu aradataaaa kasım da kesin dönüş oluyo eve
tekirdağa gidiyo canım yakın gibi olsada gidiş geliş imkanı olmuyo malesef
doktor iğne vermediydi ki bana bacım sadece ilacı deneyelim dediydi
hafta sonları izin falan olmuyoki adamın kendi işi çok zor çok işçi olsa alır izni malesef ki helede yazın tam gaz çalışıyolar iş sistemleri çok garip bazen isyan ediyorum küfür edecek bi patron olsun diyorum yaa yazık eşim de bana et rahatla diyoo işte böle bacım
kesin 1 nisan şakası yapıyo bizeerce apla.. bu senin koca 1 nisan şakası falan yapmamıştır dimi??
Sanırım benıma det gelıyo şiddetlı baş ağrım başladı çünkü
ve sinirlilikolmuyo işte olmu yo bu fıkre alışıp bu işten vaz geçmem lazım benım..
Sanırım benıma det gelıyo şiddetlı baş ağrım başladı çünkü
ve sinirlilikolmuyo işte olmu yo bu fıkre alışıp bu işten vaz geçmem lazım benım..
tabi aynı ilaçlar dediğin gibi sadece firmaları farklı, ben serophene kullanmıştım, genelde klomen veriyolar, doktora hangi ilaç mümessili çalışmışsa o firmanın ilacını yazar, önemli olan etken maddesi yani klomifen strat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?