Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ay kız abla kıyamam sana... nereye gidiyor ki.. ? sıkma canını.. allahın izniyle bu günler de geçer.. sen lazımsın bize ablam.. biz de seninleyiz tamam mı.. üzme kendini kuzum

noldu bacım yaa kim mnereye gidio yaaa

selam kızlaarrr :)
sevgili sevsena benide listeye eklersen çoook sevinirimm sat 22 si beklediğim adet donemi 23 nisan :)
çalışmalara ağırlıklı olarak 1-3-5-7-9 ve 11 olarak düşünüyorum..sizce doğru yoldamıyımm??
32-32 gunde 1 regl oluyorumm cunku 28 diil ..
hadi bu ya hamile kalalım artık yaaaa,burdanda kutlayalımm

nereye gidiyor ki cnm?

eşim kışın evde yazın başka bi şehirde şantiyede bu yıl belki gitmiycekti ama şantiyeye güvenip bırakabileceği kimse yok mecburen kendisi gidiyo işçi falan bırakamıyo yani
ayda bir belki gelecek eve taaaa ki havalar bozana kadar millet yazı bekler ben kışı bekliyorum

kız çatlatma iğneni olduğun günden 36 saat sonra gelsin yeter:)
ne üzülüyonnn

kızz kociş hiçmi gelmeyecekk :26:neden gidiyorkiiiii
canoom özlemişiz seni kuzum
ay kız abla kıyamam sana... nereye gidiyor ki.. ? sıkma canını.. allahın izniyle bu günler de geçer.. sen lazımsın bize ablam.. biz de seninleyiz tamam mı.. üzme kendini kuzum
bu günler geçer de bacım benim yaş da geçiyo bu arada taaaa kasım da kesin dönüş oluyo eve
nereye gidiyor ki cnm?

tekirdağa gidiyo canım yakın gibi olsada gidiş geliş imkanı olmuyo malesef

hayırlısı olsun ... üzülmek yok..eşin gelsin gelince yaparsınız..yeterli ikinizinde sağlığı yerinde olsun

Rabbim kavuşmayı nasip etsin inşallah öyle olaylar varki adam 1 günlüğüne geliyor eşii hamile kalıyor bu işler hiç belli olmuyorrr....

kız çatlatma iğneni olduğun günden 36 saat sonra gelsin yeter:)
ne üzülüyonnn

doktor iğne vermediydi ki bana bacım sadece ilacı deneyelim dediydi
hafta sonları izin falan olmuyoki adamın kendi işi çok zor çok işçi olsa alır izni malesef ki helede yazın tam gaz çalışıyolar iş sistemleri çok garip bazen isyan ediyorum küfür edecek bi patron olsun diyorum yaa yazık eşim de bana et rahatla diyoo işte böle bacım

bende özledim üzülme canım gelince yaparsınız bebiki bu aradada sen kafandan olumsuz düşünceleri atmış olursun

erce apla.. bu senin koca 1 nisan şakası falan yapmamıştır dimi??

senin gitme imkanın yokmu haftasonu falan, cumadan gitsen pazar dönsen, hiç yoktan iyidir bir umut olur

Sanırım benıma det gelıyo şiddetlı baş ağrım başladı çünkü
ve sinirlilik olmuyo işte olmu yo bu fıkre alışıp bu işten vaz geçmem lazım benım..

Sanırım benıma det gelıyo şiddetlı baş ağrım başladı çünkü
ve sinirlilik olmuyo işte olmu yo bu fıkre alışıp bu işten vaz geçmem lazım benım..

umutsuzluk yok, tıpta çareler tükenmez, ölümden başka herşeyin bir çaresi vardır
kendiliğinden olmuyorsa tedavi var ilaçlar var, oda olmazsa tüp bebek var, niye vazgeçesin, senin kaç yıl hatırlamıyorum ama benim kuzenimin tam 7 yıl olmadı, sonra peşpeşe iki oğlu oldu, bunun gibi yüzlerce örnek var, olumlu düşün hele kırmızılar gelmeden hiç umutsuz olma

kızlar klomene bakıyordum da
EŞDEĞER İLAÇ ADI
1 GONAPHENE 50 MG 10 TABLET
2 SEROPHENE 50 MG 10 TABLET
3 GONAPHANE 50 MG 10 TABLET
4 KLOMEN 50 MG 10 TABLET

bunların hepsinde klomifen sitrat var imiş yani bu ilaçların özelliği aynı işte firmaları farklı ama.. acep birinin ki daha mı iyi yapılmıştır.. hani ne bilim burda topikler arasında bu ilaç isimlerini gördükçe acep hangisi ne içindir araştırıyim dedim de.. :26::26::26:
ayrıca prospektüsüne de baktım
Klomen ; 1- Hipotalamus-hipofiz-over aksı normal olan Anovülar, İnfertil kadınlarda * Ovülasyonun sağlanması * Luteal faz disfonksiyonunun düzeltilmesi 2- İn-vitro Fertilizasyon (Tüp bebek) işleminde * Multipl folikül gelişiminin temini 3- Oligospermik İnfertil erkeklerde (Primer,hipotalamus,hipofiz ve testis yetersizliği olmayan) sperm sayısının artırılması amacıyla kullanılır.

Son düzenleme:
tabi aynı ilaçlar dediğin gibi sadece firmaları farklı, ben serophene kullanmıştım, genelde klomen veriyolar, doktora hangi ilaç mümessili çalışmışsa o firmanın ilacını yazar, önemli olan etken maddesi yani klomifen strat

doktorcum sana birşey danışabilirmiyim :26:
Benim bugün adetimin 2,5. Günü.yarın doktora gidicem sırf klemen isteyip hemen başlamak için adetli gidiyorum.acaba muayene etmiyorum deyip beni gönderebilirmi?adetten sonra gel deyipte..bu doktora ilk defa gidiyorumda .:26: Ben daha fazla oyalanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…