Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım... saat 1 buçukda doktor randevum var öncesinde psikolog sonrasında kadın doğum... kadın doğumda genel muayene olacam bakalım ne olacak... psikolog da bu olanlardan sonra destek almam şart ondan bi yerden başlamak lazım değil mi???

biz iyiyiz şeboş sen de iyiysen süperrr
Bireysel yerine aile terapisi daha iyi sonuç verir bence, eşini ikna et de beraber gidin

biz iyiyiz şeboş sen de iyiysen süperrr
Bireysel yerine aile terapisi daha iyi sonuç verir bence, eşini ikna et de beraber gidin

bende öyle düşünüyorum ama önce bireysele gidip ondan sonrada aile terapistine gidicez bakalım araştırıyorum ama devlete bağlı olan yok sanırım.. onları araştırıyorum.. bakalım hakkımızda hayırlısı..

çok acayip puset alasım var
hani şu hem ana kucağı hem oto koltuğu hem puset olanlardan
bir taşla üç kuş ama biraz araştırdım da hepsinin fiyatını içinde barındırıyo fazlasıyla

ya hamile kalınca da iş bitmiyoki 9 ay beklicen doğmasını
ama ben hemen kalır kalmaz gelsin evimize isterdim

yakın arkadaşım hamile her gün birlikteyiz bebek arabası bakıoruz bizde ona aman ne güzel şeyler var ama çok pahalı yhaa. sabahtan da zara nın bebek giysilerine baktık. bittim bittim :) şimdiden para biriktircem onlardan almak için

süpersin cnm ya..
Doğru diyorsun ama bende sabırsızımdır..nasıl beklenir 9 ay bilmiyorum.

Bu arada ben çok fena hastayım..dayanamdım supradyn içtim bir tane.umarım birşey olmaz.akşam nasıl olacak bilmiyorum

fistigim hamislik nasil gidiyorr umarim iyisinizdir hepinizde öpt siziiii
"...Her kışın bir baharı,Her gecenin bir neharı vardır..."

Tüm zerrelerim ve tüm hissiyatimle Sana Teslim oldum bugün...Seni andım..sana hep inandım,sana dayandım..

Eyy yazı,kışı,baharı yaradan...Eyy geceden sonra gündüzü koyan...Eyy gökyüzünü ayakta direksiz tutan...Sen Subhansın..Sen Sultansın...Sen Rahmansın...Sen settarul-gaffarsın..

Tüm zerrelerim ve hissiyatimle,senden sabahı ve baharı dileniyorum şimdi..

Cumalar hürmetine,mübarek vakitler hürmetine,Cumaları değerlendiren mübarek ve sevdiğin kullar hürmetine,Rasulullah (asm) hatrına,Sana yaklaştıracak herşeyi bize lutfunla ihsan et...

Baki muhabbetlerle,Hayırlı cumalar ...

of geçmiş olsun güzelim yaa
supradyn bebik varsa daha 3 haftalık çok etkilemez sanırım senden beslenmeye başladıktan sonra asıl risk başlıyo

zaranın kids bölümünü ben de çok beğeniyorum,
c&a da da süper şeyler oluyo üstelik zaraya göre de uygun fiyatları

ne güzel bir duaaa böyleee amiiinnnn inşallah

çok hastayım ....
kafamı tıutamıyorum ...
sizde konuşmuyorsunuz off çok sıkıldım

herkes hasta fena salgın var yine:2::2::2:
henüz hamile olmayan arkdaşlar ekinezyalı çay için.. çok çok iyi geliyor.. geçen gün boğazım yanıp kavruluyordu.. dedim ben bittim.. bi arkadaş sağolsun bunu önerdi ve ertesi gün bişeyim kalmadı çok şükür..

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…