- 19 Haziran 2022
- 80
- 70
- 18
Herkese iyi geceler öncelikle. Hayatım için önemli olan bir karar noktasındayım ve kafam çook karışık. Öncelikle hayalimdeki olan hosteslik mesleğini yapmaya başladım yaklaşık 6 ay önce. İş için hiiç bilmediğim, tanımadığım bir şehre taşındım. Burada nerdeyse hiç arkadaşım veya samimi olduğum birisi yok. Bana çok farklı olan bir yer. Burada beni tutan sadece işim ve sevgilim var. Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ve değer veriyorum. Onun düşüncelerinin de aynı olduğuna eminim. Bana bakışından, beni üzmemek için çabalamasından ne kadar değer verdiğini biliyorum. Benim hayatımda aslında birçok şey yolunda gidiyor. Maddi olarak kendime fazlasıyla yetiyorum, istediğim gibi bir hayat yaşıyorum, ailemle ilişkim iyi gidiyor. Tek derdim başından beri yaşamak istediğim şehir Ankara'ya taşınmaktı. Orada okuduğum için, tüm çevrem ve arkadaşlarım orda olduğu için dahası kendimi hep oraya ait hissettiğim için üniversite bittiğinden beri Ankara'da yaşamak istiyordum. Şimdi başka bir şirkete geçip Ankara'ya taşınma fırsatı geçti elime. Şu anda değerlendirme sürecindeyim ve yüksek ihtimalle olumlu sonuç alacağım. Sevgilime de benimle oraya gel diyemem ki. Ayrıca o Ankara'yı hiç ama hiç sevmiyor. Eğer olumlu sonuç alırsam karar vermekte çok zorlanacağım. Siz bu durumda kalsanız ne yapardınız?