- 12 Mart 2020
- 695
- 675
- 23
Önceki konumdan bilirsiniz beni saolun hepiniz cok yardimci oldunuz bana moral verdiniz Allah razı olsun. Esimle kavgalıyız ilk evlılıgınden olan cocukları uzerıme yurudu kufur hakaret hepsını duydum 2 yasında kızım var. Annem babam yok varlar ama yoklar ıste babamı cok girmedim zaten annem ıkıncı evlılıgıyle hayatını 20 yıl once kurdu ben o aile Icınde olamadım. Ben unı okurken bana sahip cıkan aile bana yardım edecekti onları aradım Baska da arayacak kimsem yok zaten Allah razı olsun gel dediler. Nafaka da anlastık. Es kısısı mahkemeye gıdeceggımız gun dısarı cıktı bilerek aksama kadar gelmedi sımdı Bısey olmamıs gibiyiz. Yanı anlayacağınız yapamadım alıp valizimi alıp kızımı kapıdan cıkamadım cunku aciz bir insanım. Kızıma kıyamadım tam kızım yasındayken annem babam bosanmıs. Annemde ailesi sahip cıkmamıs o da bize cıkmıyor. Annemi hep Baska erkeklerle hatırlıyorum cocuklugım boyle gectı ılac ıcmıs numarası yapar sevgilisin yanına beni yollar annem öldü de derdi 5 6 yaslarındaydım. 3 defa tacize ugradım ki bunlar hatırladıklarım kızım boyle olmasın diye benim yasadıklarımı yasamamsın diye ve cesaretin yok diye yapamadım bu evden cıkamadım. Tek umudum Ekim kpss kızım ıcın ınsallaj atanırım yavrum guzel bir gelecek sunarım benim gıbı olmasın Allah hıckımseyı anasız babasız bırakmasın