Yapamadım

Konu sahibi, tüm sayfaları okumadım ama benim fikrim eğer şiddet vb. acil durumlar yoksa, siz ve çocuğunuz için boşanma sonrası şartları tam olarak ayarlamadan bir sinirle evi terketmeyin.
Ele güvenmeyin , el kapısından kapı olmaz. Hatta boşanma sonrası baba kapısı bile kapı olmuyor bazen görüyoruz, duyuyoruz.
Ama bu süreci de boş geçirmeyin, o şartları hazırlamak için tüm imkanlarınızı seferber edin.
Uzun yıllardır sorunlu ve suça sürüklenen çocuklarla çalışıyorum. Maalesef çok büyük çoğunluğu parçalanmış aile çocukları.
Eğer hayat memat meselesi yoksa önce şartları hazır hale getirin, sonra boşanın.
Evet mutsuz bir evde büyümek bir çocuk için hiç kolay değil, kabul ediyorum. Ama dışarısı dediğiniz gibi gül bahçesi değil.

Çocuksuz ayrılmak çok çok kolaydaysa çocuksuz neden ayrılmadınız? Konunuzun öncesine hakim değilim o yüzden soruyorum. Ayşe tükürükçünün hayatını okudum biliyorum. Nasıl bir ülkede yaşadığımızı da biliyorum. Konuyu oraya getirirsek kendi yaşadığımız veya çevremizde yaşanan çok fazla olay var. Ülkedeki sorunlar da say say bitmez. Siz ne yapacaksınız ona odaklanın. Şu çizdiğiniz tabloya göre size söyleyebileceğim tek şey adamın suyuna gidin madem hiç değilse kavga çıkmasın ekime kadar dayanın. Sizi kabul eden ailenin evine gitmeyi kabul etmiyorsunuz, sığınma evi kabul etmiyorsunuz. Sokakta yatmayı kabul etmiştiniz bir önceki konunuda onu da ben size önermiyorum malum dışarısı güllük gülistanlık değil. Sınava girene kadar size verebileceğim bir tavsiye yok bu durumda. Umarım sınavı kazanır atanırsınız
Cunku cocuk hemen oldu Malesef eseklıgım ama hemen oldu yoksa emın ol ayrılırım zaten erkeklerin cogu zaten asık tuzunu cocukta sonra gosterıyor keske bu kadar erken olmasaydı o konuda hata benim hatamuj bedelini cekıyorum

Konu sahibi, tüm sayfaları okumadım ama benim fikrim eğer şiddet vb. acil durumlar yoksa, siz ve çocuğunuz için boşanma sonrası şartları tam olarak ayarlamadan bir sinirle evi terketmeyin.
Ele güvenmeyin , el kapısından kapı olmaz. Hatta boşanma sonrası baba kapısı bile kapı olmuyor bazen görüyoruz, duyuyoruz.
Ama bu süreci de boş geçirmeyin, o şartları hazırlamak için tüm imkanlarınızı seferber edin.
Uzun yıllardır sorunlu ve suça sürüklenen çocuklarla çalışıyorum. Maalesef çok büyük çoğunluğu parçalanmış aile çocukları.
Eğer hayat memat meselesi yoksa önce şartları hazır hale getirin, sonra boşanın.
Evet mutsuz bir evde büyümek bir çocuk için hiç kolay değil, kabul ediyorum. Ama dışarısı dediğiniz gibi gül bahçesi değil.
Beni anladiniz tesekkur ederım evet şuca karısmıs cocuklarin cogu parcalanmıs aile cocukları bunu bılıyorum gozlemlıyoruk arastırıyorum el kapısı ne kadar guvenebılırım haklısınız sartların olusmasını beklemek zorundayım tesekkur ederım

Yerinizde olsam sınavlar için beklemek yerine bu virüs olayı bittikten sonra hemen iş aramaya başlardım. Biraz para biriktirir sonrasında ayrı eve çıkardım.

Yerinizde olsam sınavlar için beklemek yerine bu virüs olayı bittikten sonra hemen iş aramaya başlardım. Biraz para biriktirir sonrasında ayrı eve çıkardım.
sınava 5 ay var eylul ayından beri hergun calısıyorum bosa gitsin istemiyorum ha tabi belkı de dusuk bir puan alıcam ondan sonra is bakmayı dusunuyorum bir de cok kucuk bir ılcede oturuyoruz ıs imkanları cok kısıtlı

Kpss de kendinize güveniyorsanız tamam ekime kadar çalışın. Ama güvenmiyorsanız o ailenin yanına gidin ve işe girip çalışmaya başlayın bence. Çocuğunuza da bakacaklarını düşünüyorum.

Merhaba, ne yaparsiniz hayatinizla ilgili onu bilemem ama ben lutfen kizinizin bilincaltina `Insanlar sevdikleri icin kendini feda eder.` duygusunu yerlestirmeyin demeye geldim. Ileride sizi boyle bir evde buyudugu icin sucladiginda kendi seciminiz oldugunu, onun bu olayda hicbir payi olmadigini vurgulayin. Sebebi ise hayatimiz boyunca kurdugumuz butun iliskiler kucukken kurdugumuz iliskilerin tekraridir. Eger kizinizda annem benim icin bu eve ve bu hayata katlandi, demek ki insanlar sevdikleri icin kendi istek ve ihtiyaclarini hice sayarlar, ben de oyle olmaliyim bilinci olusursa hayati boyunca yanlis secimler yapar. Babasi gibi bir erkekle evlenir vs. Bu cok ince bir cizgi, siz kendinizi rahatlatmak icin kizim icin katlaniyorum diyebilirsiniz ama lutfen bunu direkt kiziniza yansitmayin. O evde ne kadar koruyabilirsiniz bilmiyorum ama bilincalti zaten bir suru kotu olay ile doluyor ve dolacak, annesinden de bir darbe yemesin. Sevgiler.

Cocugı bahane etmiyorum kızım ıcın kendımı feda etwimw kararı aldım benim annem Bızım ıcın etmedi onunda annesi onun ıcın etmemis ben ediyorum
Çok yanlış çok. Kızınız herseyi görüyor ve farkında. Onun gozunde kahraman anne değilsiniz. Dayak yiyen, psikolojisi bozuk, herseyi çocuğu için kabul etmiş gibi görünen ama aslında korkakligindan geri dönen kadinsiniz, siz ve eşiniz onun yaşadığı ve ilerde yaşayacağı travmaların sebebisiniz.

Back
X