- Konu Sahibi askprensesi
-
Sonuçta arkadaşımız da kavgalı sinirli bi anında yazmıştı eşiyle ilgili yorumlarını..ve cümlelerinde belirtmişti eşini çok sevdiğini.burada her konu açan olumsuz bi yorum almak için yazmıyor ki canım ya , biraz destek olmaız için yazıyor.Ona bi şekilde teselli vermemiz gerektiğine inanıyor..Ama çoğu arkadaşlar özellikle bekarlar-bekara karı boşamak kolaydır- hemen en ufak bi eş problemlerinde "boşan,bu adamı niye çekiyorsun,ne biçim kadınsın vs vs "tamma arkadaşın yaşadığı gerçekten hoş şeyler değil,hjiç haketmediği şeyler..ama biz ne kadar boşan desek de ilk önce kızın kalbinin o adamı boşaması lazım değil mi? hala seviyor ve kaç yıldır birlikteler çocukları var ...evlenmek kolay ama boşanırken bi çok defa düşünmek lazım..kırıcı deil yapıcı olalım arkadaşlar lütfen
teskurler algida evet ben iyi bir yakalsim bekliyorum 5yil az deil cocouklar var iki tane ben en once cocuklimi dusunuyorum problemim oldu asagilayici sozler de ama o cocoukalrimin babasi dun bosanmak icin aradim korktumu ne yaptiysa bana diyorki cocuklarimiz var ayrilmayalim sana saygim var coocukalrimin annesi oldugun icin diyor sartlari kostugunu aciklamasini da yapti iyid usun felan diyor bende dedim evde sevgi olmayana yuva denirmi oda saygi onde gelir dedi bana pisman olma sonra dedi senin yanina donersem pisman olmayacagim ne malum dedim biz hata yaptik sonra dikatli olalalim vs diyor annemin evimize gelmeme sebebide aralarinda esimle yada benimle bisey geciyor onalr gidince biz kavga ediyormusuz vs valla arakdaslar ben yoruma acigim ama benide anlayin birden atmk zor ha soyle bsiey birlesirsem sunu niye boyle niye tuzu az niye guzel olmamais dinliycem devamli,onceden pantolon giyerdim simdi etek giyiyorum severek giymiyorum yada pantolon ustune uzun bisey ama sirf kavga etmeyelim diye ama gzuel yanalrimizda iyi yanlarimizda var evet arakdasin dedigi gibib kalbimden atmama gerek bunu yapmak kolay olsa ama bsoansam cocouklarimla cok iyi gelecek bekliyor rahat kafa dinc annem madem kocan yalvariyor diyor sans ver su bebelerin hatrina diyor bende bu kotu yanalrida dusunuyorum ne yapacagimi bilemiyorum bana bir hafat dusunme zamani verdi bana fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
teskurler algida evet ben iyi bir yakalsim bekliyorum 5yil az deil cocouklar var iki tane ben en once cocuklimi dusunuyorum problemim oldu asagilayici sozler de ama o cocoukalrimin babasi dun bosanmak icin aradim korktumu ne yaptiysa bana diyorki cocuklarimiz var ayrilmayalim sana saygim var coocukalrimin annesi oldugun icin diyor sartlari kostugunu aciklamasini da yapti iyid usun felan diyor bende dedim evde sevgi olmayana yuva denirmi oda saygi onde gelir dedi bana pisman olma sonra dedi senin yanina donersem pisman olmayacagim ne malum dedim biz hata yaptik sonra dikatli olalalim vs diyor annemin evimize gelmeme sebebide aralarinda esimle yada benimle bisey geciyor onalr gidince biz kavga ediyormusuz vs valla arakdaslar ben yoruma acigim ama benide anlayin birden atmk zor ha soyle bsiey birlesirsem sunu niye boyle niye tuzu az niye guzel olmamais dinliycem devamli,onceden pantolon giyerdim simdi etek giyiyorum severek giymiyorum yada pantolon ustune uzun bisey ama sirf kavga etmeyelim diye ama gzuel yanalrimizda iyi yanlarimizda var evet arakdasin dedigi gibib kalbimden atmama gerek bunu yapmak kolay olsa ama bsoansam cocouklarimla cok iyi gelecek bekliyor rahat kafa dinc annem madem kocan yalvariyor diyor sans ver su bebelerin hatrina diyor bende bu kotu yanalrida dusunuyorum ne yapacagimi bilemiyorum bana bir hafat dusunme zamani verdi bana fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
yapmayın allah aşkınıza bekara karı boşamak kolay ne demek bu bekerların aklı yokmu illa yaşamak mı gerekiyor valla bir çok konuda böyle olumlu yorum yapanları el üstünde işlerine gelmeyen yorum yapanları topa tutuluyor ben kendi adıma destek olduğumu düşünüyorum ortada bir evlilik yokkk ayrıca neden boşanmak bu kadar kolay değil hiç kusura bakmayın beni döven hakaret eden adamı sevemem ben bu benim düşüncem bende düşüncelerimi yazdım ha birde anamı babamı istemeyen adamla uğruna ölecek kadar sevsemde hiçç işim olmaz benimm
nasıl destek olacaz
dayak yemiş yaa
aman canım git kocanın gönlünü al bir daha vurmasın mı diyelim??????????
şu bekara karı boşamak kelimesi ağızlara bir pelesenk oldu ki sorma gitsin, gitsinde konuya baktım şimdi bekardan çok evli arkadaş boşan demiş sayı olarak.
ama önemli değil bu değil mi ,biz bekar yorum yapanlara lafı sokalım da ,evliler onlardan fazla boşan dediyse bile önemli değil zihniyeti geçerli sizde galiba.
şimdi savunduğunuz şeye bakalım . devamlı dayak yiyen bir kadın devamlı aşağılanan bir kadın ve bu dayağı çocuklarının önünde yiyen bir kadın. ve kocanın senin annen v e baban bu eve giremez ama benimkiler girebilir dediği bir kadın. ve maddiyatıi yi bir kadın. evlilik denen şeyin zaten bittiği bir beraberlik.
bizim git o eve dayak yemeğe aşağılanmaya devam et annen ve babanda o eve gelmesin ,çocuklarında sen dayak yerken seni seyretmeye devam etsin,dememizi bekliyorsanız üzgünüm çok beklersiniz.
bakalım siz ayrılma diyorsunuz çoğunluk ayrıl diyor.
şöyle bir düşünelim bencil ve karşıdakini düşünmeyen sizmisiniz ,bizler mi.?
dayağı tekrar yiyecek diye üzülen aman ayrıl diyen biziz.
onu düşünerek ,
ama bana ne nasılsa benmi yiyorum o yiyecek boşanmasın canım diyen siz
aşağılanmasını istemeyen biz, ama bana ne aşağılanırsa o aşağılanacak boşanmasın diyen siz. vb.vb.
buradan çıkan şu .
konu sahibinin acı çekmesini isteyenkim? siz..
istemeyen kim? biz.
herkes kapısını kapadığında acı gerçekle karşılaşacak olan ,yaşayandır . ne bizler nede siz. biraz da bu şekilde bakın olaya.
saygi onde gelir demis ama sana karsi hic saygili oldugunu dusunmuyorum dogum gunu evlilik yildonumubu unut demis bumu saygili olmak cocuklarinin onunde seni asagiliyor annenleri eve istemiyor bumu saygili olmak esininde problemleri var heralde bir dedigi bir dedigini tutmuyor
bak, aşkprensesi,hayat senin hayatın yaşayacak olan sensin,o dayağı ben yemeyeceğim ben aşağılanmayacağım..
boşanma derler gider dayak yersin ,mutsuz olursun. içinden dersinki şu, şu dedi onlara da inandım.
keşke onların etkisi altında kalmasaydım .
boşanma diyenlerin bunuda göz ardı etmemesi gerektiğini düşünüyorum.
ki ben asla sana boşanma diyenlerden olmam böyle olaylardada boşan derim herkese ve diyeceğim de...
benim için şiddet olan evde yaşamak mümkün değil.bir kere yaşandımı olay bitmiştir. affı yoktur.
tabi ben benim, sende sen. farklıyız tabii.
kararın belli . yaşamaya devam edeceksin eşinle. her koyun kendi bacağından aslırmış.diyecek başka şeyde yok zaten..
arkadaslar her konuda haklisiniz ama arada iki tane coocgum var ben ne dusunsem onlari dusunerek hareket ediyorum ilerde boynu bukuk kalmasin diye evet kotu gunler yasadik yasatik ama sorunlari cozmek bize kaliyor su iki evlat iicn benim icin bsoanmak cok kolay ama cocukalrim var ielrde babam nerde o niye geledi diye sormalarini sitemiyorum ben bosancaktim esim bana yalvardi bir daha deneyelim diye evets arti var onlara uydugum surece bir sorunumuz yok ben aileme her zaman gelebilirim ama gercekten benim iicnde zordu ama bir sans vermek istedim verdim suan iyiyiz allah sukur ama suan esim hareketelrini ehrseyine bakiyorum baktim yine ters tavir vs ben onu evden atcam ama inanainki cocukalrim olmasaydi biterdi coktan ilk seneler allah biliyor herseyi ama inaninki bitirektim o bana ikid efa yalvardi bir daha deneyelim dikate delim diye yine yorumlariniz icin teskurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?