- Konu Sahibi askprensesi
-
alkisalkisalkisişte bu yaaa başka lafa gerek yokk ben akşamı zor ediyorum inan canım oğluma kavuşayım diye inan ihtiyacım olmasa oturucam evimde çocuğumla tabiki baba da önemli ama burda baba nerde göremiyorum ben kadın ikinci kere evlenebilirmiyim diye soruyo vereyim babasına birazda o uğraşsın diyo ben çocuklarla uğraşıcam o boşanınca zevkini sefasını sürücek diyo ayy daral geldi vallahi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Ya Allah aşkına 9 aylık çocukla mahkemeye gitsen boşanmaya devlet bile anneye ihtiyacı var diye koşulsuz anneye verir.
Bütün dünyada böyledir 9 aylık çocuk anneye muhtaçtır,bebektir.. Baba ne yapacak geceleri koynuna alıp kokusunu evladına hissettirerek uyutacak mı..? Memesini çıkartıp emzirecek mi..? Anne gibi göğsüne yatırıp sadece sıcaklığıyla sakinleştirebilecek mi..? İnsan kendi çocuğunu nasıl "ceza" olarak görür..!!
Bu site bana çok şey öğretiyor inanın,bazı anneler okuyorum burada kadınlar işe ağlaya ağlaya gidiyor evladından ayrılıyor diye siz 9 aylık çocuğu babası adam olsun diye size göre başına bela ediyorsunuz kendinizce..
Anne -baba olmak için sıra testler,psikolojik görüşmeler sınavlar vs olmalı.Her sperm her yumurta sahibi ebeveyn olmamalı..
bunları söylemek şu saatten sonra ne işe yarayacak allah aşkına bunlar olmuş önemli olan bundan sonraki hayatı biz bu evlilikten hayır gelmez diyoruz çünkü ortada bir evlilik yokk babaya bundan sonra hiç bir şey öğretemezz neyse konu sahibi zaten bu evliliğe devam edicek biz burda ne diye tartışıyosakkonu sahibine kızacak söylenecek olduktan sonra en temel hata en başta yapılmış zaten, madem böyle bir adamdı niye evlendin, hadi anlamadın evlendin niye çocuk yaptın, hadi ilk çocuğu yaptın sorun devam ediyor madem niye ikinciyi yaptın, hadi ikinciyi yaptın adam hala seni sevmediğini söylüyor niye seviyorsun, devam etmeye çalışıyorsun böyle bir adamla vs. yani insanlar hata yapıp yardım isterlerse böylece hatalarını sayıp dökebiliriz de.
ama artık biri anne diğeri baba iki birey var. annelik babalık el kitabıyla gelmiyor. babaya sorumluluğunu öğretmek gerek. çünkü bana baba sorumsuzmuş gibi geldi konu sahibi sadece çözüm arıyor ve kafası karışık biri. dediğim gibi çocuklara babası da bakmalı, bunu baştan atmak diye görmek doğru değil.
sartlarini soyledi bugun bana diyorki saygili olcan annen babam evime gelmeycek para durumumuz iyi olmayacak cicek alma evlilik yildonumu dogum gunu niye kultnamadi elimden tutma su bu vs vs onun aileis girecek benimki yasaklandi ugurlar olsun sartlari duyuyum diye bekliyordum teyzemde diyorki cocuklarida ver rezil olsun diyor seni nasil birkati eleme surunsun diyor gorme hakin var diyor sana cocuklarida ati kendi hayatini aysiycak diyor nasil bir insanmis ya
Ya Allah aşkına 9 aylık çocukla mahkemeye gitsen boşanmaya devlet bile anneye ihtiyacı var diye koşulsuz anneye verir.
Bütün dünyada böyledir 9 aylık çocuk anneye muhtaçtır,bebektir.. Baba ne yapacak geceleri koynuna alıp kokusunu evladına hissettirerek uyutacak mı..? Memesini çıkartıp emzirecek mi..? Anne gibi göğsüne yatırıp sadece sıcaklığıyla sakinleştirebilecek mi..? İnsan kendi çocuğunu nasıl "ceza" olarak görür..!!
Bu site bana çok şey öğretiyor inanın,bazı anneler okuyorum burada kadınlar işe ağlaya ağlaya gidiyor evladından ayrılıyor diye siz 9 aylık çocuğu babası adam olsun diye size göre başına bela ediyorsunuz kendinizce..
Anne -baba olmak için sıra testler,psikolojik görüşmeler sınavlar vs olmalı.Her sperm her yumurta sahibi ebeveyn olmamalı..
teskurler pozitif yorum icin siz disardan oyle goruyorsunuz herkezin farkli sorunlari vardir belki ben ansiysam oda babasi ne kadarda kotu olsa ben birlescem demiyorum madem bir cocuk anesiz yapmaz o zaman babasiz da yapamaz o zaman bosanmada iyi degil cocugun boynu oylede bukuk baba bir yerde anne bir yerde
teskurler pozitif yorum icin siz disardan oyle goruyorsunuz herkezin farkli sorunlari vardir belki ben ansiysam oda babasi ne kadarda kotu olsa ben birlescem demiyorum madem bir cocuk anesiz yapmaz o zaman babasiz da yapamaz o zaman bosanmada iyi degil cocugun boynu oylede bukuk baba bir yerde anne bir yerde
sartlarini soyledi bugun bana diyorki saygili olcan annen babam evime gelmeycek para durumumuz iyi olmayacak cicek alma evlilik yildonumu dogum gunu niye kultnamadi elimden tutma su bu vs vs onun aileis girecek benimki yasaklandi ugurlar olsun sartlari duyuyum diye bekliyordum teyzemde diyorki cocuklarida ver rezil olsun diyor seni nasil birkati eleme surunsun diyor gorme hakin var diyor sana cocuklarida ati kendi hayatini aysiycak diyor nasil bir insanmis ya
pardon arkadasim ama biri 2 yasinda cocuklarin biri 9 aylik babaya vermek cokmu dogru bu cocuklari ayrica o baba demeye bile utandigim adam bu cocuklari para olarak goruyor boyle adama deil cocuk tavuk bile emanet edilmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?