- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 663
- 723
- Konu Sahibi askprensesi
-
evet canim zayif noktami budu bugun aile danismanina gitcem bakalim orda ne diyecek kadin benim ondan kurtulmam gerek biliyorum ama iicimden bir anda silmiyorum 5 yil kolay degil yapanlar nasil untuuyorsa herseyi bende bilemiyorum cok zor anlar yasiyorum suan cocouklarim icin guclu olmam alzim ama ne kadar zaman ihtiyacim var bilemiyorum eger ondan ayrilirsam rahat hayat beni bekliyor hesap vermeme dir dir yok en azindan ama bir kadin basima oldugum icicn zorluklarda bekliyor acikcasi hakimda hayirlisi diyorum
biliyorum bazilarini bana negatif yaklasiyorsnuz inanki psikoljik destek aliyorum benim icin cok zor bu durumda olmak ne uykum kaldi ne biseyim sevgi yok evet aliskanlik ben onunla herseyi paylastim yaptim alistim onsuz yapama korkusu var faydasida oldu olmadi degil hani bisey desem yapardi alirdi yedirirdi cocouklara cok iyi bakardi son zmanlarda nolduda bu duruma geldik bilmiyorum ben cok alistik herseyine onun iyi ayda kotu bundan bir kurtulsam eve her girdigimde hatiralar var benide anlayin kolay degil bir anda sokmem atmam kac gunudr mucadele veriyorum saglikli dusunemiyorum evime giremiyorum belki bu saten sonra duzeliriz diyorum sartlari yaparsak ama diyorumya kafam cok karisik psikojik destek te aliyorum ama cok zor istedigim tek mutlu yuvaydi birden basima geldi hem sok oldum hem yikildim sagolun
ben cocuklarimi sevmez olurmuyum onlar benim canlarim onlarin mutlulugu benim mutlulugum ben alistim sesine evet bosluk olcak evim coocuklarim var ama bisey oldugunda derdimi yanacagim boynuna ayslanacagim kimsem olmuycak en azindan duzelir umuduyla bakiyorum ailem ne kadar yanimda olabilirki herkezin kendi hayati yasantisi var ama esler 24 saat yanimizda oluyor karsilikli hatami oldu tek onun olsa hayatta konusmaz sans istemzdim ama tam ne karar veridigm belli degil bugun aile danismanina gitcem ordada konuscam zamanim var fikir verme dusunme bana negatif yaklasanda var ama kolay degil daha cok yeni bir anda atmam mumkun degil belki cocuklarimla bas basa kalinca oh be diycem herseyin ilaci zaman ben sadece bekliyorum sartlari agirsa ben onu atacam zaten hayatimdan bidaha arkama donup bakmiycam umarim herseyin hayirlisi olur
Katılıyorum..Hala şart diyorsun ya.. Kim ki şart koyacak,ne koyabilir mesela şartlara..
her gün "12 dakika şiddet" şartı falan mı,ikinizde kafayı bozmuşsunuz bence
Sanki sensin kabahatli olan,insanlar vakit ayırıyor yazıyorlar kilitlensin bence bu konu.,
Sende kocişinle mutlu mesut yaşa..
ben cocuklarimi sevmez olurmuyum onlar benim canlarim onlarin mutlulugu benim mutlulugum ben alistim sesine evet bosluk olcak evim coocuklarim var ama bisey oldugunda derdimi yanacagim boynuna ayslanacagim kimsem olmuycak en azindan duzelir umuduyla bakiyorum ailem ne kadar yanimda olabilirki herkezin kendi hayati yasantisi var ama esler 24 saat yanimizda oluyor karsilikli hatami oldu tek onun olsa hayatta konusmaz sans istemzdim ama tam ne karar veridigm belli degil bugun aile danismanina gitcem ordada konuscam zamanim var fikir verme dusunme bana negatif yaklasanda var ama kolay degil daha cok yeni bir anda atmam mumkun degil belki cocuklarimla bas basa kalinca oh be diycem herseyin ilaci zaman ben sadece bekliyorum sartlari agirsa ben onu atacam zaten hayatimdan bidaha arkama donup bakmiycam umarim herseyin hayirlisi olur
evet bişey olduğunda dert yanacağın başını omzuna yaslayacağın kimse olmayacak... Sanki evli olduğunuz sürece vardı da bundan sonra olmayacak diye dertleniyorsun... Bi de şöyle düşün bişey olduğunda kafana gözüne yumruk atan sana hakaret eden bir kimse de olmayacak....
Ben de hatalıyım ben de hatalıyım deyip duruyorsun da hatan ne söylemiyorsun.. Neymiş bu seni dövmesini sana hakaret etmesini haklı kılacak hataların biz de bilelim.. çok merak ettim....
Eğer şartları ağırsa mı atacaksın onu hayatından... hiiiç zannetmiyorum... Kapımda köle olacaksın dese sen gene kabul edersin.... MAlum ya bundan boşanırsan da seni başkası almazsa....
YAzık... Demek kadınlara ekonomik özgürlük sahibi olmak da yetmiyor... Sadece maddi olarak kendine yetebilmek yetmiyor... Psikolojik olarak da kendine yetmeyi öğrenmeleri lazım....
Bir erkeğe bağımlı olmadan yaşayabileceğini anlayabilirsin bir gün umarım ama umarım çok geç olmaz...
Birileri şu mesajı tek cümleyle özetlesin?
Döven adamın barışmak için şartları varmış da arkadaş bunu mu düşünüyor şimdi?akannehir
Yok ben sıyırdım,biliyim,basmıyor artık kafam!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?