- Konu Sahibi askprensesi
-
evet dogru dusmanim var beni sevmeyenle yatagimi evi nasil paylascam zor cocuklarada o baksin o ceksin biraz
ben cocukalrimia tmiyorum ben ne kadarda anesiysem o da babasi yani benim psikolojim bozuk orda daha iyi olacaktir esimin dusuncesi yok su bu gibi ama ben bir bayan olarak cok dusuncem var
yapmayın allah aşkına bal gibide eşinizden intikam almak için ya ben anlamıyorum sizi çocuklarınızı nasıl vermeyi düşünürsünüz ben aklımın ucundan bile geçiremem oğlumu görmeden duramam işteyim ve saatin gözüne bakıyorum 6 olsada gideyim kuzuma diye tamam sağlığınız iyi değil pskolojiniz bozuk çocuklarınıza zarar verecek kadar hasta değilsiniz sanırım olmadı bir süre uzaklaşın ne bilim türkiyeye yollayın çocuklarınızı gerçi sizin annenizde pek tuhaff onlar çocuklar başlarına kalmasın diye babasına ver birazda o uğraşsın diyolar kanımcaben iktikam icin vermiyorumcocoukalrimi bende dusunuyorum ama benim durumumda iyi degil saglik bakimindan duzelmem kafami toplamam lazim ve on yargi bend estek istiyorum
ben iktikam icin vermiyorumcocoukalrimi bende dusunuyorum ama benim durumumda iyi degil saglik bakimindan duzelmem kafami toplamam lazim ve on yargi bend estek istiyorum
ayrıca intikam için versen ne olur. çocuk bakmak zor zanaat. öğrensin. böyle intikama can kurban. kime zararı var anlamadım. annesi atıp bi daha görmeyecek sanki çocuklarını..
zaten kimse ebeveyni anne baba değildir demedi ama daha ufacık çocuklar babaya bırakılmaz ayrıca arkadaş temelli bırakma derdinde çünkü çocukları o na ayak bağı olucak ikinci evliliğini nasıl yapar çocuklar olunca hiç kimse kusura bakmasın 2 yaşında ve 9 aylık çocuğun yeri anasının yanıdır kaldiki böyle dengesiz şiddet uygulayam adama çocukmu bırakılırcanım sen annesiysen o da babası. elbette onun da bu zor zamanında çocuklarınıza bakması gerekir. senin annenden daha çok onun sorumluluğu. bir süre kalsın çocuklar onda. ne var bunda bu kadar anlamadım. elaleme emanet etmiyorsunuz ya. alla alla
çocukların ebeveyni annesi ve babasıdır, annesi ve ninesi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?