- Konu Sahibi askprensesi
-
hayır siz kararınızı konuyu açarken vermişsiniz zaten ne diye burda insanları meşgul ettiniz neyse aman alan razı satan razı bize de parmaklarımızı yorduğumuz kar kaldı umarım bu kararınızdan pişman olup çıkmazsınız karşımıza yeni bir konuylaarkadaslar sagolun yorum icin benim iicnde kolay degil herseyi silip atmak ortada cocuklar var demki evlilikte eksikligimiz var daha oturmadi cunku ben yurt disinda yetismeyim esim tr de farkli dusunebiliyoruz bende esime cok dir dir yaptim o kizdikca biseye ustune gitim dogru durust ilgilenmedim eksikligim vardir aile terapistine gitim ve oda ayrilmam noktasinda degil ha eger esim hatali olsaydi o zaman olurdu ama benimde haksiz tarafim var terapist esimlede konustu ve esim ve ben iyi dusunecegizki bidaha kavga dovus hicbirsey olmayacak kadina oyle dedik cunku ortada cocuklara yazik inanki kizim baba diye agladigi zaman oluyor geceleri uyuamadigi yoklugunu biliyorlar ama ha bidaha ayni sorun olursa o zaman ben cikar giderim evet esimi seviyorum iyi yanlari cok oldu hep kotu yani yokki iyi yani daha fazla kotu yani ben parayi siki tutmadim esime destek olmadim tum yuku ona attim o calisti okula gitti evliyle alisverisle herseyle ilgilendi ben tek cocouk bak yemek yap ev felan ama orda bazi gorevler bana aitken esime yaptirdim ama seve seve bes yil yapti ben sadece sinden fikir aldim daha haftaya akdar zamanim var ama negatif davranmayin oyle kolay olsa simdiye biterdi esim bile bitirse yinede donmek icin sans veriyor dusunuyor hayirlisi diyorum isterseniz yazmayin arkadaslar sayfayi kaptin ben paylasitin sizin yorumunuza saygi duyuyorum her yoruma acigim teskkurelr
Dayak yiyen razı, dayak atan razı.
Bize ne oluyorsa!
Olan çocuklara oluyor o kadar !!!
Onlar kimin umrumda? Gerçekten kimin umrunda?Annelerinin mi ? Yoksa boksör babalarının mı umrunda?
sartlarini soyledi bugun bana diyorki saygili olcan annen babam evime gelmeycek para durumumuz iyi olmayacak cicek alma evlilik yildonumu dogum gunu niye kultnamadi elimden tutma su bu vs vs onun aileis girecek benimki yasaklandi ugurlar olsun sartlari duyuyum diye bekliyordum teyzemde diyorki cocuklarida ver rezil olsun diyor seni nasil birkati eleme surunsun diyor gorme hakin var diyor sana cocuklarida ati kendi hayatini aysiycak diyor nasil bir insanmis ya
sartlarini soyledi bugun bana diyorki saygili olcan annen babam evime gelmeycek para durumumuz iyi olmayacak cicek alma evlilik yildonumu dogum gunu niye kultnamadi elimden tutma su bu vs vs onun aileis girecek benimki yasaklandi ugurlar olsun sartlari duyuyum diye bekliyordum teyzemde diyorki cocuklarida ver rezil olsun diyor seni nasil birkati eleme surunsun diyor gorme hakin var diyor sana cocuklarida ati kendi hayatini aysiycak diyor nasil bir insanmis ya
yani siz hala kendinizi suçlayıp neredeyse eşimin hatası az yazacaktınız noldu adamın şartlarına bak eğer şart koşacak biri varsa o da sizdiniz valla ben böyle eşlerini pohpohlayan kadınlara sinir oluyorum al işte adam annen baban eve giremez diyo allah aşkına bu nedemek yaa ne cesaret neyse sanırım siz bu adamdan ayrılmayacaksınız halaa allah akıl fikir versin inş :Saruboceq:sartlarini soyledi bugun bana diyorki saygili olcan annen babam evime gelmeycek para durumumuz iyi olmayacak cicek alma evlilik yildonumu dogum gunu niye kultnamadi elimden tutma su bu vs vs onun aileis girecek benimki yasaklandi ugurlar olsun sartlari duyuyum diye bekliyordum teyzemde diyorki cocuklarida ver rezil olsun diyor seni nasil birkati eleme surunsun diyor gorme hakin var diyor sana cocuklarida ati kendi hayatini aysiycak diyor nasil bir insanmis ya
inanın sizi anlamaya çalışıyorum tamam tabikide kolay değil bir yuvayı yıkmak ama ortada bir yuva göremiyorum ben şiddetin hakaretin olduğu bir evde yuva ve evlilik olmaz bana göre tabi bu benim düşüncem öyle ortamlarda büyüyen çocuklar sağlıklımı olur zannediyorsun tamam ailenle konuştun gelmicekler sana peki her şey istediğin gibi olcakmı sanıyosun olmicak bu adam değişmicek artı ben bir dakika bile düşünemiyorum annemle babamı görememeyi ne diyeyimki başkacanim ben baritim demedim bende bugun konustum esimle bana dediki ailen geliyor laf sokuyor biz kavga ediyoruz dedi o yuzden istemiyorum dedim diyor ben onu hakli bulmuyorumki bende ablan ansil giriyor dedim oda dediki ablam agzini acmiyor bize karsi dedi valla arkadaslar pozitif bakmayin iaianki bende iyid egilim kolay degil olaylar ust uste geldi
canim ben baritim demedim bende bugun konustum esimle bana dediki ailen geliyor laf sokuyor biz kavga ediyoruz dedi o yuzden istemiyorum dedim diyor ben onu hakli bulmuyorumki bende ablan ansil giriyor dedim oda dediki ablam agzini acmiyor bize karsi dedi valla arkadaslar pozitif bakmayin iaianki bende iyid egilim kolay degil olaylar ust uste geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?