yapamicam...

Ben onu sevdim o beni istemedi. Ne yaşadığımı son zamanlarda bilmiyorsunuz. Severek ayrılınca öyle oluyor maalesef.
Neyini seviyorsunuz sizi sevmeyen adamın ? Üstelik ortada çocuk varken sanki flört ediyormuşsunuz gibi bırakıp gitmiş. Bence sevgi değil , maddi olarak endişeleriniz yüzünden böylesiniz.

Bir şeyler olmamış yürümemiş ki boşanmışsınız. Daha olmayan şeylere özlem neden ben anlayamıyorum doğrusu. Neler yaşadığımı bilemezsiniz son zamanlarda diyorsunuz, siz biliyorsunuz buna rağmen özlem duyuyorsunuz. Bazen insan gerçekten celladına aşık oluyor.

Bugün kızımı almaya geldi. Kızım isterse onun evinde kalacak gece. İlaçları var, nasıl vermesi gerektiğini anlatıyorum. Yüzüme bakmadan dinliyor. Kızı alıp öylece gitti. Düşman değiliz ki biz..
Ben çok kötüyüm kızlar. Niye mi. Kendimi mağlup olmuş hissediyorum. Şu hayatta hiç bir şey başaramayan ben, evliliği de başaramadım. Bosandigim ilk günler "görür o şöyle yapacam böyle yapacam" diyordum. Şimdi evden dahi çıkmak istemiyorum. İleriyi göremiyorum, düşünemiyorum.
Kizacaksiniz ama eski esimi başkasıyla düşünemiyorum, görsem veya duysam kahrolurum.
Ondan ziyade maddi manevi bitik durumdayim işte. Evden biseyler yapıp satmaya çalışıyorum, kpss ye de girecem.
Geçen gün teyzem beni aramış diyor ki "düşenin dostu olmaz".. kız kardeşim de "annemlere bel bağlama" diyor. Kimseden bişey isteyecek değilim de bu cümleler neden. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Çok mutsuzum.
Düşünmemek size bağlı değiş aslında bir anda belkilerin içinde bulursunuz kendinizi o yüzden zihninizi oyalayın kitap mesela en güzel arkadaş olur böyle zamanlarda üretip satmakta size çok büyük güven kaynağı olacaktır, sabredin geçecek inşallah

Ne yasaduniz bilmiyorum ama ayrildiginiza gore sizi uzmustur. Ve sizu uzen birini nsl hala sevebiliyorsunuz
Ben esimld kavga edince birak sevmeyi yataklari ayiririm. Bir hafta kendime gelemem. Erkekler ise gayet rahat oluuor. Emin ol o da ohledir simdi. Haystina bakiyodur.

Siz her ne kadar onu halen sevseniz de sizin açınızdan sizi sevmeyen birinden ayrılmanız iyi olmuş. Böylesi aşk bence daha gururlu. Kız kardeşiniz ve teyzenizin dedikleri de çok komik ben olsam onlara da her şeyim anlatmaz uzak dururdum onlardan laf da söyletmez ağızlarının payını verirdim. Kim bilir kendileri nasıl rezil haldeler de dışarıya belli etmiyorlar. Evlenmek matah bir şey değil ben eminim evliliğini sürdüren çoğu çift aslında birbirini sevmiyor "Bekara karı boşamak kolay." safsatasıyla, korkudan ya da başka sebepten evli kalıyor ki bu onları başarısız değil korkak yapıyor. Bence kendinizle gurur duyun kolay bir adım atmadınız çoğu kadının yapamadığını yaptınız risk aldınız kendinizi bu şekilde görün lütfen.

"Hayatta istediğimiz şeylere ulaşmak için bazen istemediğimiz şeyler yapmamız gerekir."

Evet seviyordum. Hala öyle. Bizim öyle çok kötü giden biseyimiz yoktu mutlu olabilirdik ama o beni istemedi. Kızımın babasıyla olmadıktan sonra başka kimseyi napim hayatımda. Bir daha tanı, sev, ailesi falan. Hem kızıma karşı nasıl olacak korkarım ben
Ya istememiş hiç seni, nasıl mutlu olacaktınız acaba? Düne kadar istemeyen adama bir sabah gökten bi şey mi inecekti?

Bugün kızımı almaya geldi. Kızım isterse onun evinde kalacak gece. İlaçları var, nasıl vermesi gerektiğini anlatıyorum. Yüzüme bakmadan dinliyor. Kızı alıp öylece gitti. Düşman değiliz ki biz..
Ben çok kötüyüm kızlar. Niye mi. Kendimi mağlup olmuş hissediyorum. Şu hayatta hiç bir şey başaramayan ben, evliliği de başaramadım. Bosandigim ilk günler "görür o şöyle yapacam böyle yapacam" diyordum. Şimdi evden dahi çıkmak istemiyorum. İleriyi göremiyorum, düşünemiyorum.
Kizacaksiniz ama eski esimi başkasıyla düşünemiyorum, görsem veya duysam kahrolurum.
Ondan ziyade maddi manevi bitik durumdayim işte. Evden biseyler yapıp satmaya çalışıyorum, kpss ye de girecem.
Geçen gün teyzem beni aramış diyor ki "düşenin dostu olmaz".. kız kardeşim de "annemlere bel bağlama" diyor. Kimseden bişey isteyecek değilim de bu cümleler neden. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Çok mutsuzum.
Allah yardımcınız olsun. Bırakmayın kendinizi bakın evladınız var. Evladınızdan da önce kendiniz için devam etmek zorundasınız.
Teyzenize ve kız kardeşinize üzülmeniz çok normal. Özellikle kız kardeşiniz neden anne babanızın adına konuşuyor? Kimse isteyerek zor şeyler yaşamaz. Bunun bir de yarını var.
İnşallah Rabbim en güzel günleri nasip eder. Güzel kapılar açılır. Üzmeyin kendinizi. Çalışma imkanınız varsa bir iş bulsanız ilerleseniz ne güzel olur. Mücadeleye devam edin. Siz bir şeyleri başarırsanız en çok siz mutlu olursunuz. Diğerlerinin de ağzı açık kalır. Hain domdomlar. Yardım etmiyorsunuz üzmeyin bari. Sizin için Dua edeceğim.

Teyzeni kardeşini dünyayı boşver, çocuğun hariç. ve önüne bak. Sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek... demiş usta.

Çok mutsuzum.
Kardeşine ne oluyor be ona ne dost mu düşman mı?
Yeni mi ayrıldınız?
Rabbim gönlünüze ferahlık versin InşAllah.

Hayatimda yeni birini istemiyorum ki. Evet zoruma gitti ama belli etmedim. Belki de çalışıp çabalayim diye söylediler gaz vermek için
Kardeşinizin size kötü niyetli bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Gerçekten kimseye bel bağlamayın yarı yolda kalırsınız.

İstemedi ama o zaman neden sizle evlenip üstüne bi de çocuk yaptı??? Niye istemedi neyden memnun değilmiş? Tamamen meraktan soruyorum.
Çok severek evlendik. İlk 2 sene güzeldi sonra bozuldu. Aşırı kıskançlıklari oldu. Eski konularimda var

Back
X