Eşiniz neden sizi istemedi sevmiyor muyduBen onu sevdim o beni istemedi. Ne yaşadığımı son zamanlarda bilmiyorsunuz. Severek ayrılınca öyle oluyor maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz neden sizi istemedi sevmiyor muyduBen onu sevdim o beni istemedi. Ne yaşadığımı son zamanlarda bilmiyorsunuz. Severek ayrılınca öyle oluyor maalesef.
Çok güzel bir bilgilendirme ve hatırlatma oldu.Pedagoglar diyor ki, çocuğunuz bir şey için ağladığında "ağlama ne var bunda" demeyin. Onu anladığınızı, yanında olduğunuzu hissettirin. Aslında bu durum yetişkinler için de geçerli. Annemle duygularımı paylaştığımda bitti gitti takılma artık diyor. Ama ben istiyorum ki bana sarılsın, geçecek kızım desin. İyi niyetli ama işte o da böyle teselli edebiliyor napsin. İnsanın en iyi merhemi yine kendisi.
Yakın zamanda yine boşanmadan dönüp bir çocuk daha yapası gelmiştir, ama senden sıra kalmadıysa.Kendisi de boşanmadan döndü. Babam durumu olmadığı halde avukat parası, ev dizmesi falan için kredi çekti verdi ona. Boşanmayi geri çekti bir çocuk daha yaptı![]()
Cey ben ayrılınca kimseye ayrıldıgımızı söylemedim aradan bir buçuk sene sonra öğrendiler. Hiç kimse nasıl ayakta durabildin yada nasıl geçindin diye sormadı , tek merak ettikleri neden ayrıldığımız oldu…e kendi de bu tür sorunları tecrübe etmiş.size ne diye yükleniyor?bazen iyi ki kardeşim yok diyorum bdv de konuları okudukça![]()
spor olsun diye ayrılmıyor ya kadınlar.hepsinin mutlaka mantıklı bir nedeni vardır.aileler çevre arkadaşlar bu süreci zorlaştıracaklarına sözle bile olsa destek verseler ne dayak yiyen kadınlar ve psikolojik ekonomik şiddet gören korkan ayrılamayan kadınlarımız bu kadar çok olacak.Cey ben ayrılınca kimseye ayrıldıgımızı söylemedim aradan bir buçuk sene sonra öğrendiler. Hiç kimse nasıl ayakta durabildin yada nasıl geçindin diye sormadı , tek merak ettikleri neden ayrıldığımız oldu…
Kafasından aldatma senaryosu kurup ona inandı, durduk yere sürekli küstü, elle tutulur hiç birşey yokken onu boşamam için elinden gelen her şeyi yaptı. Sevgisi bitti belki de.Eşiniz neden sizi istemedi sevmiyor muydu
Bi tanıdık vardı , kadın kocası tarafından çok şiddet görüyordu ve yıllardır şiddet, sözlü taciz vs en kötü şeyleri yaşadı. Ailesi sakın gelme sana bakamayız kocanın çocuklarının yanında kal diye boşanmasına engel oldular. Kadının ise ne eğitimi nede mesleği vardı . Şimdi boşansa 4 çocukla ne yapacak ? Senelerce psikopat bir kocanın esiri hayatı yaşadı . Çocukları büyütüp hayatlarını kurunca ayrıldı. Hani bu maddi durum falan tartışılıyor ya bu yüzden bunu anlatıyorum, herkes aynı şartlarda yaşayamıyor. Ben belki şanslı olanlardanım en azından mesleğim var kendi ayaklarımın üstünde durubiliyorum. Şimdiki Türkiye şartlarında mesleğin ve işin dahi olsa çocuklu bekar bir kadının yasaması, gecinebilmesi çok zor maalesef.spor olsun diye ayrılmıyor ya kadınlar.hepsinin mutlaka mantıklı bir nedeni vardır.aileler çevre arkadaşlar bu süreci zorlaştıracaklarına sözle bile olsa destek verseler ne dayak yiyen kadınlar ve psikolojik ekonomik şiddet gören korkan ayrılamayan kadınlarımız bu kadar çok olacak.
Bu da çok can sıkıcı..Geçen eski bir ev arkadaşım sosyal medyada mesaj attı,evlilik nasıl gidiyor..dedim gitmiyor böyle böyle..Dedi evet ben de suphekenmistim zaten artuk eşin fotolarda yok çünkü..Cey ben ayrılınca kimseye ayrıldıgımızı söylemedim aradan bir buçuk sene sonra öğrendiler. Hiç kimse nasıl ayakta durabildin yada nasıl geçindin diye sormadı , tek merak ettikleri neden ayrıldığımız oldu…
haklısın.hele son 6 ayda bir arttı ki kiralar mutfak masrafı faturalar inanamazsın.evime 5 asgari ücret giriyor ama zorlanıyorum geçinmekte.30 tl oldu kabak 170 tl fıstık.bebek mamaları bez kreş masrafları bakıcı vs işi zaten büyük meblağlar.ailesi destek olmayan ya da 2500 tl emekli maaşı olan aileyse nasıl bakacak kızına torununa?bunları da istemeyerek düşünüyor evliliğinde sorunlu kadınlar.öyle kapıyı çarpar çeker giderim ertesi gün de avukata veririm her kadının harcı değil.hem maddiyat hem de sağlam bir psikoloji lazım.allah bu şartlarda ki tüm kadınların yardımcısı olsun.hepimiz kadınız hemcinslerimizin iyi olmasını isteriz çocuklu ya da çocuksuzBi tanıdık vardı , kadın kocası tarafından çok şiddet görüyordu ve yıllardır şiddet, sözlü taciz vs en kötü şeyleri yaşadı. Ailesi sakın gelme sana bakamayız kocanın çocuklarının yanında kal diye boşanmasına engel oldular. Kadının ise ne eğitimi nede mesleği vardı . Şimdi boşansa 4 çocukla ne yapacak ? Senelerce psikopat bir kocanın esiri hayatı yaşadı . Çocukları büyütüp hayatlarını kurunca ayrıldı. Hani bu maddi durum falan tartışılıyor ya bu yüzden bunu anlatıyorum, herkes aynı şartlarda yaşayamıyor. Ben belki şanslı olanlardanım en azından mesleğim var kendi ayaklarımın üstünde durubiliyorum. Şimdiki Türkiye şartlarında mesleğin ve işin dahi olsa çocuklu bekar bir kadının yasaması, gecinebilmesi çok zor maalesef.
Gerçekten sadece cevabını alıp bitirdi mi orda muhabbeti?! Yok artık yaBu da çok can sıkıcı..Geçen eski bir ev arkadaşım sosyal medyada mesaj attı,evlilik nasıl gidiyor..dedim gitmiyor böyle böyle..Dedi evet ben de suphekenmistim zaten artuk eşin fotolarda yok çünkü..
Orda bitti muhabbet psikolojik destek vermek de yok,sadece merakları gitsin..
Aile içinde bile düşünülmezken el adamina da bir şey denmez gerçi
Bir aile nasıl göz yumar kızının bu durumuna... Allah korusun damadım öyle olacak, ümüğünü sıkarım onunBi tanıdık vardı , kadın kocası tarafından çok şiddet görüyordu ve yıllardır şiddet, sözlü taciz vs en kötü şeyleri yaşadı. Ailesi sakın gelme sana bakamayız kocanın çocuklarının yanında kal diye boşanmasına engel oldular. Kadının ise ne eğitimi nede mesleği vardı . Şimdi boşansa 4 çocukla ne yapacak ? Senelerce psikopat bir kocanın esiri hayatı yaşadı . Çocukları büyütüp hayatlarını kurunca ayrıldı. Hani bu maddi durum falan tartışılıyor ya bu yüzden bunu anlatıyorum, herkes aynı şartlarda yaşayamıyor. Ben belki şanslı olanlardanım en azından mesleğim var kendi ayaklarımın üstünde durubiliyorum. Şimdiki Türkiye şartlarında mesleğin ve işin dahi olsa çocuklu bekar bir kadının yasaması, gecinebilmesi çok zor maalesef.
Amin...haklısın.hele son 6 ayda bir arttı ki kiralar mutfak masrafı faturalar inanamazsın.evime 5 asgari ücret giriyor ama zorlanıyorum geçinmekte.30 tl oldu kabak 170 tl fıstık.bebek mamaları bez kreş masrafları bakıcı vs işi zaten büyük meblağlar.ailesi destek olmayan ya da 2500 tl emekli maaşı olan aileyse nasıl bakacak kızına torununa?bunları da istemeyerek düşünüyor evliliğinde sorunlu kadınlar.öyle kapıyı çarpar çeker giderim ertesi gün de avukata veririm her kadının harcı değil.hem maddiyat hem de sağlam bir psikoloji lazım.allah bu şartlarda ki tüm kadınların yardımcısı olsun.hepimiz kadınız hemcinslerimizin iyi olmasını isteriz çocuklu ya da çocuksuz
Aynen öyle,bir daha hiç kimsenin merakını gidermicemGerçekten sadece cevabını alıp bitirdi mi orda muhabbeti?! Yok artık ya
Evet nedense bazı insanlar başkalarının üzüntüleriyle dertleriyle besleniyorlar. O yüzden degilmi sosyal medyalardaki sahte mutluluk görüntüleri , annelerin kızlarına sakın mutsuz olduğunu belli etme , kan kussan bile içine at diye nasihat vermeleri. Benim annem ise ilk duyduğunda sakın kimseye söyleme elalem sevinir ayrıldığınıza demişti , üzücü gerçekten .Bu da çok can sıkıcı..Geçen eski bir ev arkadaşım sosyal medyada mesaj attı,evlilik nasıl gidiyor..dedim gitmiyor böyle böyle..Dedi evet ben de suphekenmistim zaten artuk eşin fotolarda yok çünkü..
Orda bitti muhabbet psikolojik destek vermek de yok,sadece merakları gitsin..
Aile içinde bile düşünülmezken el adamina da bir şey denmez gerçi
Bundab birkaç yıl önce bekardim ve yalnız yaşıyordum, İstanbul'daydim.Kardeslerimden biri eşinden şiddet gördü aldı çocuklarını bana sığındı.Esini terk diye geldi.Annem aradı beni,sakin yüz verme gitsin evine,kocasının yani onun yeri..Bi tanıdık vardı , kadın kocası tarafından çok şiddet görüyordu ve yıllardır şiddet, sözlü taciz vs en kötü şeyleri yaşadı. Ailesi sakın gelme sana bakamayız kocanın çocuklarının yanında kal diye boşanmasına engel oldular. Kadının ise ne eğitimi nede mesleği vardı . Şimdi boşansa 4 çocukla ne yapacak ? Senelerce psikopat bir kocanın esiri hayatı yaşadı . Çocukları büyütüp hayatlarını kurunca ayrıldı. Hani bu maddi durum falan tartışılıyor ya bu yüzden bunu anlatıyorum, herkes aynı şartlarda yaşayamıyor. Ben belki şanslı olanlardanım en azından mesleğim var kendi ayaklarımın üstünde durubiliyorum. Şimdiki Türkiye şartlarında mesleğin ve işin dahi olsa çocuklu bekar bir kadının yasaması, gecinebilmesi çok zor maalesef.
Öyle yaptılar maalesef , öyle sadece anne baba da degil bir ton kardeşi vardı oysaki hepsi sırt çevirdi. Kadın suan antidepresana bagımlı yaşıyorBir aile nasıl göz yumar kızının bu durumuna... Allah korusun damadım öyle olacak, ümüğünü sıkarım onun
Ben de öyle bir karar aldım. Kimseye derdimi anlatmicam diye. Yan komşuma çok zor bir gününde evimin kapisini açtım, teselli ettim yardımcı olmaya çalıştım. Eşimle boşanmadan bir gün önce biriyle konuşmaya çok ihtiyacım vardı ağlıyordum. Onu aradım sana gelebilir miyim diye gel dedi. Gidince hiç ilgilenmedi, kahve içer misin diye bile sormadı. İlk 5 dakikadan sonra kalkma ihtiyacı hissettim. Valla kendine saklamak en güzeliAynen öyle,bir daha hiç kimsenin merakını gidermicem
Cok yazık çok...Öyle yaptılar maalesef , öyle sadece anne baba da degil bir ton kardeşi vardı oysaki hepsi sırt çevirdi. Kadın suan antidepresana bagımlı yaşıyor![]()
Bak ben dayak yemedim, aldatilmadim, hemen hemen her gün üzülüyorum ağlıyorum diye ailem biz arkandayiz dedi.Bundab birkaç yıl önce bekardim ve yalnız yaşıyordum, İstanbul'daydim.Kardeslerimden biri eşinden şiddet gördü aldı çocuklarını bana sığındı.Esini terk diye geldi.Annem aradı beni,sakin yüz verme gitsin evine,kocasının yani onun yeri..
Kardeşim bir süre sonra geri döndü.
Şimdi ben bodaniyorum ama beni destekliyor..maddi yüküm yok onlara, sanırım ondan.
Yani diyeceğim o ki, paran yoksa ailen de yok şu dünyada.
Anladım, yeni olduğunu bilmiyordum.Bitecek daha çok yeni biraz destek istedim sadece:) öyle yapacam teşekkürler