• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapamıyorum.

JonJon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
14
0
86
İstanbul
Sevgili ablalarım. Yasım 17 Size bisey demek istiyorum. Cocukluğum pek iyi gecmedi Allah'a sükür suan hersey yolunda.. Kendimi hep yalnızmıs gibi hissediyorum. Yeni seylere adım atmaya korkuyorum. İcim bulanıyor daralıyorum. Mutluyken eğlenırken bıle ağlayasım gelıyor. Annem babam teyzlerm hepsı beni cok sever iyi gecinmeye calısırlar.. Derslerde bıle dınleyemıyorum.. kafam nerede kımde hıc bılmıyorum. Önüme cıkan herkes arkadaslarına guvenme dıyor herkes. Benım ıcımde kotuluk yok Herkesle ıyı gecınmeye calısyorum. Bundan bı ay once annem hastalandı bebek dogurdugu ıcın.. Toplayamıyorum kendımı. Kımseye anlatamıyorum. Gecenin bu saati olmus hala dusunuyorum ama sadece dusunuyorum ne dusundugumu bılmeden.. Yıne sanki yureğimde bi acı var. Ben ne yapacğımı hıc bılmıyorum. KArsımda konusuyolar dınlermıs gıbı gorunuyorum ama kafam sankı baska yerde. Ben duzelmek ıstıyorum artık canım yanmasın ıstıyorum darbe yemiyim istiyorum :( Hayat o kadar güzelken bana neden acımasız gelıyor. Hata cok yaptım artık adım atmaktan bıle korkuyorum :((

Daha önce ne gibi hatalar yaptınız bilemiyorum ama
Güven problemi yaşadınız sanırım
Beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz durumlarla mı karşılaştınız ?
İnsanlara güven olmaz çevrendekiler doğru söylüyor
Herkesle iyi ol ama güvenme

karamsar bir haldesin, depresyonda olabilirsin.

geçmişte neler yaşadığından bahsedersen, daha çok yardımcı olunabilir.

Hata yaptım derken ne demek istedin canım?
Üzme kendini yaz ve dök içini rahatla.. Olabildiğince yardımcı olmaya çalışırız. Birde ablalarının fikrini alırsın...

Canım benim bunlar depresyon belirtileri gibi duruyor...
Bir psikologa görünsen iyi olur...

Düşüncem ne kadar doğrudur bilemem ama ben bu gibi durumlarda bireyin kendi basına düzelmeye calısmasından yanayım.Uzun süre denedikten sonra hala aynı olursan o zaman psikologu öneririm.Bende zamanında ciddi psikolojik rahatsızlıklar yasadım.Ama psikologa giderken deli damgası yemis gibi hissediyordum.Tabiki bu öyle bir sey degil aksine düzelmene yardımcı olabilecek bir sey ama insanın psikolojisi bozukken saglıklı düşünemiyor.

Sevdigin ve güvendiğin insanlarla daha çok vakit geçirmeye çalış.Eğlenebileceğin her aktiviteye katıl.Kafanı dolu tut.Zamanla düzelirsin o zaman.İnsan, en büyük kötülüğü de en büyük iyiliği de kendine yapar canım.İlk önce kendin inanmalısın bu durumdan çıkabilecegine.Kendini ikna ettikten sonra gerisi kolay...

Allah yardımcın olsun,umarım en yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun.

Canım bende 17 yaşındayım
Benim 5 ay konuştuğum kişi şimdi benim gözüme baka baka başka biriyle çıkıyor
Ama ben kafaya takmıyorum
Canım istersen bir psikoloğa git derim
Belki ergenlik yüzndender
Bazen banada oluyor durduk yere için daralıyor bazende bişi bahane edip ağlıyorum ama bu devamlı olmuyor
Canım özellikle bu sene derslerin konusunda kendini toparlamalısın biliyorsun ki bu sene ygs ye gireceğiz
İlerde çok pişman olursun :26:
Ben kafama hiçbirşey takmamaya çalışıyorum

bu yaşlarda olur bebişim takma üzülme kendinden kötü halde olanları düşün estağfirullah çek ve biliyorsan kafirun suresini oku çok rahatlatır insanı :54:

Back
X