Sevgili konu sahibesi anladığım kadarıyla kafanız oldukça karışık.
Sizin yerinizde olsam
A. Sevgilimle konuşurum çocuğu üstüne alacak mı. Önce kesinlikle nikah yapın. Şimdi seviyorum ölüyorum babasıyım diyen adam gün gelir anasının ağzına bakar bilemeyiz. İnsanoğluna güven olmaz. Adamın soyadını reddedersiniz , sonra bu adam da ben yapamicam der sonra çocuğunuzun nüfus cüzdanında baba hanesi boş kalır. Bu durumda soyadlarınız aynı olacağı için ben olsam çocuğa öz babasının başka olduğunu söylemezdim hiç gerek yok. Bu yolu seçecekseniz
1. Nikahı yapın
2. Soyaddı reddini kabul edin ama olası miras karşılığı tazminat kadar en az 200 000 tl tazminat karşılığında. Kesinliklr bedavaya kabul etmeyeceğinizi net belirtin. Tazminat ödemek istemezse de kabul etmeyin çocuğun hakkını sonuna kadar koruyun
3. Sonra da gidin yeni eşiniz nüfusuna alsın
B. Çocuğumun miras hakkını korurum evlendiği şırfıntıya yar etmem
Ben olsam B yi seçerdim. Çocuğumun hakkını korurdum.
Soyadı reddini kabul edecekseniz de tazminatsız kabul etmeyin kesinlikle spermini at git sonra sorumluluktan kaç yok öyle
Aman sanki nikah olunca çok bağlayıcılığı oluyor. Al işte yapmış nikah, düğün dernek bı de çocuk. Sonuç? 200 TL nafaka bile vermiyor. Çocuğu görmüyor görmediği gibi reddetmeye çalışıyor elin asiftesi için. Ne işe yaradı nikah? Başka açılardan nikah yapılmasını bende uygun görüyorum o ayrı bı konu. Ama nikahsız baba demiş ya ayrilirsan sonra ne olur diye korkmaya gerek yok. Evlenince de ayrılıniyor.
Zamanı geldiğinde pedegog eşliğinde söylersiniz. Erkek arkadaşınız iyi birisi bence. Sizle ayrıldığında bile gelip çocuğunuzla iletişim kurmuş birakmamis. Öz babadan kat ve kat iyi. İnşallah mutlu bı aile olursunuz ömür boyu.
Ortalık iyice kötüleşti ya.Resmen cocugunla birlikte bir adamla aynı evde dost hayatı cinsellik yaşıyorsun ortada nikah yok,çocuk annesinin dostuna baba diyo.Çocuğuna bakıcı tutup işe girip çalisabilirdin çocuğuna da kendine de mert bir kadın olarak bakabilirdin. Ama sen dostunla aynı evde cinsellik yaşamayı tercih etmişsin,o çocuğa yazık valla ya,nasıl ortamda büyüyor ya sabır
3,5 yaşında çocugun ne saçmalaması olur allah aşkınaBence saçma olmuş evlenmeden baba demesi. bu tarz şeyler evlenmeden önce zaten yaşıyoruz yani cicim aylarını. Asıl iş evlendikten sonra belli olur.
Kanunen babanın hakkı var üstünde ne yazık ki.
O zaman 1 yaşındaydı bide ne deseydim saçmalama kızım baba deme mi deseydim eminim anlardı :) sağolun mesajınız için3,5 yaşında çocugun ne saçmalaması olur allah aşkına
Kimi kandırıyorsun böyle bir ayda bari kandırma.2 buçuk sene boyunca bir adamla aynı evde yasiyonuz ve hiç yakınlaşmadınız öyle mi,saf mı var karşında.Hasta olsan bile kondom denen birşey var,erkek onu kullandığı sürece hastalık falan bulaşmaz senden ona, rahat rahat yaparsınız,ailende ne geniş karınlıymis, senden yetişen evlada yazık yaBeraber olduğumu ne biliyosun öyle bişe yazıomu orda bu ne cürret ya hayırdır? Ayrıldığm eşimden geçen bi hastalık var ben ben kimseyle beraber olamam bunu bilmeden bu nası bi terbiyesizlik allh sizi ıslah etsin asıl.bunları bile bile hala seven insanlar var hyatta iyiler var sizin kalbinizede allah iyilik versin
3,5 yaşında çocugun ne saçmalaması olur allah aşkına
O zaman 1 yaşındaydı bide ne deseydim saçmalama kızım baba deme mi deseydim eminim anlardı :) sağolun mesajınız için
Tıp okudunuz sanırım siz burda boşa harcanıyosunuz :)Kimi kandırıyorsun böyle bir ayda bari kandırma.2 buçuk sene boyunca bir adamla aynı evde yasiyonuz ve hiç yakınlaşmadınız öyle mi,saf mı var karşında.Hasta olsan bile kondom denen birşey var,erkek onu kullandığı sürece hastalık falan bulaşmaz senden ona, rahat rahat yaparsınız,ailende ne geniş karınlıymis, senden yetişen evlada yazık ya
Bir erkekle aynı evde yaşamak size mantıklı geliyorsa kim örümcek kafalı belli oluyor,çocuğun var sonuçta. Cocugunla o adamla aynı evde yasaman ne kadar doğru.Beyniniz geç çalışıyor.Çocuğunu annene bırak o adamla öyle yaşa ayni evde.Çocuğun psikolojisini bozmaya hakkin yok.Tıp okudunuz sanırım siz burda boşa harcanıyosunuz :)
Git herpese bak bakim kondom işe yarıyomu bi araştır profcum valla kimse beni tanımaz etmez kandırmaya ihtiyacım yok böyle bi platformda hayat cinsellik değil sizinki öyle sanırım bizlerde hayvan değiliz ve değerli yorumlarınızı kendinize saklayın rica ediyorum zira ben örümceklerle anlaşamam teşekkürler iyi günler
tekrar ayrilmaktn korkuyrm diyo bosabdim cunku diyo. kisacasi guvenemediginden evlenemedigini soyluyo ama cocuguna baba dedirtmekten korkmuyo. anlatamadim burdaki tuhafligi yorumlarmda. bi de kocamdan da ayrildim dio. e ayril cocugun ayrilsan da ayrilmasan da sncta babasina baba diyo. onla bu bir mibu nası çarpık bi ilişki ki evli bile olmadığınız kişiye çocuğunuza baba dedirtiyosunuz.
elin adamına bu kadar güvenip de el kadar kız çocuğunun dibine niye bu kadar sokuyosunuz.
ne kadar kolay güveniyosunuz insanlara.
yarın bigün bu adam hayatınızdan çıkıp gitse ya da bebeğinize kötü bişey yapsa nolucak.
siz annesiniz küçücük bi candan sorumlusunuz bu saatten sonra uçarı saçma sapan ilişkileri bırakıp ilişkilerinizi sağlam temeller üzerine kurmalısınız, böyle ilişki yaşayacaksanız da çocuğunuzu dahil etmeyin lütfen.
bu nası çarpık bi ilişki ki evli bile olmadığınız kişiye çocuğunuza baba dedirtiyosunuz.
bi de neden baba dedirtiyosun diyenleri de çocuğa engel olamıyosun diye fırçalamışsınız.
çocuk baba dediğinde o baba değil kızım derdiniz olur biter.
diğer insanlara nası baba demiyosa ona da demezdi.
elin adamına bu kadar güvenip de el kadar kız çocuğunun dibine niye bu kadar sokuyosunuz.
ne kadar kolay güveniyosunuz insanlara.
yarın bigün bu adam hayatınızdan çıkıp gitse ya da bebeğinize kötü bişey yapsa nolucak.
siz annesiniz küçücük bi candan sorumlusunuz bu saatten sonra uçarı saçma sapan ilişkileri bırakıp ilişkilerinizi sağlam temeller üzerine kurmalısınız, böyle ilişki yaşayacaksanız da çocuğunuzu dahil etmeyin lütfen.
Annem 2004te vefat etti ay allah aşkına tamam ben akıl istedimde bu konuda diil teşekkürler yorum yapmayın lütfen çocuğumun psikolojisi senden iyi emin ol :)Bir erkekle aynı evde yaşamak size mantıklı geliyorsa kim örümcek kafalı belli oluyor,çocuğun var sonuçta. Cocugunla o adamla aynı evde yasaman ne kadar doğru.Beyniniz geç çalışıyor.Çocuğunu annene bırak o adamla öyle yaşa ayni evde.Çocuğun psikolojisini bozmaya hakkin yok.
tekrar ayrilmaktn korkuyrm diyo bosabdim cunku diyo. kisacasi guvenemediginden evlenemedigini soyluyo ama cocuguna baba dedirtmekten korkmuyo. anlatamadim burdaki tuhafligi yorumlarmda. bi de kocamdan da ayrildim dio. e ayril cocugun ayrilsan da ayrilmasan da sncta babasina baba diyo. onla bu bir mi
Benim evladima hiç yazık değil,ben senin gibi dost hayatı yaşamıyorum nikahli kocamla yasiyom. Ailen arkanda olmasa bile çocuğuna bir bakıcı tutup işe girip kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin değil mi,aynı evde bir adamla yaşamaya gerek yok yaniTıp okudunuz sanırım siz burda boşa harcanıyosunuz :)
Git herpese bak bakim kondom işe yarıyomu bi araştır profcum valla kimse beni tanımaz etmez kandırmaya ihtiyacım yok böyle bi platformda hayat cinsellik değil sizinki öyle sanırım bizlerde hayvan değiliz ve değerli yorumlarınızı kendinize saklayın rica ediyorum zira ben örümceklerle anlaşamam teşekkürler iyi günler
Ayrıca herkesin sahip çıkan bi ailesi yok insanları hassas yerlerinden vurmayın inanın dediğinizz gibi bu aya önem veriyosanız asıl bu vicdansızlık.bencede sizden çıkan çocuğa yazık merhametten bi haber büyücek yada büyüyo ailelere dil uzatılmaz hayatta değilken terbiyesizlik yapma
ağzınız ball yesin emiii bir imza nelere kadir dimiAman sanki nikah olunca çok bağlayıcılığı oluyor. Al işte yapmış nikah, düğün dernek bı de çocuk. Sonuç? 200 TL nafaka bile vermiyor. Çocuğu görmüyor görmediği gibi reddetmeye çalışıyor elin asiftesi için. Ne işe yaradı nikah? Başka açılardan nikah yapılmasını bende uygun görüyorum o ayrı bı konu. Ama nikahsız baba demiş ya ayrilirsan sonra ne olur diye korkmaya gerek yok. Evlenince de ayrılıniyor.
Zamanı geldiğinde pedegog eşliğinde söylersiniz. Erkek arkadaşınız iyi birisi bence. Sizle ayrıldığında bile gelip çocuğunuzla iletişim kurmuş birakmamis. Öz babadan kat ve kat iyi. İnşallah mutlu bı aile olursunuz ömür boyu.
Benim evladima hiç yazık değil,ben senin gibi dost hayatı yaşamıyorum nikahli kocamla yasiyom. Ailen arkanda olmasa bile çocuğuna bir bakıcı tutup işe girip kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin değil mi,aynı evde bir adamla yaşamaya gerek yok yani
Yani istemediğini bile bile yüzsüz gibi ona muhtaç gibi olmak istemiyorum açıkcası ama bida bida bidaaa okuyup öyle değerlendiricem çok çok sağolun :))
Ay sağol anlatmaya çalıştığım bikaç kişiye tam olarakkk buydu eline sağlık :)
Çok teşekkürler haklısınız sağolunBu muhtaçlık değil konu sahibesi yasal bir hak
Hakkınıza tabi ki sahip çıkıcaksınız
Adımlarınızı çok dikkatli atın
Sevgilinize de çok güvenmeyin
Her adımı 100 kere düşünüp garanti atın
Hatanızda çocuğunuzun baba hanesi boş kalır okulda sosyal hayatta p.ç olarak damgalanır
Parayı mirası geçin en çok buraya dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?