Yapan mı büyütenmi?

Yani istemediğini bile bile yüzsüz gibi ona muhtaç gibi olmak istemiyorum açıkcası ama bida bida bidaaa okuyup öyle değerlendiricem çok çok sağolun :))

Ay sağol anlatmaya çalıştığım bikaç kişiye tam olarakkk buydu eline sağlık :)

Beraber olduğumu ne biliyosun öyle bişe yazıomu orda bu ne cürret ya hayırdır? Ayrıldığm eşimden geçen bi hastalık var ben ben kimseyle beraber olamam bunu bilmeden bu nası bi terbiyesizlik allh sizi ıslah etsin asıl.bunları bile bile hala seven insanlar var hyatta iyiler var sizin kalbinizede allah iyilik versin
Ayrıca ünv mezunuyum ve çalışıyorum bilmeden konuşmayı huy edinmişsiniz gdip temizlik falan yapın bence canınız sıkılmış sanırım

Son düzenleme:
Kimi kandırıyorsun böyle bir ayda bari kandırma.2 buçuk sene boyunca bir adamla aynı evde yasiyonuz ve hiç yakınlaşmadınız öyle mi,saf mı var karşında.Hasta olsan bile kondom denen birşey var,erkek onu kullandığı sürece hastalık falan bulaşmaz senden ona, rahat rahat yaparsınız,ailende ne geniş karınlıymis, senden yetişen evlada yazık ya

Tıp okudunuz sanırım siz burda boşa harcanıyosunuz :)
Git herpese bak bakim kondom işe yarıyomu bi araştır profcum valla kimse beni tanımaz etmez kandırmaya ihtiyacım yok böyle bi platformda hayat cinsellik değil sizinki öyle sanırım bizlerde hayvan değiliz ve değerli yorumlarınızı kendinize saklayın rica ediyorum zira ben örümceklerle anlaşamam teşekkürler iyi günler

Ayrıca herkesin sahip çıkan bi ailesi yok insanları hassas yerlerinden vurmayın inanın dediğinizz gibi bu aya önem veriyosanız asıl bu vicdansızlık.bencede sizden çıkan çocuğa yazık merhametten bi haber büyücek yada büyüyo ailelere dil uzatılmaz hayatta değilken terbiyesizlik yapma

bu nası çarpık bi ilişki ki evli bile olmadığınız kişiye çocuğunuza baba dedirtiyosunuz.
bi de neden baba dedirtiyosun diyenleri de çocuğa engel olamıyosun diye fırçalamışsınız.
çocuk baba dediğinde o baba değil kızım derdiniz olur biter.
diğer insanlara nası baba demiyosa ona da demezdi.
elin adamına bu kadar güvenip de el kadar kız çocuğunun dibine niye bu kadar sokuyosunuz.
ne kadar kolay güveniyosunuz insanlara.
yarın bigün bu adam hayatınızdan çıkıp gitse ya da bebeğinize kötü bişey yapsa nolucak.
siz annesiniz küçücük bi candan sorumlusunuz bu saatten sonra uçarı saçma sapan ilişkileri bırakıp ilişkilerinizi sağlam temeller üzerine kurmalısınız, böyle ilişki yaşayacaksanız da çocuğunuzu dahil etmeyin lütfen.

Bir erkekle aynı evde yaşamak size mantıklı geliyorsa kim örümcek kafalı belli oluyor,çocuğun var sonuçta. Cocugunla o adamla aynı evde yasaman ne kadar doğru.Beyniniz geç çalışıyor.Çocuğunu annene bırak o adamla öyle yaşa ayni evde.Çocuğun psikolojisini bozmaya hakkin yok.

tekrar ayrilmaktn korkuyrm diyo bosabdim cunku diyo. kisacasi guvenemediginden evlenemedigini soyluyo ama cocuguna baba dedirtmekten korkmuyo. anlatamadim burdaki tuhafligi yorumlarmda. bi de kocamdan da ayrildim dio. e ayril cocugun ayrilsan da ayrilmasan da sncta babasina baba diyo. onla bu bir mi

Babaların kızlarına tecavüz ettiği bi dünyada yaşıyoruz haberlerde görüyoruz o zaman herkes boşansın kimse kimseye asla güvenmesin kızlar kimseye baba demesin yada ben bu yaz evleniyorum bu bHsettiğiniz şüphe bi imzayla gidermi ? Teşekkürler yorumunuza

Annem 2004te vefat etti ay allah aşkına tamam ben akıl istedimde bu konuda diil teşekkürler yorum yapmayın lütfen çocuğumun psikolojisi senden iyi emin ol :)

Gözünü açmış o kişiyi görmüş baba demis
Ne var bunda ... Dünyaya gelme aşamasında katkı sağlayan şahıs ,dava açmış o mu baba ! Pehh
Hakkınızda hayırlısı

Ben baba dedirtmedim kendisi dedi ve küçücüktü sizinde anlamadığınız bu hayat herkese toz pembe değil bende belki yaşamasam yargılardım sizin gibi ama öyle olmuo işte

Benim evladima hiç yazık değil,ben senin gibi dost hayatı yaşamıyorum nikahli kocamla yasiyom. Ailen arkanda olmasa bile çocuğuna bir bakıcı tutup işe girip kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin değil mi,aynı evde bir adamla yaşamaya gerek yok yani

ağzınız ball yesin emiii bir imza nelere kadir dimi

Eşinden boşanan bayanlar yalnızlığa mahkum sanırım işe gir çalış çocuğuna bak öl git bu mu hayat ? Nikahlı kocamla ne yaşadımıda gördüm kendi kızına 9 aylık bebeğe o... Diyen bi adamdı dost hayatıysa sizin deyiminizle tercih ediyorum :) siz şanslı olabilirsiniz hanfendi bana üslubumu bozdurmayın ve işinize bakın.

Bu muhtaçlık değil konu sahibesi yasal bir hak
Hakkınıza tabi ki sahip çıkıcaksınız
Adımlarınızı çok dikkatli atın
Sevgilinize de çok güvenmeyin
Her adımı 100 kere düşünüp garanti atın
Hatanızda çocuğunuzun baba hanesi boş kalır okulda sosyal hayatta p.ç olarak damgalanır
Parayı mirası geçin en çok buraya dikkat edin

Çok teşekkürler haklısınız sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…