Yapan mı büyütenmi?

Erkegi cuzdan gibi gorenler seni anlayamaz.Sevgi nedir kii...yenilir mi icilir mi:)))Sozde herkes cok musluman ama kotu niyet diz boyu

Konu sahibine umarım her şey kızınız ve sizin için güzel olur diye iyi dileklerimi sunup. Diğer konu için eski konular, normaldir der, giderim.

Teşekkür ediyorum :)

Yani şimdi sağlıklı bi baba kız ilişkisi görüyorum ben ayrıca kızımın doktoruda öyle buluyo dediğinizde çok haklısınız ben bunu denedim gördüm ilişkide asıl olan şey kızıma duyduğu sevgi ben 2.plandayım ayrılmıştık kısa bi dönem sürekli geldi gördü gezdirdi benle alakası yok işte çok küçüklükten onla büyüdüğü için alıştı ikiside evlat edinmekten farkı yok allah herkesin içine böyle şefkat merhamet versin çok teşekkürler yorumunuza :)

Erkegi cuzdan gibi gorenler seni anlayamaz.Sevgi nedir kii...yenilir mi icilir mi:)))Sozde herkes cok musluman ama kotu niyet diz boyu

Yazan ellerine sağlık :))) bu kafalardan o kdar çok ki o yüzden memleket bu halde dışarda yürünmez metrolara binilmez oldu bunlar yüzünden akıl fikir versin dicem de zorrr

Daha evlenmeden baba dedirtmek ne derece doğru? Sonuçta sevgililik bu, ayrılma olabilir, kimse ayrılmak için başlamasa da... O zaman ne olacak çocuğun psikolojisi? Her tanıştığınız adama baba mı diyecek?

Evlenmeden baba demesi olayında sorun ne belediye onayı olmadan baba denilmez mi. e zamanında belediyenin onay verdiği adam da babalık reddi istemiş.

Pedagog da uygun bulmuş ayrıca.

Cidden bende anlamadım hadi ben imzasız eş olmuyorum tamamda onların arasındaki hissiyat için herhangi bi imzaya gerek yok ayrıca 3.5 yaşından sonra evlendim al bu da baban denmezdi heralde 1 yaşında kendi göre göre dedi ben dedirtmedim niden anlamıolar :)))

Daha evlenmeden baba dedirtmek ne derece doğru? Sonuçta sevgililik bu, ayrılma olabilir, kimse ayrılmak için başlamasa da... O zaman ne olacak çocuğun psikolojisi? Her tanıştığınız adama baba mı diyecek?

Ben öyle biri diilim olmadı bida bida ki baba demesinin benim evlenmemle ilgisi ne açıklarmısınız aradaki his değilmi konu? Ben dedirtmedim bunu da 5000.kez yazıorm

Pardon da sanane? Kadın boşanmış. Dost ilişkisi o şekilde olmuyor yani, dostu değil "erkek arkadaşı" var yaza da evleniyormuş. Bunda seni dert ettiren ne? Çocuğa yazık diyorsun asıl çocuk baba figürü olmadan büyüse çocuğa yazık olmaz mıydı? Öz babası hiçbir şekilde kabul etmezken senin o "terbiye yoksunu" gördüğün adam ile o kız baba-kız ilişkisi kurmuş. Adam çocuğa babalık yapıyor biyolojik bağı olmadan! Cinsellik de cinsellik öldünüz cinsellik diye diye! Aile bağı kurmuşlar aile bağı, bundan güzel ne var? Ahlak bekçiliğinden gözün kör olmuş!

Evlenmeden baba demiş dememiş bence üzerinde durmak yanlis. Yazık ortada bir bebek babasız olacağına varsın baba desin.

Ama ben söyle düşündüm. Yarın bir gün bu sevgiliniz ile ayrılır iseniz bebeginiz çok uzulebilir. İnşallah tam güveniyorsunuzdur. İnşallah ayrılmaz evlenirsiniz.

Ben olmuş olsaydım. Eğer karşıdaki kişiden emin isem evlilik olayını hizlandirirdim.

İşiniz gücünüz cinsellik yahu başka işiniz derdiniz yok mu
Anneler kadın değil mi cinsellik yaşayınca niye çocuklarına zarar gelsin????
Toplum erkekleri değil sadece kadınları da ç.k kafalı oldu artık varsa yoksa cinsellik

Anlatmayın :) cevabı az çok aldınız sanırım. mesaja kapatılmasını isteyebilirsiniz. yoksa belediye başkanının yetkisi ile nikah akdiniz olmadığı vs. vs ya uğraşmayin lütfen çocuğunuzla mutlu bir hayat geçirin.

Cinsellik diye diye kafayı sıyırmış. Onun derdi başka aslında. Hani şu filmlerde fazla gergin olan, gerekli gereksiz oraya buraya sataşanlara karşıdaki kişi " hanfendi cinsel sorunlarınız var galiba, kaliteli cinsellik yaşayabileceğiniz birini bulun" diyor ya o replik aklıma geldi. Konu sahibinin doyurucu bir ilişki yaşıyor olma ihtimalinden deliye dönmüş kadın. Umarım bu konuda ki sorunlarını çözer de millete bulaşmaz bir daha. kurduğu cümlelerden l.ğım kokusu aldım

Sanirim bi psikolog çözse daha iyi olur
Ama ben herzaman cocuk ta olsa gercekler dumdüz soylenmeli diye düşünüyorum.
Kaygan bir zemin üstune birseyler inşaaa etmek pek te saglikli degil.

Iki kizim var ve seni kinamiyorum zaten haddim degil.tek umudum biran once evlenip cocugunuzla mutlu mesut yasamaniz...herkes kendi cektigini bilir cunku.simdiki cocuklar pek akilli zamani gelince doktor yardimiyla cozulur diyorum ayrica cok olgun ve anlayisli oluyorlar sakince atlatmaniz dilllegiyle

P Pelpelju
Konunun başında yorum yapmıştım sonunda nerelere varmış :)
Seçtiğiniz hayat sizin seçiminiz, karışılmasını doğru bulmuyorum ve de zaten ilgilendirmediği için konuya bu yonden bakmamıştım bile...
Bu kadar üzerinde konuşulmasını da anlamsız buldum.
Ancak konuda size anlayış göstermek için söylenilen bazı ifadeler beni rahatsız ediyor,
Her şey imza mı? Yada
Belediyeden izin alıp sevisince... gibi.
Olay imza değil. Olay burada kadının yada çocukların hakkını korumak.
O zaman yıllarca insanların üstüne basa basa söylediği imam nikahı ile birliktelik doğru değildir de çöpe gider. ki bence yazık olur.
Nikahsız birliktelik olabilir, bu kadının seçimi, eğer ne yaptığının farkındaysa bence kimseye laf düşmez. Ortada çocuk varsa o da annenin sorumluluğu onun da nasıl yetiştirileceği şiddet görmüyor yada istismar edilmiyorsa, haklarından mahrum bırakılmıyorsa yine kimseyi ilgilendirmez.

Konu sahibi şu an hukuki bir sürecten geçeceksiniz, çocugun soyadı nasıl oluyor nasıl karar veriliyor bilmediğim için çok çok iyi araştırın derim..
Bir de söylemeden geçemeyeceğim çocuğun baba demesine neden bu kadar takıldı herkes anlamadım, adam babasından çok babalık yapmış derse desin. Amca dese onaylayacak mıydınız sanki. İleride eğer her şey yolunda giderse açıklarlar babalık yaptığını...

Ama yine burada bana göre şaşırdığım nokta var, cinsellik olmayan bir birliktelik nasıl devam eder bunu pek anlamıyorum. Olması beni ilgilendirmezdi ama olmaması sağlıksız bir evlilik getirir bana göre. Tabiki yine de tercih meselesi, bunca yıl birliktelikte vardır bir bildiginiz.

Yok canım, ablam avukat onda danışıp yazıyorum böyle konularda.

Benim eşim de bir dönem yanımızda değildi, çocuğum parkta gördüğü adamlara bile baba diyordu. Baba demesini, yadırgayanları, ne yaşadığını bilmeden atıp tutan insanları anlamıyorum, anlamakta istemiyorum.
Aynı olayı bir arkadaşım yaşadı, çocugu 1 yaşında iken şimdiki eşi ile tanıştı, adam o kadar süper bir babaki çocugun okulunda parmakla gösteriliyor. Çocuk biliyor yaşı büyüdü çok,çok mutlu hiç tranva filan yaşamadı,mükemmel bir çocuk. Soy adını inşallah geri alır ahmak adam, hayatını üzerine kurduğu organı, kopsun.şimdi çocugun kardeşi var, kardeşi sürekli soruyormuş abimin soy adı neden farklı diye. Pedagog aracılığı ile anlatacaklar. Yani soy adını taşımıyor olması iyi olur, kızın açısından da.
Hayat herkesi şımartmıyor.
İnsanların bakış açısı umarım değişir biran önce. Beyinleri yok anlarımda vicdanlarına ne oldu bu insanların.
Umarım bundan böyle hayat hep güzellikler sunsun size..

Ben nikahsız yaşamıyorum ki ne günahı pardon.Hiçbir bahane bunu yapmayı da gerektirmiyor ayrıca.O zaman herkes bahanelerin altına saklansin çocuk oyuncağı değil ki bu.
Nikahli yasadigin nikahli kocam diye su mubarek ayda geh geh gerindigin adam Brad Pitt mi yoksa Ordinaryus falan mi??
Zamaninda seni aldi diye sen de Lady Diana mi oldun?
Allah ailemi cocugumu colugumu senin gbi yobazdan korusun!
Not: Konu sahibinin yasadigi duruma onay vermedigim halde.
Bu kadinin da bu kadar canini yaktigin icin de Allah belani versin.

Tabiki büyüten. Öz ananem hala hayatta ama annem her anneler gününde teyzesine gider çünkü o büyüttü.Ve 30 yaşındayım benim için bile anane o teyzem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…