Erkegi cuzdan gibi gorenler seni anlayamaz.Sevgi nedir kii...yenilir mi icilir mi:)))Sozde herkes cok musluman ama kotu niyet diz boyuBoşanırkende çalışıyodum halada çalışıyorum kimseye ihtiyacım yok çok şükür de sevgi denen bişe var haberiniz yok sanırım ama herşeyin önüne geçebiliyo ayrıca dinimi tercihlerimi ne biliyosun tutturmuşsun bi ay diye ramazandan sonra makbulmü bu allahım yarabbim ya başına gelirse sen öyle yap :)
Konu sahibine umarım her şey kızınız ve sizin için güzel olur diye iyi dileklerimi sunup. Diğer konu için eski konular, normaldir der, giderim.
Önceden bilemesin. Ama şuna dikkat et. Adamın tavırları, abartılı sevgi gösterileri ile dolu ve yapmacık mı duruyor yoksa samimimi ve doğalmı? Aradaki farkı anlarsın. Korkuyorum diye evlenmekten vazgeçme. Eğer senin için uygun bir adaysa evlen. Hayat korkarak geçmez. Belkide çok iyi olacaksınız. Olumlu düşün hep, olumlu davran. Ben kötü olacak evliliklerin baştan işaretleri olduğuna inanıyorum. Çünkü allah her konuda insana ip uçları, birtakım sinyaller verir. Bazan görmezden geliriz, inanmak istemeyiz yada başedebileceğimizi sanırız. Şimdi müstakbel baba adayı sizinle evlenmek istiyorsa çocuğu sevmesede belli etmez. Ama abartılı ve yapmacık davranışlarla kendini ele verir. Zaten başta çocuğunuzu çok sevmesi beklenmez. Yaşadıkca bir şeyler paylaştıkca sevgi gelişir. İnşallah sizin ve kızınız için hayırlısı olur.
Konu sahibi sen en iyisi kimseye bisey sorma:))Namus bekcileri basti forumu.Yemin ederim agzim acik okudum yorumlari Yok cinsellik yasiyormus..yok niye evlenmemis.Pardon kime ne?Allah konu sahibinin gunahini sevabini size mi yazcak?Yerinde olsam kendimi boyle yorumlar karsisinda savunma geregi bile duymazdim.Herkes kendi donunun lastigine sahip ciksin!Adam ne guzel sahip cikmis bir aile olma yolunda ilerliyorlar.Basindan bir evlilik gecmis ve ayni cati altinda yasamak,tanimak ve oyle evlenmek istemis belli ki bu daha mantikli .Evlense anlasamasa sonra tekrardan dava bilmem ne daha mi iyi.
Erkegi cuzdan gibi gorenler seni anlayamaz.Sevgi nedir kii...yenilir mi icilir mi:)))Sozde herkes cok musluman ama kotu niyet diz boyu
Evlenmeden baba demesi olayında sorun ne belediye onayı olmadan baba denilmez mi. e zamanında belediyenin onay verdiği adam da babalık reddi istemiş.
Pedagog da uygun bulmuş ayrıca.
Daha evlenmeden baba dedirtmek ne derece doğru? Sonuçta sevgililik bu, ayrılma olabilir, kimse ayrılmak için başlamasa da... O zaman ne olacak çocuğun psikolojisi? Her tanıştığınız adama baba mı diyecek?
Ortalık iyice kötüleşti ya.Resmen cocugunla birlikte bir adamla aynı evde dost hayatı cinsellik yaşıyorsun ortada nikah yok,çocuk annesinin dostuna baba diyo.Çocuğuna bakıcı tutup işe girip çalisabilirdin çocuğuna da kendine de mert bir kadın olarak bakabilirdin. Ama sen dostunla aynı evde cinsellik yaşamayı tercih etmişsin,o çocuğa yazık valla ya,nasıl ortamda büyüyor ya sabır
Ortalık iyice kötüleşti ya.Resmen cocugunla birlikte bir adamla aynı evde dost hayatı cinsellik yaşıyorsun ortada nikah yok,çocuk annesinin dostuna baba diyo.Çocuğuna bakıcı tutup işe girip çalisabilirdin çocuğuna da kendine de mert bir kadın olarak bakabilirdin. Ama sen dostunla aynı evde cinsellik yaşamayı tercih etmişsin,o çocuğa yazık valla ya,nasıl ortamda büyüyor ya sabır
Anlatmayın :) cevabı az çok aldınız sanırım. mesaja kapatılmasını isteyebilirsiniz. yoksa belediye başkanının yetkisi ile nikah akdiniz olmadığı vs. vsCidden bende anlamadım hadi ben imzasız eş olmuyorum tamamda onların arasındaki hissiyat için herhangi bi imzaya gerek yok ayrıca 3.5 yaşından sonra evlendim al bu da baban denmezdi heralde 1 yaşında kendi göre göre dedi ben dedirtmedim niden anlamıolar :)))
eski eşin size açtığı dava ağır hakaret bunun farkında mısınız
Cinsellik diye diye kafayı sıyırmış. Onun derdi başka aslında. Hani şu filmlerde fazla gergin olan, gerekli gereksiz oraya buraya sataşanlara karşıdaki kişi " hanfendi cinsel sorunlarınız var galiba, kaliteli cinsellik yaşayabileceğiniz birini bulun" diyor ya o replik aklıma geldi. Konu sahibinin doyurucu bir ilişki yaşıyor olma ihtimalinden deliye dönmüş kadın. Umarım bu konuda ki sorunlarını çözer de millete bulaşmaz bir daha. kurduğu cümlelerden l.ğım kokusu aldımPardon da sanane? Kadın boşanmış. Dost ilişkisi o şekilde olmuyor yani, dostu değil "erkek arkadaşı" var yaza da evleniyormuş. Bunda seni dert ettiren ne? Çocuğa yazık diyorsun asıl çocuk baba figürü olmadan büyüse çocuğa yazık olmaz mıydı? Öz babası hiçbir şekilde kabul etmezken senin o "terbiye yoksunu" gördüğün adam ile o kız baba-kız ilişkisi kurmuş. Adam çocuğa babalık yapıyor biyolojik bağı olmadan! Cinsellik de cinsellik öldünüz cinsellik diye diye! Aile bağı kurmuşlar aile bağı, bundan güzel ne var? Ahlak bekçiliğinden gözün kör olmuş!
Yok canım, ablam avukat onda danışıp yazıyorum böyle konularda.Mesele miras zaten hanımefendi
Bu nasıl şerefsizlik açıkça mirasdan yararlanmasın demek
Mahkemede ben çocuğumu reddedicem mirasımdan yararlanmasın derse hakim g.tüyle güler böyle bir şey yok evlat reddetme yasada yokfilmdelisi siz avukat mıydınız?
Kesinlikle kabul etmeyin gitsin mahkemeye versin bir b.k yiyemez
Çocuğunuzun miras hakkını koruyun vazgeçmeyin sakın
Nikahli yasadigin nikahli kocam diye su mubarek ayda geh geh gerindigin adam Brad Pitt mi yoksa Ordinaryus falan mi??Ben nikahsız yaşamıyorum ki ne günahı pardon.Hiçbir bahane bunu yapmayı da gerektirmiyor ayrıca.O zaman herkes bahanelerin altına saklansin çocuk oyuncağı değil ki bu.
Tabiki büyüten. Öz ananem hala hayatta ama annem her anneler gününde teyzesine gider çünkü o büyüttü.Ve 30 yaşındayım benim için bile anane o teyzem :)Herkese merhaba ,
Bu 2. Üyeliğim asıl profilimden yazmak istemedim problemimi bilginiz olsun şimdiden:)
2012 de evlendim ve 2014 sonunda çok kötü bi şekilde Ailesi sebebiyle ayrıldım..Ayrıldığımda kızım 9 aylıktı ailemin yanına yerleştim..yaşım 25
Boşandığım kişi asla kızını görmek istmedi mahkemeyede belirtti bunu istemiyorum hiçbi şekilde diye..
Ben 2015 senesinde biriyle tanıştım ilişkimiz başladı kızım 1 yaşına yeni girmişti ilk kelimesi o kişiye baba demek oldu.o gün bugündür biz aileyiz kızım onu babası biliyo ve birbirlerine resmen aşıklar ben babamla hiç öyle olmadım o kadar mükemmel bi baba kız ilişkisi yaşıyolar.kızım 3.5 yaşında şuan.gerçeği bilmesi için henüz çok erken ve biyolojik baba reddedip soyadını almak için dava açmış.
İleride bunu ona nasıl anlatıcağım korkusu yaşıyorum beni anlarmı inanırmı korkuyorum..
Ve evlenmedim aileler biliyo ama ben evlilikten korktum bida boşanırsam diye korkuyorum elbet evlenicez yakında ama korkuyorum işte geçmişten dolayı sizce napmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?