Yapan mı büyütenmi?

Tamam teşekkürler o zaman iğrenç yorumlarınız için ben kızıma hertürlü sahip çıkarım kimse olmasada sahip çıkarım o ayrı ama sen bilmeden etmeden milletin onun bunun dinine cinselliğine laf atma inan seni hiçççç ilgilendirmiyo çünkü ki bilmediğin bi çok şey olabilir o çok bahsettiğiniz dinimizde benim yaptığım günah kabul seninkide öyle.

bütün yorumlarınızı tek tek okuyup raporladım.
ne çirkin bir zihniyetiniz var...
bari bu mübarek aylarda yapmayın! bir insan bir insana bu kadar yüklenmez!
konu sahibesine bir metres demediğiniz kalmış...
yok dost hayatı, yok cinsellik yaşanan ev, yok çocuğunu akrabana bırak, yok ben nikahlı kocamla yaşıyorum...
ayıp yahu ayıp!
insafsızlık sizin bu yaptığınız...

Ondan sonra cocugum sevgilime baba diyor napcam çocuğuma nasil anlatcam diye konular açılıyor.Adamı çocuğun burnuna kadar sokmus tabi baba der hanfendi. Konusmamis haliniz buysa oooo
Bakın siz kadının yaşam tarzına karisamazsiniz ister yaşar ister yaşamaz bu sizi beni başkasını ilgilendirmez konu bambaşka

Ondan sonra cocugum sevgilime baba diyor napcam çocuğuma nasil anlatcam diye konular açılıyor.Adamı çocuğun burnuna kadar sokmus tabi baba der hanfendi. Konusmamis haliniz buysa oooo
Anlama sorununuz varmış kaçırmışım orayı :) baba diyo napcam değill iyiki baba diyo o ayrıda ilerde nasıl anlatmam doğru oluru danıştım ben siz anlamamışsınız :)))

aayyy ablanmak istemiyorum fakat arkadaş sanane ye kadının haytından kadının derdi başka sanane kadının namusundan yaaa allahım konuşamıyorum bu ne terbiyesizliktir yaaa
simdi buraya konu aciyorsan anlattigin kadariyla herkes degerlendirme yapacaktir. ya konu acmayacakti ya da nikahsz cocuguyla ayni evde yasadigini yazmayacakti. bu forumda acilan konularin hepsinde bazen konu sahibi haksz bulunur bazen bahsettigi kisi. o zaman ayri bi bolum acilcak forumda. konu sahibinin isine gelen yorumlar yapilsin diye. o da konusunu oraya acsin

eğer sevgilinle aynı evde yaşamak için belediyeden onay alsaydın (nikah) kimse bu kadar tepki vermeyecekti... ne garip...
neyse, kızınıza ileride soyadıyla ilgili soruları olduğunda pedagog eşliğinde anlatırsınız durumu.
biyolojik babanın bu durumda hiçbir hakkı olmamalı kızınızla ilgili,
sanırım sevgilinizin soyadını almasını istiyorsunuz, bu durumda evlat edinme davası açmalı ve biyolojik baba da buna onay vermeli, bir avukatla görüşerek daha net bilgi alabilirsiniz.
umarım babasıyla da ömür boyu bu mutluluğunuz devam eder.

Ben nikahsız yaşamıyorum ki ne günahı pardon.Hiçbir bahane bunu yapmayı da gerektirmiyor ayrıca.O zaman herkes bahanelerin altına saklansin çocuk oyuncağı değil ki bu.

Ben her yoruma açığım hiçbi saygısızlıkda yapmadım hanfendinin terbiyesizliğine karşı çünkü ben o seviyeye inemem ama ben cinsellik demedim sizce günahkarmıyım demedim sizce namusum bozuldumu demedim içler fesat kafalar karışık yapcak bişey yok

Ben nikahsız yaşamıyorum ki ne günahı pardon.Hiçbir bahane bunu yapmayı da gerektirmiyor ayrıca.O zaman herkes bahanelerin altına saklansin çocuk oyuncağı değil ki bu.
Ben senin yaşam tarzına günah demedim bilmeden insanların cinselliğine ailesine laf atıp haddin olmayan şeylere bahsetmediğim konulara dalıp söz sahibiymiş bişe biliyomuş gibi konuşmana günah dedim sana senin zihniyetinle cevap verdim:) valla bence senin yaşaman bile nefes ısrafı bu zihniyetle:)

ben basindan beri yaptigim yorumlarda ne cinsellik ne namus konusndan bahsettm. benim bahsettgm sey sadece sizdeki celiskiydi. evlenmeye cesaret edmeeyip bosanirsam tekrar diye korktgunuzu soyleyip buna ragmen cocugunuzu baba dicek kadar yakinlastirmanizdi. bu celiski bana cok yanlis geldi. kendnizi cocugunuzun baba hissiyatindan daha ck onemsemeniz ve olasi bi ayrilma durumunda onun baba diye bildigi kisiden kopma ihtimalini tekrar bosanmanizdan daha onemsiz gormeniz bana tuhaf ve yanlis geldi.

Bakın siz kadının yaşam tarzına karisamazsiniz ister yaşar ister yaşamaz bu sizi beni başkasını ilgilendirmez konu bambaşka

Bu arada ödenmemiş nafaka için de haciz koydurun

200×12 = 2400 yıllık , 3 yıllık =7200 faizi de var

Çok sağolun hanımlar teşekkür ederim birileri beni desteklesin falan diye açmadım konuyu başka yerlere çekildi nasıl anlatırım ilerde diye sordum reddedildiğini vs bilmesi gerekir sonuçta teşekkür ederim hepinize

Hata yapmış olabilirim bende 45 yaşında görmüş geçirmiş bi insan değilim yanlışlarla doluyum daha yaşım 25 hazır hissetmedim kendimden emin olamadım hastalığım var evlenemem dedim bi çok sebebim vardı işte ama onların arasındaki ilişki tüm sebeplerimi yıkmaya yetti teşekkürler size.

igrenc, uslup rezalet otesi... Yemin ederim midem bulaniyor boyle yorumlar okudugumda. umarim banlanmissinizdir cunku kiblemekten parmaklarim yoruldu..

bi aynaya baksaniz, asil camur sizin icinizde de iste, anlayana..

Bence evlenin birlikte olduğunuz kişide kızınızı çok seviyormuş nüfusuna alsın ister diye düşündüm inşallah kızınız mutlu olur çok kötü bi babası var

igrenc, uslup rezalet otesi... Yemin ederim midem bulaniyor boyle yorumlar okudugumda. umarim banlanmissinizdir cunku kiblemekten parmaklarim yoruldu..

bi aynaya baksaniz, asil camur sizin icinizde de iste, anlayana..

Banlandı teşekkürler inanın insanın bi derdi olduğunda yazması için kurulan bu platforma yazmaya korkar olduk bu zihniyetlerden

Büyütendir baba, ama biyolojik babadan hiç bir hakkını almayacak mısınız anlamadım o kısmı. Nafaka ödemiyormuş, mirasçısı da olmasın istiyormuş. Ben olsam buna izin vermezdim açıkçası. Gerçi böyle bir hakkı da olmaması lazım hukuken değil mi.

ben de gerçekten içimden gelerek söylüyorum,
bu ülkede nikahlı kocalar eşini satıyor, dövüyor, swinger partilerine zorluyor, ama nikahlı...
belediye izni olmadan sevişenler namıssız, kötü kadın...
boşverin, siz çocuğunuzu sevgi ve huzur dolu bir ortamda büyütüyorsanız, nikahlı ama mutsuz anne babasıyla büyüyen çocuklardan çok daha şanslı çocuğunuz.

Hiçbişeyi yok gözüküyo üstüne sadece asgari ücretli gözüküyo bağlanan nafaka 200 henüz ödemedi ama onu icrayla toplu alıcam burdan biri baya akıl verdi sağolsun sonra ne halt ediyosa etsin soyadınu taşısın istemiyomuş şimdiki eşi başka çocukları olurmuş miras bölünürmüş vs gibi mide bulandırıcı şeyler.

Ya neler görüyoruz televizyonlarda babası gitmiş bakkal sahibine satmış kızını annede biliyo kız defalarca kürtaj oluyo bunlar konuşulmuyo dünyanın çivisi çıkmış adamın biri hiçbi çıkarı yok beklentisi yok bağrına basmış sahip çıkmış adam bu suç oluo anlamadığım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…