- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Bence gitmelisin. Ve hiç bişe olmamış gbi davran. Türkiyeye gelmene sevindim.
Oha herife bak bütün ateşin üstüne battaniye atti resmen...
En dogrusunu yapmissin canım.bende benim kocayı tepikleyeli 2 ay oldu.bundan snra mantik cercevesinde ilerlemeyi dusunuyorum.asla taviz yok ask yok ! Kararlıyım hadi bakalımKullanamadım
Şaka bir yana istemedim, aynı şeyleri düşünmüyor ve istemiyoruz belli ki sonrasında madem o duygusal düşünüyor ona uymıcak belli ki ve fazlasını isticek ve ben de veremicem, iyisi mi hiç girişmedim...
Ayrıca teşekkür ederim
Evinden yazıyorum şu an.
Hayalkirikligi içindeyim çünkü hayır bugüne kadar adamlar bana saygılı olsun falan istedim aşk aradım adamlar üstüme atılıyordu.
Bunun evine gittim üstelik gece boyu yakındık, el kol bacak vs
Bana "girlfriend" iması yaptı ya
Gideceksin çok kötü vs ya sanane gideceksem evine gelmişim işte
Hayatımda bi kez gideyim de seviseyim gerisini düşünmeyeyim dedim
Ona da söyledim bunu
Çünkü sana saygı duyuyorum, ilk gördüğümden beri çok beğendim seni o yüzden üstüne atlamak istemiyorum ama istersen yapabiliriz dedi
İstersen yaparız ne ya erkeksin atıl iste
Ya öff kaçtı tüm hevesim ben uyumak istiyorum boşver dedim kanepede uyucam
Ugrasamicam artık ya
Öncekilerde bana bunları desinler diye yirtindim şimdi sevişip gecicem adam bana beni gördüğündeki hislerinden bahsediyor falan buz gibi oldum, onu görünce ne hissetmişim falan onu soruyor, ne zaman hoşlanmaya başlamışım falan senden hoşlanıyorum u patlattı zaten.
Küstüm oynamıyom.
Ona da dedim sadece seks istiyorum ben senin "girlfriend" in değilim diye off neyse kızlar boşverin
En dogrusunu yapmissin canım.bende benim kocayı tepikleyeli 2 ay oldu.bundan snra mantik cercevesinde ilerlemeyi dusunuyorum.asla taviz yok ask yok ! Kararlıyım hadi bakalım
Vaybe neler neler olmus hele herife bak nasi ey dayanmış
Küstüm oynamıyom haha,çok sevimlisiniz.
Neyse en azından söylemiş,ertesi sabah kafanızı böyle şeylerle meşgul etmemiş oldu.
Pisman olur o adam bak görAy bilmiyorum ki niye böyle oldu belki tecrübesiz (kendi de dedi zaten de) de panik yaptı diyollar
Pisman olur o adam bak gör
Olur bence pisman yani zaman gelince der keske uzak durmasaydim diye yani erkek adam hele cani kadin istesin o zaman görür o günü ama tabi is isten gecmis olurValla mı?
Hiçbir şey yazmadı etmedi, gerçi ben de istemiyorum aramasını, yazmasını hem hoşlanmadım tavrından o anki hem çok garip bi' gerilim olduğundan içimde yarınki buluşmaya bile gitmek istemedim, görmeyeyim, aynı arabada olmayalım diye.
Gerçi aşık olur olur dediniz, o tutmak üzereymiş.
Olur bence pisman yani zaman gelince der keske uzak durmasaydim diye yani erkek adam hele cani kadin istesin o zaman görür o günü ama tabi is isten gecmis olur
Burası bir tutam karışır yalnızAdam kadını kibarca reddetmis,aşktan bahsediyorlaryok yok kesin kör kütük aşık olmuştur,
Kolay ulaşılan bir kadına, hiç bir erkek aşık olmaz bunu da abla tavsiyesi olarak alın
Önce gaza getirdiler şimdi de teselli ederler caaanıımmm,Burası bir tutam karışır yalnız
HıhıÖnce gaza getirdiler şimdi de teselli ederler caaanıımmm,
Sahura kadar uyumadım hadi ben kaçar, size iyi karıştırmalar
Bence de geçti
Ama ne bileyim belki adamın öpme tarzı budur, eğer öyleyse kötü ya bir daha yok almayayım bilmiyordur
[/QUOTE ]napacan umdugunu değil bulduğunla yetinecen artik geci umarim bidahikine eyisine denk gelirsin ☺
Sagol cnm o senin tatliligin.oyle tabi iyi güldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?