Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En dogrusunu yapmissin canım.bende benim kocayı tepikleyeli 2 ay oldu.bundan snra mantik cercevesinde ilerlemeyi dusunuyorum.asla taviz yok ask yok ! Kararlıyım hadi bakalım

Küstüm oynamıyom haha,çok sevimlisiniz.
Neyse en azından söylemiş,ertesi sabah kafanızı böyle şeylerle meşgul etmemiş oldu.

En dogrusunu yapmissin canım.bende benim kocayı tepikleyeli 2 ay oldu.bundan snra mantik cercevesinde ilerlemeyi dusunuyorum.asla taviz yok ask yok ! Kararlıyım hadi bakalım

Geçmiş olsun diyelim o zaman, inş şimdi daha iyisindir
Mantık zaten olsun da sırf mantıkla da içini kıpraştırmayan insanla da olmuyor ki ya
Ama öyle çok deli aşık olmak niyetim yok bu aralar :)

Küstüm oynamıyom haha,çok sevimlisiniz.
Neyse en azından söylemiş,ertesi sabah kafanızı böyle şeylerle meşgul etmemiş oldu.

Benim bildiğim "biz şimdi neyiz" seviştikten sonra olur ama
Abi erkenci
Ayrıca teşekkür ederim o sizin şekerliğiniz

Pisman olur o adam bak gör

Valla mı?
Hiçbir şey yazmadı etmedi, gerçi ben de istemiyorum aramasını, yazmasını hem hoşlanmadım tavrından o anki hem çok garip bi' gerilim olduğundan içimde yarınki buluşmaya bile gitmek istemedim, görmeyeyim, aynı arabada olmayalım diye.
Gerçi aşık olur olur dediniz, o tutmak üzereymiş.

Son düzenleme:
Olur bence pisman yani zaman gelince der keske uzak durmasaydim diye yani erkek adam hele cani kadin istesin o zaman görür o günü ama tabi is isten gecmis olur

Olur bence pisman yani zaman gelince der keske uzak durmasaydim diye yani erkek adam hele cani kadin istesin o zaman görür o günü ama tabi is isten gecmis olur

Bence de geçti
Ama ne bileyim belki adamın öpme tarzı budur, eğer öyleyse kötü ya bir daha yok almayayım bilmiyordur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…