- 20 Kasım 2018
- 11.524
- 41.272
- 598
- 35
Karışmaz kaale almıyoruz, müsterih olunBurası bir tutam karışır yalnız
Önümüzdeki maçlara bakacağız.@Canyar06 Ahaha çok tatlısın canım olsun iyi güldük
Türk erkeği reddetmezzzGörüyor musunVelvette aklın yolu bir.
Benim senin dönüşünle ilgili hayallerim gerçek olur belki ne malum.
Önümüzdeki maçlara bakacağız.
Ünlü Türk düşünürü Fatih Terim'in dediği gibi, what can I do sometimes. I don't want to see the back, I want to see the front
Görüyor musunVelvette aklın yolu bir.
Benim senin dönüşünle ilgili hayallerim gerçek olur belki ne malum.
Türkiye'ye dönüyor muşsun,belki burası uğurlu gelir sanaVelvette aradığını ve umduğunu burda bulursun belki
Türk erkeği reddetmezzzo yüzden umduğunu bulur bence
Kanaviçe, kısırlı altın günü, sahil bir Ege beldesinde yazlık, kucakta iki bebe.Frontu göreydik iyiydi, göremedik
Öff hayır beni everecek bu kız kanaviçe işlersin diyor
Teşekkür ederim canım çookkk iyiyimGeçmiş olsun diyelim o zaman, inş şimdi daha iyisindir
Mantık zaten olsun da sırf mantıkla da içini kıpraştırmayan insanla da olmuyor ki ya
Ama öyle çok deli aşık olmak niyetim yok bu aralar :)
Kanaviçe, kısırlı altın günü, sahil bir Ege beldesinde yazlık, kucakta iki bebe.
Ne var bence mis gibi hayal işte senin için.
Sen seni "bu halde" alacak beyi bul da önce ahadhaha
Teşekkür ederim canım çookkk iyiyim
Tabi canım heyecan şart ama dedigin gibi oyle gozu kör aşık olmak yok
Sen ilgilendiğin adama şuh şuh bak yeterNasıl tanışabilirim Türkiyede işler nasıl yürüyordu unuttum en son lisede Türk sevgilim oldu
İste olabiliyor bazen öyle demek ki,her adama erkek diye bakmamak gerek başka türlü problemler olabiliyor neler okuyoruzRedden ziyade adam çok pasifti ya, kötü öpüşüyordu da, ay bi' erkek nasıl bilmez boyun nasıl öpülür oradayım ben filmde bile görür insan ya 33 yaşına kadar
Sen ilgilendiğin adama şuh şuh bak yetero msji alır sen değil onlar seni ayarlamis olur
İste olabiliyor bazen öyle demek ki,her adama erkek diye bakmamak gerek başka türlü problemler olabiliyor neler okuyoruz
Tür erkegi affetmez
Git bence. Sayılı günün kalmış ztn. O yokmuş gbi davran.
Asansörde boynundan kuru bi öpücük kondurmak nedir. Bizim türk erkekleri asansör kendi katına cıkana kdr ohoooban yemek istemiyorum. Müne beni kıtlar. Suyum ısınıyo hissediyorum.
Heğ bizim erkekler nasılsa gülünce bile umutlanıyor:)
Ya adam bana ne dedi biliyor musun
Tüm gece masa altından dizine topuğumun ucuyla dokundum öyle oturdum, hatta oynadım da azcık
"Bu bi' işaret mi?" diye bana sordu
Yok huyum diyesim geldi
Yok daha neler bunu da insan anlamayıp sorar mı
[/QUOTE
Ahahaa kız güldürdün benigöndermediğim işaret kalmadiya yine de sen bilirsin deseydin o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?