- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
Ben saana demedimmi adam sana aşık olacak.
Hayret bir şey ya... adam aşk böceği çıktı.
Aklımada gelmişti yav , sen duygusal istemiyorsun ama o öyledir belki diye , senin ilginide duygusal aldı doğal olarak ...
Şapşik panik yaptı heralde bir kadın böyle bir istekle gelince .
Ben saana demedimmi adam sana aşık olacak.
Hayret bir şey ya... adam aşk böceği çıktı.
Aklımada gelmişti yav , sen duygusal istemiyorsun ama o öyledir belki diye , senin ilginide duygusal aldı doğal olarak ...
Şapşik panik yaptı heralde bir kadın böyle bir istekle gelince .
Ahaha valla ya, aşk istersin düzgün adam istersin çıkmaz. Böyle en ters zamanda hop sevgi pıtırcığı çıkar karşına.
Hayat bazen çok adaletsiz oluyor.
Neyse bak en azından geleceğe dair umutlarını taze tutman için işaret olmuş sanaHayat benimle kafa buliyir
Neyse bak en azından geleceğe dair umutlarını taze tutman için işaret olmuş sana
Olacak, o da olacak.Çok mantıklı.
Demek ki bir yerlerde duygusal + seks bakabilen erkekler de var.
Sadece doğru zamanda tanışmak lazım.
çok iğrenç bir duygu sabrınıza hayranım gerçi insan böyle bir şeyle karşılaşacağını nerden bile bilir ki temkinli olup gereğini yapsın peki bir daha görüşme talebinde bulundular mı ?bende nasıl o an sabırlı durabildim hala anlayamıyorum
kocası istedi de sonra benden ağzının payını alınca eşime, zaten karım da eşinden hiç hoşlanmamış bizi bir araya getirme onunla dedi demişçok iğrenç bir duygu sabrınıza hayranım gerçi insan böyle bir şeyle karşılaşacağını nerden bile bilir ki temkinli olup gereğini yapsın peki bir daha görüşme talebinde bulundular mı ?
ohaa yani ee tabi al hayatım bi pinçik kullan demedin ya tabi sevmez senikocası istedi de sonra benden ağzının payını alınca eşime, zaten karım da eşinden hiç hoşlanmamış bizi bir araya getirme onunla dedi demişşaka gibi di mi...
Sevişmek gayet normal birşey haberiniz yok mu yoksaNekadar normal bişeymiş gibi konuşuyosunz...
Olacak, o da olacak.
Bir yerden başlamış oldun işte
Darısı başıma, duygusalı da buldum mu tamamdır
Dunden beri heyecanla sessiz takip ettim..sonuc husran oldu ya.ahhh bu erkekler kovalayinca kacar buldum mu şaşar..ozguveninize hayran kaldim bu aradaVelvette hep erkekler mi kullanacak azicikta biz kullanalim.sonucta sadece erkek yapar diye ayet inmedi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?