Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklımada gelmişti yav , sen duygusal istemiyorsun ama o öyledir belki diye , senin ilginide duygusal aldı doğal olarak ...
Şapşik panik yaptı heralde bir kadın böyle bir istekle gelince .

İnsan sevmediği biriyle nasıl sex yapar ya,tamamen hayvani dürtüler, size göre evli bir adamla birlikte olmakta mübahtır, bir de çok normal birşeymiş gibi burda aleni yazıyorsunuz ya pes, siz avrupada dura dura avrupalılardan daha avrupai olmuşsunuz, elin avrupalısı bile sizden daha edepli çıktı, en azından önce duygusal bağ istiyor, sessiz takip etmiştim sonuç tam beklediğim gibi çıktı.

Ben saana demedimmi adam sana aşık olacak.
Hayret bir şey ya... adam aşk böceği çıktı.
Aklımada gelmişti yav , sen duygusal istemiyorsun ama o öyledir belki diye , senin ilginide duygusal aldı doğal olarak ...

Ahaha valla ya, aşk istersin düzgün adam istersin çıkmaz. Böyle en ters zamanda hop sevgi pıtırcığı çıkar karşına.
Hayat bazen çok adaletsiz oluyor.

Evet alışkın değilmiş de ne bileyim bugüne kadar hiç denk gelmemişti ilk geceden duygusala bağlayan adam bana
Tam, ilk kez yeminle hayatımda vazgeçtim ve sadece sevişelim diye düşündüm o zaman
Hayat bazen çok ironik...

Ek olarak yeminle, erkeklerin "Şimdi biz neyiz" tavrından nasıl kaçtığını anladım
Hani biz kendimizce bahaneler buluyoruz ya, şu yüzden yapmıştır kesin ilgisi var, bu yüzden demiştir kesin ilgisi var.
Adamı sevmediğim için kaçtım ötesinde bahane yok,
Ama öncekinde hatırlıyorum ertesi sabah bunları konuşsa bana dokunmazdı o zaman hazırdım çünkü.
Artık bi' erkek kaçınıyorsa bahane bulmıcam, net sevmiyordur, istemiyordur.

bende nasıl o an sabırlı durabildim hala anlayamıyorum
çok iğrenç bir duygu sabrınıza hayranım gerçi insan böyle bir şeyle karşılaşacağını nerden bile bilir ki temkinli olup gereğini yapsın peki bir daha görüşme talebinde bulundular mı ?

Dunden beri heyecanla sessiz takip ettim..sonuc husran oldu ya.ahhh bu erkekler kovalayinca kacar buldum mu şaşar..ozguveninize hayran kaldim bu arada Velvette hep erkekler mi kullanacak azicikta biz kullanalim.sonucta sadece erkek yapar diye ayet inmedi dimi

çok iğrenç bir duygu sabrınıza hayranım gerçi insan böyle bir şeyle karşılaşacağını nerden bile bilir ki temkinli olup gereğini yapsın peki bir daha görüşme talebinde bulundular mı ?
kocası istedi de sonra benden ağzının payını alınca eşime, zaten karım da eşinden hiç hoşlanmamış bizi bir araya getirme onunla dedi demiş şaka gibi di mi...

kocası istedi de sonra benden ağzının payını alınca eşime, zaten karım da eşinden hiç hoşlanmamış bizi bir araya getirme onunla dedi demiş şaka gibi di mi...
ohaa yani ee tabi al hayatım bi pinçik kullan demedin ya tabi sevmez seni
allahım ne günlere kaldık şaka gibi ya

Kullanamadım
Şaka bir yana istemedim, aynı şeyleri düşünmüyor ve istemiyoruz belli ki sonrasında madem o duygusal düşünüyor ona uymıcak belli ki ve fazlasını isticek ve ben de veremicem, iyisi mi hiç girişmedim...
Ayrıca teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…