Kocam aklıma geldi ya ben neler ettim ona sevişelim diye sarılıp yattı ufak tefek oynaşmaları saymazsak hatta direk yapalım mı demiştim adamahala dalga geçer benle yapalım mı diye neyse artık evliyiz namusumu kurtardım
Hıdırellez dileğime bile yazdım ahdhahPüh püh darısı isteyen herkesin başına hem duygusallı hem seksli erkek
Haram olan kişiylede gayet normlmi???Sevişmek gayet normal birşey haberiniz yok mu yoksa
Forum erkeklere de açık olsaydı ve "Sevgili olmak istemiyorum sadece sevişmek istiyorum 1 ay sonra taşınıp gideceğim zaten" temalı bu konuyu bir erkek açsaydı kadınları cinsel obje olarak gören erkek zihniyetine lanet eder, şahsı muhteremi linç kere linç eder, yetmez doğduğuna pişman eder, tüm yaşam fonksiyonlarını çökertip adamı bir daha sevişemeyecek hale getirirdiniz. Ama söz konusu bir erkek olunca oturup sevişgen planlar kuruyorsunuz wtf dostum?İşte bunlar hep dünyanın iki türlü halleri...
Hıdırellez dileğime bile yazdım ahdhah
Benim seveceğim, beni sevecek, beklentilerime uyacak, ten uyumu olan erkek diye. İşimi şansa bırakamam açık nokta bırakmadım
Yok zaten aylarca peşinden koşmuşum ne soğuması yanıyordum ilk öpüşürken titreme gelmişti bana düşünSiz soğumamışsınız ama
Ben niye böyle buz gibi oldum bilmiyorum
Babaannesini öper gibi öptü ya gerçi...
Hatta babaannesini daha heyecanlı öpüyordur bence
Ben de boynumu uzattım resmen "öpücük" kondurdu
Hiç filmde de mi izlemedin bi' kadının boynu nasıl öpülür
Öpücük nedir
Kendimi çok istenmiyor hissettim : (
Bir de hala istiyorsan yapabiliriz diyor
İstiyorsan nedir, lütfetti sanki
İstiyorum de ne bileyim insan dokunur, öper, koklar falan baştan çıkartır
Bir de çok "girlfriend" le sevişmedim diyor
Onu anladım zaten de ben senin girlfriendin değilim dedim adama bak daha girlfriend öpmeyi bilmiyor hemen kapıcak
Sana ne dinimden imanımdan ben sana soruyor muyum belki inanmıyorum belki de müslüman değilim sen kendi imanına bakHaram olan kişiylede gayet normlmi???
Normal diyosanız imanınızdan şüphe ederm.
Hahahhahaha. Allahım yaaa. Kaç yaşında bu herif. Korktu demekki senden. Bence bu kdr isteklisini görmemiştir. Afalladı şaşkına çevirdin adamı. Bir kobra edasında tıslarsan öyle olurSiz soğumamışsınız ama
Ben niye böyle buz gibi oldum bilmiyorum
Babaannesini öper gibi öptü ya gerçi...
Hatta babaannesini daha heyecanlı öpüyordur bence
Ben de boynumu uzattım resmen "öpücük" kondurdu
Hiç filmde de mi izlemedin bi' kadının boynu nasıl öpülür
Öpücük nedir
Kendimi çok istenmiyor hissettim : (
Bir de hala istiyorsan yapabiliriz diyor
İstiyorsan nedir, lütfetti sanki
İstiyorum de ne bileyim insan dokunur, öper, koklar falan baştan çıkartır
Bir de çok "girlfriend" le sevişmedim diyor
Onu anladım zaten de ben senin girlfriendin değilim dedim adama bak daha girlfriend öpmeyi bilmiyor hemen kapıcak
Yok zaten aylarca peşinden koşmuşum ne soğuması yanıyordum ilk öpüşürken titreme gelmişti bana düşünnasıl istediysem herifi
Hahahhahaha. Allahım yaaa. Kaç yaşında bu herif. Korktu demekki senden. Bence bu kdr isteklisini görmemiştir. Afalladı şaşkına çevirdin adamı. Bir kobra edasında tıslarsan öyle olur
Taşınıp nereye yerleşiceksin. Ülkemi degiştiriyorsun. Peki hiç iletişime geçtimi bugn.33
Ben de tecrübelidir demiştim valla
Arkadaşım (erkek) de öyle dedi otoritersin sen biraz korkutucu oluyor bazı erkekler için
Kobra tavsiyesi senden çıktı valla
Taşınıp nereye yerleşiceksin. Ülkemi degiştiriyorsun. Peki hiç iletişime geçtimi bugn.
Kiminle sevişmek normal?Sevişmek gayet normal birşey haberiniz yok mu yoksa
Kimle istersen onunlaKiminle sevişmek normal?
Bence gitmelisin. Ve hiç bişe olmamış gbi davran. Türkiyeye gelmene sevindim.Türkiyeye geliyorum 1 sene oradayım
Geçmedi valla geçse ne konuşcaz bilmiyorum çok garip olur
Pazar günü beni arabayla alcaklardı yürüyüşe gidecektik
Arkadaş grubunda çünkü ama ben gitmek istemiyorum ama herkes de anladı aramızda bir şeyler olduğunu
Olmadı gerçi de
Anlıcaklar kaçtığımı şimdi
Yapacak bişe yok. Ban yemek orucu bozarmıAnam vallah toplu ban yiyeceksiniz heee
Onu mune hocamiza sormak lazimYapacak bişe yok. Ban yemek orucu bozarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?