• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapay zeka ile diyet

Şimdi tropikal meyveli olanı içiyorum hani şekerli sakızlar var ya şıpsevdi ben çok sever şekeri geçene kadar çiğnerdim bu çayda o tadı tam alacakmışsın da o sırada yeşil çayın o saman tadını yine alıyorsun tüh ya sakız yere düştü deyip üzülürdük ya küçükken heh o duygu işte

Yok ben bu çayı içemem hiç beğenmedim standart yeşil çaya devam kızım diyor anne bubble sakızı kokuyor neyse çevremde bitki çayı içenlere veririm beğenmezlerse atsınlar

kiz, bugun ne yedin?
1000127967.webp

ben kimyon rezene anason nane cayi+zencefil limon içtim
biraz kaşar, biraz çeçil, biraz avakado, biraz y-s zeytin, biraz domates, bjraz yumurta, cokca da roka yedim:)
3 de wasa ekmegi - cok seviyorum kizarmis ekmek gibi

kiz, bugun ne yedin?
Eki Görüntüle 3704010
ben kimyon rezene anason nane cayi+zencefil limon içtim
biraz kaşar, biraz çeçil, biraz avakado, biraz y-s zeytin, biraz domates, bjraz yumurta, cokca da roka yedim:)
3 de wasa ekmegi - cok seviyorum kizarmis ekmek gibi
Oo afiyet olsun sen baya yemişsin

1 dilim yumurtalı ekmek
1 tane çift sarılı haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak çay
2 3 tane ceviz

Akşam yemeği için ne yesem bilemiyorum kadar vermedim

Oo afiyet olsun sen baya yemişsin

1 dilim yumurtalı ekmek
1 tane çift sarılı haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak çay
2 3 tane ceviz

Akşam yemeği için ne yesem bilemiyorum kadar vermedim
:) aslinda sadece 500 kalori. simit arasi koska helva yesem ayni hesap olacak.
ama benim gunde 2000 kalori yemem lazim kilo kaybetmemek icin- yapay zekam öyle söyledi birkac aylik adımsayarima bakip.

:) aslinda sadece 500 kalori. simit arasi koska helva yesem ayni hesap olacak.
ama benim gunde 2000 kalori yemem lazim kilo kaybetmemek icin- yapay zekam öyle söyledi birkac aylik adımsayarima bakip.
Kilo almak içinse helva ye tabi 😀aynı hesap olsa da tatlıyı bol yemen lazım 😄

Kilo almak içinse helva ye tabi 😀aynı hesap olsa da tatlıyı bol yemen lazım 😄
benim kilom iyi de kan degerlerim, hucrelerim cok kötü. onlar icin saglikli beslenmeye çalışıyorum. hayatimda ilk defa avakadoyla tanistim mesela (ilginc sekilde cok sevdim) , ilk kez brokoli yedim:) haftada 2 balik - 1 koyu renk yesillik yiyorum, ekmegi, beyaz unu, sekeri biraktim falan. ama ilginc bir şekilde bunlari yapinca , saglikli beslenmeye baslayinca hic sorun olmayan kolesterolum sınır ustunde cikti yaptigim ilk testte😂😂 ben de anlamadim. vucudum aliskin degil heralde saglikli beslenmeye. alismadik dötte don durmaz dedikleri:)
bakalim ama, insallah iradeyle sürdüreceğim

benim kilom iyi de kan degerlerim, hucrelerim cok kötü. onlar icin saglikli beslenmeye çalışıyorum. hayatimda ilk defa avakadoyla tanistim mesela (ilginc sekilde cok sevdim) , ilk kez brokoli yedim:) haftada 2 balik - 1 koyu renk yesillik yiyorum, ekmegi, beyaz unu, sekeri biraktim falan. ama ilginc bir şekilde bunlari yapinca , saglikli beslenmeye baslayinca hic sorun olmayan kolesterolum sınır ustunde cikti yaptigim ilk testte😂😂 ben de anlamadim. vucudum aliskin degil heralde saglikli beslenmeye. alismadik dötte don durmaz dedikleri:)
bakalim ama, insallah iradeyle sürdüreceğim
Ne kadar sınır üstü çıktı bazen olabiliyor akşamdan cevizi bir bardak suya koy sabah o suyu iç kolesterolü düşürüyor. Avokado ben de hiç yemedim brokoli falan hiç benlik değil belki de benlik ama tadını bilmiyorum 😀roka ile bu yaz gittiğimiz tatilde tanıştım çok hoşuma gitti şimdi hep pazardan alıyorum dereotu ile de bir başka tatilde tanışmıştım cacığın içine katıyorum müthiş bir şeymiş pankek ile de bir başka tatilde tanıştım şimdi ara ara yapıyorum evdekiler de çok seviyor sen bu kadar gezen bir insansın bu tarz değişik tatlarla tanışman biraz geç olmamış mı 😄

Bir de ekmeği neden tamamen kesiyorsun şu ekmeğe öcü muamelesi yapıyorlar üzülüyorum tam buğday çavdar ekmeği yiyebilirsin oldukça besleyici yemekleri de şenlendiriyor😀

Bugün şu kadarcık kaçamağa çok ihtiyacım var gerçekten

Eklentiler

• 1000108466.webp
    1000108466.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 40
Akşam yemeğim 18.00

2 kase tavuk çorbası
Bol yeşillikli mevsim salata
1 dilim çavdar ekmeği

Az önce de bir avuç kuru üzüm leblebi

Gemini bu tabakta değişiklik yaptı hurmayı çıkardık bir tane muz ve bir bardak ayran ekledik kuru üzümler gerekli şekeri veriyormuş hurma fazlaymış bu tabakla oruçta çabuk acıkacak mıyım merak ediyorum.

Eklentiler

• 1000111150.webp
    1000111150.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu tabakla çok acıkacağımı düşünüyordum normalde sahurda aşırı yerdim yine de erken saatte acıkırdım şuan hiç acıkmadım desem yeridir. Akşam yemeği için de çok hafif besleneceğim spor şu sıra yapamam ayak ağrılarım geri geldi hiçbir zaman aşırı ayakta kalmamak gerekiyor ayakları uzatıp dinlendirmek gerekiyor. Plantar fasiit olduğum dönem ciddi ayak ağrım oldu ve ödem de olunca ağrı arttı ayaklarımdan iğne olmuştum zamanla ağrım geçmişti diyetle kilo da vermiştim

Akşam menüsü bir hurma ile orucu açmak ve hemen yanında bir bardak su içmek sonrasında mevsim salata ile birlikte tarhana çorbası ardından kavurma et ve yanında bulgur pilavı

Bulgur pilavını ve tarhanayı da tereyağı ile yapma diyor zeytinyağı kullan

Ne yedim hemen yazıyorum fotoğraf atmıyorum et tarzı yiyecekler olunca atmıyorum

Bir kase tarhana çorbası
Bir porsiyon kavurmalı bulgur pilavı
Mevsim salata
5 6 kaşık yoğurt
5 6 çatal mütebbel
Orucu açarken hurma
2 bardak su

Aşırı yememek çok güzel bir duygu

Gece yatarken muz yetmedi bir haslan yumurta yiyip yattım

Sahurda ;

1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim beyaz peynir
Bol yeşillik
Birkaç ceviz
Bir iki cimcik kuru üzüm

Bugünki iftar menüsü

Tarhana çorbası
Mevsim salata
Ciğer kavurma
Yoğurt
Rus salatası
Sarma

Bugünki iftar menüsü

Tarhana çorbası
Mevsim salata
Ciğer kavurma
Yoğurt
Rus salatası
Sarma
Bu listede değişiklik yapıyorum Rus salatası yerine közlenmiş biber salatası yapacağım bu menüden neleri ne kadar yiyebilirim diye yapay zekaya sorup tabağımı ona göre hazırlayacağım.

İftarda neler yedim hemen bakalım;

Orucu açmak için 1 hurma
Küçük kase ekmek parçacıklı tarhana
Küçük bir porsiyon ciğer kavurma
3 adet sarma
Bolca mevsim salata
3 4 çatal közlenmiş biber salatası
2 bardak su

Tatlı yemiyorum en sevdiğim pastayı aldı benimkiler yemedim

Kolay gelsin niloşş, şimdiden vereceğin kilolar için tebrikler canım 💃🎉

Back
X