- Emoji Skoru
- 62.822
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Sağol canım teşekkür ederimKolay gelsin niloşş, şimdiden vereceğin kilolar için tebrikler canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım teşekkür ederimKolay gelsin niloşş, şimdiden vereceğin kilolar için tebrikler canım![]()
Canım çok güzel ilerliyorsun bırakma benceKaç gündür ağzıma tatlı koymadım öyle özledim ki![]()
İnşallah bırakmayı düşünmüyorum canım bu beslenme şeklim daha iyi diğer türlü aşırı abur cubur tüketiyorumCanım çok güzel ilerliyorsun bırakma bence
Yengenc yeşillik olarak neler var oradadiyetin hayırlı olsun
ama bence de kendini ac birakmak yerine daha saglikli seyler ekleyebilirsin.
be de hayatim boyunca hep bol helvali, recelli, kizarmis ekmekli kahvaltilar yapan biriydim. birkac aydir bir sebepten dolayi dikkat ediyorum, arastirmalarim sonucu şuna evrildi kahvaltilarimEki Görüntüle 3703692 Eki Görüntüle 3703693
yediklerinin icine avakado eklersen saglikli yağ verir ve seni tok tutar. cok degil 3/1 avakado yesen yeterli (kalanina limon sık, sıkı kapat bozulmasin)
bol bol roka ve kuzu kulagi ye. hem lezzetli hem lif seni tok tutar hem de kalorisi yok gibi birsey
yumurtayı ihmal etme
badem ye - e vitamini ve tok tutar
yanina da sekerli cay yerine limonlu nane cayi vs icmeye calis.
eger boyle saglikli ve lezzetli seyler atarsan tabagina hem tabagin dolu görünür , kahvaltin daha uzun sürer- psikolojik olarak iyi hissedersin hem de acikmazsin.
ben ortalama 11 gibi yapıyorum bu kahvaltiyi. aksam 6-7ye kadar karnim acikmiyor. çünkü tok tutuyor