yapayalniz kaldim...ozur dilemeli miyim?

siz ona eziliyorsun ezdirme kendini demişsiniz. Şimdi o sizi zorluyor aslında durum şu" bak bakalım kendi başına gelince nasıl oluyormuş bana söylerken kolaydı dimi ?" Yani o eziliyor ve bundan zaten rencide oluyor oda kendi kurbanını arıyor çünkü o onun ezilme sebebide onu ezene kıyamaması, sizinde ona kıyamayacağınız bariz ortada..
Benim burdan çıkarabileceğim denklem bu :)

facede atarli giderli sozler paylasir hep yasinin insani degil pek ve hala devam ediyor bu sozlere ustume alinmamdan zerre cekinmiyor. onu ezen kisiyle samimi fotolar paylasiyor bundan da hic utanmiyor ve isin ilginci, benim paylastigim fotolari da begeniyor ama on gundur konusmuyoruz.
ben artik net bisey yapmak istiyorum, tavrim sizce nasil olmali ne yapmaliyim?

facede atarli giderli sozler paylasir hep yasinin insani degil pek ve hala devam ediyor bu sozlere ustume alinmamdan zerre cekinmiyor. onu ezen kisiyle samimi fotolar paylasiyor bundan da hic utanmiyor ve isin ilginci, benim paylastigim fotolari da begeniyor ama on gundur konusmuyoruz.
ben artik net bisey yapmak istiyorum, tavrim sizce nasil olmali ne yapmaliyim?

Şimdi kalkıp face arkadaşlığından cıkarsan konu şu çekemedi bizi kıskandı bak dayanamadı vs.
Böyle durumşarda x arkadaşının facesine gir arkadaş kal ama takipten cıkar yada ana sayfandan bu kişinin gönderileri gözükmesini falan seç sen girip bakmadıkca ana sayfanda görmezsin o seni beğensin dursun inadına mutlu ol sallama kimseye laf bırakmamış olursun ..
Eğer seni arar bişey derse o zaman da işim var sonra dönerimde dönme :)
bu daha keyifli bir yöntem bol bol triplere girer kendince sende canın sıkıldıkca izleyip keyif alırsın :D
Ben uyguladım baya keyif alıyorum şekillerinden :)

Şimdi kalkıp face arkadaşlığından cıkarsan konu şu çekemedi bizi kıskandı bak dayanamadı vs.
Böyle durumşarda x arkadaşının facesine gir arkadaş kal ama takipten cıkar yada ana sayfandan bu kişinin gönderileri gözükmesini falan seç sen girip bakmadıkca ana sayfanda görmezsin o seni beğensin dursun inadına mutlu ol sallama kimseye laf bırakmamış olursun ..
Eğer seni arar bişey derse o zaman da işim var sonra dönerimde dönme :)
bu daha keyifli bir yöntem bol bol triplere girer kendince sende canın sıkıldıkca izleyip keyif alırsın :KK70:
Ben uyguladım baya keyif alıyorum şekillerinden :)
bu kendisine saygisi olmayan insanin beni aramasini asiri istiyorum. hatta suan en cok bunu istiyorum keske beni arasa..
takipten cikacagim, cok tesekkur ediyorum size ❤

tulumbachen ona saygi duyup seven tek insandim desem abartmis olmam. bunu bile bile nasil bir anda gozden cikardi da asagilayanla hala asiri samimi aklim almiyor. utanmiyor mu en cok bunu merak ediyorum inanin..ben utanirdim zaten yapmam boyle biseyi velev ki yaptim, utanirdim.
facebookta hosuma gitmeyen sozler yazilar paylasiyor surekli de paylasirdi hala devam ediyor, ustume alinmamdan filan da cekinmiyor.
sosyal medya konusunda ne yapayim sizce cikarayim mi arkadaslarimdan?

kesinlikle çıkart. bence sil. numarasını filan. zaten dönüp dolaşıp geri gelecek. ozaman güzel bir konuşma yaparsın,bu tip insanla vakit geçirip kendi zamanını harcama. dediğim gibi sana vergisi 0.

iyi ki konuyu acmisim guc aldim resmen suan burdan.
biraz sertim cesaret edemiyor diye dusunuyordum hatta adim atacaktim ama atmayacagim. gercekten bana katmadigi gibi kendisine gram saygisi yoktu ve gorunce benimde tahammulum bitiyordu. yanindan eve ne zaman donsem yorgun hissediyordum o derece.
tek uzuldugum ahir omrunde onu sevip saygi gosteren tek insandim, beni gozden nasil ckarabildi yerin dibine sokanlara bunu yapamazken?
Iste size bu cesareti gosterebilmis. O yuzden cikarin gitsin hayatinizdan. Bi de enerji vermek yerine enerjinizi aliyomus ay hic cekilmez oyleleri. Benim de bi arkadasim vardi. Nadir de olsa bulusur yemek yer kahve icerdik. Kiza ne anlatsam anlatayim tepki vermez, anlattigim seyle ilgili soru sormaz "hayirlisi" derdi. Baktim o anlatiyo bisey ben heyecanla dinliyorum. Ben anlatiyorum. Tepkisiz. Bisure sonra muhabbetinden zevk almadigimi ve enerjimi tukettigini fark ettim. Hic bulusmuyorum artik kendisiyle. Yeni arkadaslar edindim muhabbettin super oldugu. Bi araya gelince saatler gecse de sklmadigim arkadaslar. Illa eski arkadasliklari kaybetmicem diye zulme katlanmaya getek yok :D siz de yeni arkadaslar edinin. Spordan olur gittiginiz kurslardan olur. Insanin ufku genisliyor hem yeni arkadasliklar edinince.

Back
X