Yapayalnızlık...

Kızlar çoluk çocuğa karışınca yeterince koşturacaksınız
Bırakın yalnız kalmayı öyle şehirde tur atmayı falan banyo yapmaya zamanınız olmayacak
O zamana kadar tadını çıkarın :KK53:
:) ay keşke gelse o zamanlar da bugünleri arasam. İnanır mısınız bazen hiç konuşmadığımı gece fark ediyorum

Yaa :KK43: Gerçekten devletin yalnızlık bakanlığı kurma projesi varmış, bir yerde okumuştum.. Kesinlikle yaşı büyük insanlarla nereye kadar ne paylaşabiliriz ki.. Teşekkür ediyorum yine de :KK200:
Öyle mi? Gercekten boyle biseyi simdi sizden duyuyorum. Umarim guzel birseydir. Rica ederim bu arada.💕
Bir de insan kendini dinliyor sürekli boyle durumlarda hep kitap oku dendi yillarca okumayi cok severim bir de benim evcilim de var ama bi yere kadar bosluklar dolmuyor. Bir de akraba ortami bana hep dedikodu ortami gibi gelmistir sıkılmanız normal. Yok onun kizi evlendi otekinin oglu askere gitti gibi muhabbetler. Bize neyseeee

:) ay keşke gelse o zamanlar da bugünleri arasam. İnanır mısınız bazen hiç konuşmadığımı gece fark ediyorum
O zaman benimki gibi dakikada 90 soru sorabilme potansiyeli olan tatlı mı tatlı güzel mi güzel bir kızın olur inşallah
Gece olunca da çenenin ağrıdığını hissedersin :p

Öyle mi? Gercekten boyle biseyi simdi sizden duyuyorum. Umarim guzel birseydir. Rica ederim bu arada.💕
Bir de insan kendini dinliyor sürekli boyle durumlarda hep kitap oku dendi yillarca okumayi cok severim bir de benim evcilim de var ama bi yere kadar bosluklar dolmuyor. Bir de akraba ortami bana hep dedikodu ortami gibi gelmistir sıkılmanız normal. Yok onun kizi evlendi otekinin oglu askere gitti gibi muhabbetler. Bize neyseeee

Ben de bir köpek sahiplenmek istemiştim fakat babam konuşturmadı bile. Demek o da çare değilmiş :( sadece onu yapamamıştım çünkü. Bir de akrabaların her lafın sonunu sana getirip dua eder gibi yapıp laf çarpması yok mu.. Ya da dediğiniz gibi saçma saçma aile meseleleri.. Yaş ve yaşantılar aynı olmayınca insan ilişkileri de zor :KK43:

Merhaba herkese
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sanki hiç bir işe yaramıyor da hayatta unutulmuş gibiyim.. Çalışıyorum ama freelance, yani gerekirse evden çalışma imkanım olduğu için iş arkadaşım yok. Evli de değilim. Ailemde ise annem ve babam dışında kimse yok. Okul arkadaşlarım ise başka şehirlere gittiler ya da evlendiler. 40 yılda bir görüşebiliyoruz. O kadar isterdim ki bir arkadaşımla bir yerlere gidip kahve içmeyi, alışverişte fikir sorabilmeyi veya şehrin bir yerlerini gezmeyi.. Her şeyi tek başıma yapıyorum. Bazen arabayla amaçsızca şehrin içinde bir oradan bir oraya gidiyorum.. Kurslara gitmeyi de denedim fakat yaşım çok ortalama olduğu için ya benden çok büyükler var ya da çok küçükler ya da çoluk çocuk sahibi olan yaşıtlarım var, ortak çok paylaşabileceğimiz bir şey yok.. 28 yaşındayım. Ofisten eve gelince tek yaptığım şey amaçsızca dizi izlemek. Hobi edinmeyi de denedim fakat o da yalnız olan bir şey. Gençlik aktiviteleri için büyük, teyze grubu için küçük yaştayım. Yalnızlıktan ruhumun pelteleştiğini hissediyorum artık. Akrabalarımın da yaşları büyük. Geceleri ya da hafta sonları maaile veya konu komşuyla toplanmış parklarda oturan insanlara çok imreniyorum.. Koştur koştur bir hayatım olmasını ne çok isterdim.. Öyle yani..
Aileniz var sarılın onkara.Mesela alış veriş yapın.Sonra spora gidin.Muhakkakbı arkadas bulursunuz.bulmazsanızda aılenız var

Ben de bir köpek sahiplenmek istemiştim fakat babam konuşturmadı bile. Demek o da çare değilmiş :KK43: sadece onu yapamamıştım çünkü. Bir de akrabaların her lafın sonunu sana getirip dua eder gibi yapıp laf çarpması yok mu.. Ya da dediğiniz gibi saçma saçma aile meseleleri.. Yaş ve yaşantılar aynı olmayınca insan ilişkileri de zor :KK43:
Canim ben 18 senedir besliyorum hayvan. Suanda 7 yaşını bitirmis bir köpegim var. Inan ki muhtesem bir duygu,muhtesem enerjileri var. Senin evladın gibi oluyor. O evin bir ferdi oluyor. Evden çıkıyorsun,aklin evde kalıyor . Yemek yiceksin once onun mamasina bakiyorsun bitmis mi diye ama oyle zorki bakmak. yalniz kizma ama bu sekilde cok arkadas edinen insan var hatta sevgili yapan lar bile var 😁😁😁😁 kopegini sosyallestirirken sende sosyallesiyorsun farkinda olmadan parkta bahcede.

Keşkeeee amiin :)
Birde oğlun olsun benimki gibi kucaktan inmek istemeyen diş çıkarıyor diye sinirle yatıp sinirle kalkan bir bebeğin
iki dakika tuvalete gittin diye arkanda bir kıyamet :anne:
Öyle küçük şirin şeyler işte :)
Geldikçe hayatı güzelleştirip insanın nanasını da ağlatırlar
Bence o zamana kadar görmek istediğin heryere git
Uzun tatillere çık
Enerji depola :KK37:

Canim ben 18 senedir besliyorum hayvan. Suanda 7 yaşını bitirmis bir köpegim var. Inan ki muhtesem bir duygu,muhtesem enerjileri var. Senin evladın gibi oluyor. O evin bir ferdi oluyor. Evden çıkıyorsun,aklin evde kalıyor . Yemek yiceksin once onun mamasina bakiyorsun bitmis mi diye ama oyle zorki bakmak. yalniz kizma ama bu sekilde cok arkadas edinen insan var hatta sevgili yapan lar bile var 😁😁😁😁 kopegini sosyallestirirken sende sosyallesiyorsun farkinda olmadan parkta bahcede.
Ahahha aklıma giriyorsun :D ne yapsam yarın tekrar alttan alttan başlasam mı babama acaba :)

Ahahha aklıma giriyorsun :KK70: ne yapsam yarın tekrar alttan alttan başlasam mı babama acaba :)
Yemin ederim öyle ama, yürüyorsun durduruyorlar ya da seni durdurmasalar,kopekler koklasiyor falan oo adi nee kac yasinda bilmemne sen nerde oturuyorsun vs vs derken. Bir de bazi yerlerde sosyal gruplar var. Whatsapp gruplari,evcilleri olanlar konusuyor falan. Bence baslayabilirsin babaya,ama zor bak. Tuvalet egitimini verdikten sonrası kolay 8-12 ay zorlancan. Anne titizse daha da zor. Ilk basta istemiyorlar sonra bir bakmissin senden daha cok evdeki köpeği sevmişler. Tecrubeyle sabit kuzum :D

Ne zaman umutsuzluğa düşsem çaresiz insanları,bir sığınacak dali olmayan kimsesizleri,evine koşmayı bekleyen hastanede yatan insanları ve en önemlisi de bu dünyanın bı imtihan dünyası olduğunu aklıma getiriyorum herşey geçiyor mutlu olunca geçiyor,mutsuzlukta geçiyor bizde geçeceğiz bir gün bu dünyadan o yüzden hiç umutsuz olmayın bende arkadaşlarımdan kendim uzaklaştım bu dünyada maalesef dost yok en büyük en güzel dost Allah siz hep iyi düşünün olumlu bakın hayata ki hayat ta size güzellikler versin ♥️

Yemin ederim öyle ama, yürüyorsun durduruyorlar ya da seni durdurmasalar,kopekler koklasiyor falan oo adi nee kac yasinda bilmemne sen nerde oturuyorsun vs vs derken. Bir de bazi yerlerde sosyal gruplar var. Whatsapp gruplari,evcilleri olanlar konusuyor falan. Bence baslayabilirsin babaya,ama zor bak. Tuvalet egitimini verdikten sonrası kolay 8-12 ay zorlancan. Anne titizse daha da zor. Ilk basta istemiyorlar sonra bir bakmissin senden daha cok evdeki köpeği sevmişler. Tecrubeyle sabit kuzum :KK70:

Doğru aslında ben bile yapıyorum bazen yolda :) annemin titizlikle ilgilisi yok sağolsun ama babam sadece evde köpek olmaz mantığında. Tuvaletinden endişeliyim sadece.. Bakayım ikna edebilirsem sorarım sana :D aa bi bakmışsın köpeğim olmuş, doğru aslında asırlardır neden insanın can yoldaşı desinler ki de mi? :)

Ne zaman umutsuzluğa düşsem çaresiz insanları,bir sığınacak dali olmayan kimsesizleri,evine koşmayı bekleyen hastanede yatan insanları ve en önemlisi de bu dünyanın bı imtihan dünyası olduğunu aklıma getiriyorum herşey geçiyor mutlu olunca geçiyor,mutsuzlukta geçiyor bizde geçeceğiz bir gün bu dünyadan o yüzden hiç umutsuz olmayın bende arkadaşlarımdan kendim uzaklaştım bu dünyada maalesef dost yok en büyük en güzel dost Allah siz hep iyi düşünün olumlu bakın hayata ki hayat ta size güzellikler versin ♥

Amin hepimize bu inancı versin inşallah.. Böyle mesajlarınızı gördükçe mutlu oluyorum :KK200:

İşin var ailen var araban var sağlıgın var ne bilim ya yeni insanlarla tanış çekinme aktif ol spora başla bence karma olsun erkek arkadaşlarn kız arkadaşların olur daha yaşın geç tatile gt illaki birilerine ihtiyaç duyma gerçekten kendi ortamını kendin oluştur işini değiştr sosyal hesaplar aç öyle yap bnce

Doğru aslında ben bile yapıyorum bazen yolda :) annemin titizlikle ilgilisi yok sağolsun ama babam sadece evde köpek olmaz mantığında. Tuvaletinden endişeliyim sadece.. Bakayım ikna edebilirsem sorarım sana :KK70: aa bi bakmışsın köpeğim olmuş, doğru aslında asırlardır neden insanın can yoldaşı desinler ki de mi? :)
Hemde ne yoldas ağlıyorsun geliyor yüzünü yaliyor,evden birisine vuruyormus gibi yapiyorsun elinle havliyor araya giriyor . Kopekler bile kavgayi sevmezken biz insanlar birbirimizi yiyoruz gidiyor işte.. tuvalet egitimini ayarlarsin yardimci olurum her türlü;) baba da cok sever aslında 😁

İşin var ailen var araban var sağlıgın var ne bilim ya yeni insanlarla tanış çekinme aktif ol spora başla bence karma olsun erkek arkadaşlarn kız arkadaşların olur daha yaşın geç tatile gt illaki birilerine ihtiyaç duyma gerçekten kendi ortamını kendin oluştur işini değiştr sosyal hesaplar aç öyle yap bnce

Doğru haklısınız.. iş değişimi de aklımda fakat piyasa da malum.. işin kötüsü şu anki kazandığım para çok cazip. Tam zamanlı çalışınca daha az ücret veriyor firmalar. Dolayısıyla şu anki işimden de vazgeçemiyorum.. Umarım bulurum da şöyle yorgun argın eve gelip uyumayı falan isterim.. Bunlar insanlara cazip gelebilir ama sürekli böyle bir hayat da çok çok sıkıcı..

Hemde ne yoldas ağlıyorsun geliyor yüzünü yaliyor,evden birisine vuruyormus gibi yapiyorsun elinle havliyor araya giriyor . Kopekler bile kavgayi sevmezken biz insanlar birbirimizi yiyoruz gidiyor işte.. tuvalet egitimini ayarlarsin yardimci olurum her türlü:KK66: baba da cok sever aslında 😁

Evin çocuğu gibi oluyor de mi.. Kesinlikle yarın ikna çalışmalarına başlıyorum :D

Back
X