Yapayalnızlık...

Anneannenizle annem ayni davranmis çocukluğumuzda. Yetistirilme tarzindan dolayi böyle özgüvensiz oldugumu düşünüyorum, ilginctir ki ne kadar şey yaptiysam da hala arttiramadim o özgüveni. Dediginiz gibi cok da pasif degilim, yaptığım seyler var ama şöyle azicik dik duruslu olabilmek isterdim, imreniyorum bazi hanimlara. Cocugumu kendine güvenli yetistirmek istiyorum, ins. olur.
wasntborntofollow wasntborntofollow Burda cok 'yalnizim' konusu açıldı zaman zaman, hepsine de dayanamayip "ben de" yazdim sanirim :)) Freelance calismayi pek anlamiyorum ama sehir dışı gezmek isterseniz Konya'ya beklerim, biraz takiliriz... :))

Merhaba
Evet yetiştirilme tarzı gerçekten çok etkili sosyal ilişkilerde. Annem de benim tam tersim. Freelance iş için bilgisayara ve telefona bağımlı yaşamak diyebiliriz. Yani bir işyerine bağlı çalışıyorsunuz fakat tüm gün ofiste oturup o işi yönetmek yerine istediğiniz yerden yönetebiliyorsunuz. Ha bazen doktor randevusunun ortasında saçma bi şekilde iş konuşmak zorunda kalabiliyorsunuz.😂

Sizinki uzmanlik istiyor, normal bir is anladigim kadariyla. Bir de network gibi netten calisanlar var ya öyle mi acaba dedim. Evden iş aradim da bi dönem, evden cocukla calisabilirsem yapayim diye. wasntborntofollow wasntborntofollow

Ahahah siz de en kolay şeyi istediniz ama 😂 baklava falan deseydiniz bari😄 beklerim kahveye 🌸 zaten bu gidişle kk gaziantep grubu oluşturucaz gibi duruo 😂
Nasil yani? Ayni sehirde yasayanlar buldunuz demek forumda? Bu başlıkta görmedik ama ozelden mi yaziyorlar size acaba ☺
Ben de geyik bölümünde yalnizlar kulübü mü kurulsa diye düşündüm, yalnizlar sehrini yazar, görüşür tanışır diye 😁

Ahahah siz de en kolay şeyi istediniz ama 😂 baklava falan deseydiniz bari😄 beklerim kahveye 🌸 zaten bu gidişle kk gaziantep grubu oluşturucaz gibi duruo 😂
Ee tatlım gönlün kaldıysa baklava da isteruk 😁ordan izmire iki kg göndersen kordonda yesem şöyle tek basima🤣

Merhaba herkese
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sanki hiç bir işe yaramıyor da hayatta unutulmuş gibiyim.. Çalışıyorum ama freelance, yani gerekirse evden çalışma imkanım olduğu için iş arkadaşım yok. Evli de değilim. Ailemde ise annem ve babam dışında kimse yok. Okul arkadaşlarım ise başka şehirlere gittiler ya da evlendiler. 40 yılda bir görüşebiliyoruz. O kadar isterdim ki bir arkadaşımla bir yerlere gidip kahve içmeyi, alışverişte fikir sorabilmeyi veya şehrin bir yerlerini gezmeyi.. Her şeyi tek başıma yapıyorum. Bazen arabayla amaçsızca şehrin içinde bir oradan bir oraya gidiyorum.. Kurslara gitmeyi de denedim fakat yaşım çok ortalama olduğu için ya benden çok büyükler var ya da çok küçükler ya da çoluk çocuk sahibi olan yaşıtlarım var, ortak çok paylaşabileceğimiz bir şey yok.. 28 yaşındayım. Ofisten eve gelince tek yaptığım şey amaçsızca dizi izlemek. Hobi edinmeyi de denedim fakat o da yalnız olan bir şey. Gençlik aktiviteleri için büyük, teyze grubu için küçük yaştayım. Yalnızlıktan ruhumun pelteleştiğini hissediyorum artık. Akrabalarımın da yaşları büyük. Geceleri ya da hafta sonları maaile veya konu komşuyla toplanmış parklarda oturan insanlara çok imreniyorum.. Koştur koştur bir hayatım olmasını ne çok isterdim.. Öyle yani..
kızma ama valla bana göre çok ta güzel
gerekten samimi dost bulmak zor dost sanırsın bazen senin mutsuzluğunla mutlu olurlar
yanlızlıklığınızı sevin kendinizle tek kalmayı yalnızlık olarak düşünmeyin çok gençsin kıymetini bil
ailenle birlikte akşamları sıcacık çay içmek ne kadarda güzel samimi
üzme kendini çok ararsın sonra bu günleri

Çok acı... Maalesef ben de yıllarca çocuğu olmayan bir ailenin sonradan olan çocuğuyum. Bana sorarsanız keşke de yapmasalarmış. O kadar çok travmatik dönemlerim oldu ki anneme bile söyledim; Olmuyorsa bir hayır var demek gerekir uzun uzun tedavi görmemek gerekir dedim. Şahsen benim de çocuğum olma ihtimalim az.. Siz de hiç üzülmeyin. Dünyaya gelmek istemeyen bazı ruhları zorlamamak gerekir diye okumuştum bi yerde.. Bilemiyorum Allah'ın hikmetinden sual olunmaz ama keşke de gelmeseymişim..

Bende 16 sene sonra olmuşum annem hiç seneler sonra cocuğuna kavuşmuş gibi davranmıyor bana. Ne sevgi ne ilgi var. Neyse onu öyle kabullendim.
Bu arada istanbula gelirseniz buradan yazın alışveriş falan yaparız gezeriz ben gelirim bende 28 yaşımdayim :)
Fitness a gidebilirsiniz. Genelde fitnessda yaşlı kadın ve erkekler olmuyor tabi şehre ve semte göre değişir ama istanbul da en azından ben wyndham hotelin spor salonuna yazilmistım. Hep bizim yasitlarda kızlar ve erkekler vardı. Arkadaş olmuştuk.
Hem belki karsilukli hoşlanacağız biri çıkar :)
Eğer imkanınız varsa güzel bir otelin spor salonuna yazılmanizi tavsiye ederim :KK36:

Nasil yani? Ayni sehirde yasayanlar buldunuz demek forumda? Bu başlıkta görmedik ama ozelden mi yaziyorlar size acaba ☺
Ben de geyik bölümünde yalnizlar kulübü mü kurulsa diye düşündüm, yalnizlar sehrini yazar, görüşür tanışır diye 😁
Bence açalım böyle bir konu

Back
X