- Konu Sahibi wasntborntofollow
Maaşı ıyıyse boşver iş buldugun yerde memnun kalmazsan insanlar çok kötü artık ne bilim iyi ınsanlar kalmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı balık al mesela bim a101 broşürlerini takip et örgü ör eski diziler falan çok seviyorum ben![]()
Ayy gerçekten miiiMarketler en iyi arkadaşım kesinlikle mesela yarın a101 e 30 tlye yüz temizleme fırçası geliyormuşonu alacağım.. Örgü de kış için güzel fikir :)
Ayy gerçekten miiibende hep takip ediyorum hayatımda ki büyük heyecanlar dan birisidir bim ve a101 bende bakayım yarın yüz temizleme fırçasına merak ettim
![]()
Tam olarak oyle oluyor. Ne eksik ne fazla.Evin çocuğu gibi oluyor de mi.. Kesinlikle yarın ikna çalışmalarına başlıyorum![]()
İnanır mısınız saati kurdum çok güzel bir fircaymis baktım şimdi diyorum nasıl gözden kaçırmısim ben bu fircayiBen de valla büyük bi heyecanla fırçam olucak diye bekliyorum yarına![]()
![]()
Hayat bu kadar dert edinmek için çok kısa biliyor musunuz... Her an için şükredinMutluluk biz kadınlara yakışan en güzel şey
♥
![]()
Bi tane söz varya :):) Hayat sıkıcı deil sizin paranız bitmiş diye bir söz:)En kötü bir dans kursuna gidin ya da drama resim müzik bir sürü şey var
Maddi sıkıntısı olmayan insanların yapacak bir sey bulamamasi beni cok sasirtiyor
Inanin maddiyatla ilgisi yok canım insanin kalbi yalnizlasiyor sanki nasıl anlatsam ki onlar da bir sure sonra sıkıyor..En kötü bir dans kursuna gidin ya da drama resim müzik bir sürü şey var
Maddi sıkıntısı olmayan insanların yapacak bir sey bulamamasi beni cok sasirtiyor
AynenBi tane söz varya :):) Hayat sıkıcı deil sizin paranız bitmiş diye bir söz:)
Çok sevdiğim bir söz var. Duyduğum an hayatim değişti. Diyor ki bir bilenInanin maddiyatla ilgisi yok canım insanin kalbi yalnizlasiyor sanki nasıl anlatsam ki onlar da bir sure sonra sıkıyor..
Cok doğru bir söz aslında. Ben kaynanama cok özenirim. Yaşlı falan değil kocasi ölmüş seneler once ve cocuklarina hem anne hem baba olmus resmen yasadigi yeri cennete ceviriyor. Asla negatif degil evinde 30 tane saksı cicegi var nerdeyse bana da dikti verdi sabah uyanınca çiçeği öpüyormus. Şaşırdım. Biz biraz da kendi kendimize yapiyoruz .Çok sevdiğim bir söz var. Duyduğum an hayatim değişti. Diyor ki bir bilen
Yaşadığı yeri cennete çeviremeyenin gittiği her yer cehennemdir
Sevgili yapın mesela
Asıl onu yapamadığı için bunalıyor gibi biraz da ama tam da söyleyemiyorSevgili yapın mesela
KesinlikleCok doğru bir söz aslında. Ben kaynanama cok özenirim. Yaşlı falan değil kocasi ölmüş seneler once ve cocuklarina hem anne hem baba olmus resmen yasadigi yeri cennete ceviriyor. Asla negatif degil evinde 30 tane saksı cicegi var nerdeyse bana da dikti verdi sabah uyanınca çiçeği öpüyormus. Şaşırdım. Biz biraz da kendi kendimize yapiyoruz .
Evet kesinlikle size katılıyorum bu dünyada tek dost AllahNe zaman umutsuzluğa düşsem çaresiz insanları,bir sığınacak dali olmayan kimsesizleri,evine koşmayı bekleyen hastanede yatan insanları ve en önemlisi de bu dünyanın bı imtihan dünyası olduğunu aklıma getiriyorum herşey geçiyor mutlu olunca geçiyor,mutsuzlukta geçiyor bizde geçeceğiz bir gün bu dünyadan o yüzden hiç umutsuz olmayın bende arkadaşlarımdan kendim uzaklaştım bu dünyada maalesef dost yok en büyük en güzel dost Allah siz hep iyi düşünün olumlu bakın hayata ki hayat ta size güzellikler versin ♥
Evcil hayvan isteği dışında cümlelerimiz ve hayatlarımız standartlarımız o kadar uyuşuyor ki yerlerimiz de yakın ama yaş farkı çok yoksa arkadaş olmak isterdim sizden büyük biri olarak derim ki uyumlu birini bulursanız evlenin ben evlenmedim ve eksikliğini yaşıyorum evlenseydim belki bu kadar yalnız hissetmezdimMarketler en iyi arkadaşım kesinlikle mesela yarın a101 e 30 tlye yüz temizleme fırçası geliyormuşonu alacağım.. Örgü de kış için güzel fikir :)