Yapayalnızlık...

Yazım tarzınızdan belli zaten sizin tatlılığınız☺ asla kendinize "ben söyleyim ondan yalnizim" demeyin hem aslanlar neşeli, kalbinden geldiği gibi konuşan ve doğal insanlar olurlar, severim ben. Kent konseyi deyince bile belli bi yas grubunu cağristiriyor sanki🤓 ama haklisiniz, her yere guven olmuyor. Bahsettiğiniz proje beni bile heyecanlandırdı, ins kalbinize göre olur.
Bu arada ins en yakın arkadasiniz esiniz olsun. Öyle biri nasip olsun. 😍

Merhaba herkese
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sanki hiç bir işe yaramıyor da hayatta unutulmuş gibiyim.. Çalışıyorum ama freelance, yani gerekirse evden çalışma imkanım olduğu için iş arkadaşım yok. Evli de değilim. Ailemde ise annem ve babam dışında kimse yok. Okul arkadaşlarım ise başka şehirlere gittiler ya da evlendiler. 40 yılda bir görüşebiliyoruz. O kadar isterdim ki bir arkadaşımla bir yerlere gidip kahve içmeyi, alışverişte fikir sorabilmeyi veya şehrin bir yerlerini gezmeyi.. Her şeyi tek başıma yapıyorum. Bazen arabayla amaçsızca şehrin içinde bir oradan bir oraya gidiyorum.. Kurslara gitmeyi de denedim fakat yaşım çok ortalama olduğu için ya benden çok büyükler var ya da çok küçükler ya da çoluk çocuk sahibi olan yaşıtlarım var, ortak çok paylaşabileceğimiz bir şey yok.. 28 yaşındayım. Ofisten eve gelince tek yaptığım şey amaçsızca dizi izlemek. Hobi edinmeyi de denedim fakat o da yalnız olan bir şey. Gençlik aktiviteleri için büyük, teyze grubu için küçük yaştayım. Yalnızlıktan ruhumun pelteleştiğini hissediyorum artık. Akrabalarımın da yaşları büyük. Geceleri ya da hafta sonları maaile veya konu komşuyla toplanmış parklarda oturan insanlara çok imreniyorum.. Koştur koştur bir hayatım olmasını ne çok isterdim.. Öyle yani..
İnanın ki postu okurken kendim yazmış gibi hissettim. Benimde anne babam var akrabalar uzaklarda hep, kardeş de yok. Arkadaşlar deseniz hepsi kendi hayatında 2 3 haftada 1 anca görüşürüz. Ben de freelance çalışıyorum, birlikte takılabileceğim iş arkadaşlarım da yok. Nişanlıyım o biraz yalnızlık duygusunu alıyor bazen, o da başka şehirde. Birlikte yapabildiğimiz hiç bir şey yok.Şuan İstanbuldayım, ailesinin akrabalarının yanına gidicem evlenince. Asla beni anlamayacaklar, asla yaptığım işi anlamayacaklar. O teyze grubuna da dahil olmak istemiyorum. Kısır yiyip dedikodu yaparlar sadece hiç bana göre değil. Orda arkadaş da edinemicem daha da yalnızlaşıcam. Allah yardımcımız olsun ne diyim. Siz hangi şehirdesiniz?

Yazım tarzınızdan belli zaten sizin tatlılığınız☺ asla kendinize "ben söyleyim ondan yalnizim" demeyin hem aslanlar neşeli, kalbinden geldiği gibi konuşan ve doğal insanlar olurlar, severim ben. Kent konseyi deyince bile belli bi yas grubunu cağristiriyor sanki🤓 ama haklisiniz, her yere guven olmuyor. Bahsettiğiniz proje beni bile heyecanlandırdı, ins kalbinize göre olur.
Bu arada ins en yakın arkadasiniz esiniz olsun. Öyle biri nasip olsun. 😍

Ahaha çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.. 🤩😍😄

İnanın ki postu okurken kendim yazmış gibi hissettim. Benimde anne babam var akrabalar uzaklarda hep, kardeş de yok. Arkadaşlar deseniz hepsi kendi hayatında 2 3 haftada 1 anca görüşürüz. Ben de freelance çalışıyorum, birlikte takılabileceğim iş arkadaşlarım da yok. Nişanlıyım o biraz yalnızlık duygusunu alıyor bazen, o da başka şehirde. Birlikte yapabildiğimiz hiç bir şey yok.Şuan İstanbuldayım, ailesinin akrabalarının yanına gidicem evlenince. Asla beni anlamayacaklar, asla yaptığım işi anlamayacaklar. O teyze grubuna da dahil olmak istemiyorum. Kısır yiyip dedikodu yaparlar sadece hiç bana göre değil. Orda arkadaş da edinemicem daha da yalnızlaşıcam. Allah yardımcımız olsun ne diyim. Siz hangi şehirdesiniz?

Merhaba
Gaziantepdeyim ben.. ya bu iş konusu zaten çok ilginç.. akrabalarımın demedikleri kalmadı.. yok ne kadar kolay para kazanıyormuşum.. yok ben yata yata iş yapıyormuşum, bu işte bir bit yeniği varmış 🤦🏻‍♀️ Çok insan anlamıyor.. Halbuki 11 saat çalıştığım işimde şimdikinin yarısını falan kazanıyordum. Kulaklarınızı tıkayın, bu konuda da bayağı çektim. Şimdi yavaş yavaş anlıyorlar..
Nişanlınız olduğu için çok şanslısınız 🤩🌸 en azından bir yoldaşınız olucak.. Bebişiniz olup onunla ilgilenirsiniz inşallah.. Çünkü güne yaşama amacı olmadan uyanmak çok kötü bir his.. Size de teşekkür ediyorum 😍 umarım Allah hepimizin yardımcısı olsun🌸

Yaaa gerçekten mi keşke olsa Gaziantep'teyim ben
sana çok yakınım bana gel ben de 30 yaşındayım :KK25: bu yaşlarda normal ya hepimiz öyleyiz. hatta arkadaşların olunca da hepsinden şikayet edersin yalnız kalmak istersin. Yalnızlığa alışınca kimseye tahammül edemiyoruz. Ama ben alıştım vala hiç sıkılmıyorum. Hatta arkadaşlarım aradıklarında görmemiş gibi yapıyorum :KK45:

Biz milletin çocuklarını evimizde buyuttuk şimdi bizi çocuklarla kabul eden yok hatta odleri kopuyor gibi.insanlar çok çok ilginç keşke bende bekar olsaydimda anamın evinde arkadassiz olsaydım.evlenince inan daha zor.esimin menfaatci saçma sapan arkadaşları var.girusmekgense görüşmek çok daha iyi
aaaa biz de çocuklu arkadaşlarımızı davet ederken yalvarıyoruz gelmiyorlar. ben de ona kızıyorum. çocuk var diye eve kapanıyorlar hiçbir etkinliğe katılmak istemiyorlar. öyle olunca biz de çağırmıyoruz

Merhaba herkese
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sanki hiç bir işe yaramıyor da hayatta unutulmuş gibiyim.. Çalışıyorum ama freelance, yani gerekirse evden çalışma imkanım olduğu için iş arkadaşım yok. Evli de değilim. Ailemde ise annem ve babam dışında kimse yok. Okul arkadaşlarım ise başka şehirlere gittiler ya da evlendiler. 40 yılda bir görüşebiliyoruz. O kadar isterdim ki bir arkadaşımla bir yerlere gidip kahve içmeyi, alışverişte fikir sorabilmeyi veya şehrin bir yerlerini gezmeyi.. Her şeyi tek başıma yapıyorum. Bazen arabayla amaçsızca şehrin içinde bir oradan bir oraya gidiyorum.. Kurslara gitmeyi de denedim fakat yaşım çok ortalama olduğu için ya benden çok büyükler var ya da çok küçükler ya da çoluk çocuk sahibi olan yaşıtlarım var, ortak çok paylaşabileceğimiz bir şey yok.. 28 yaşındayım. Ofisten eve gelince tek yaptığım şey amaçsızca dizi izlemek. Hobi edinmeyi de denedim fakat o da yalnız olan bir şey. Gençlik aktiviteleri için büyük, teyze grubu için küçük yaştayım. Yalnızlıktan ruhumun pelteleştiğini hissediyorum artık. Akrabalarımın da yaşları büyük. Geceleri ya da hafta sonları maaile veya konu komşuyla toplanmış parklarda oturan insanlara çok imreniyorum.. Koştur koştur bir hayatım olmasını ne çok isterdim.. Öyle yani..
ARKADAŞIM BENDE ÇOCUKLU HALİNİM SENİN. NE KÖTÜ BİR DURUM BİLİRİM . İSTANBULDAYSAN SENİ MİSAFİRLİĞE DAVET EDERİM :)

Son birkaç aydır öyle iyi anlıyorum ki sizi.
Büyüdüğüm, senelerdir yaşadığım şehirden başka şehre taşındım. Çok sosyal bir insanım, İstanbul'dayken geniş bir arkadaş çevrem, dostlarım vardı, devamlı bir yerlerde olurduk. Geziler, ev oturmaları, konserler, yemekler, rakı sofraları, sahile yayılmalar, kahve içmeler, iş çıkışı birer bira içmeler... Neredeyse her haftasonu dışarıdaydım, haftaiçi iş çıkışı koştur koştur bir yerlere giderdim.

Burada doğru düzgün arkadaşım yok. Yine haftada iki üç gün dışarıdayım ama "arkadaşım" değiller, sadece ortak zevkimiz olduğu için beraber vakit geçirdiğim insanlar. Öyle evde otururken "hadi kahve içelim" diye arayabileceğim kimse yok. O kadar zor geliyor ki. O kadar özledim ki İstanbul'u, sosyal hayatımı, çevremi.

Büyüdüğüm, senelerdir yaşadığım şehirden başka şehre taşındım. Çok sosyal bir insanım, İstanbul'dayken geniş bir arkadaş çevrem, dostlarım vardı, devamlı bir yerlerde olurduk. Geziler, ev oturmaları, konserler, yemekler, rakı sofraları, sahile yayılmalar, kahve içmeler, iş çıkışı birer bira içmeler... Neredeyse her haftasonu dışarıdaydım, haftaiçi iş çıkışı koştur koştur bir yerlere giderdim.

Burada doğru düzgün arkadaşım yok. Yine haftada iki üç gün dışarıdayım ama "arkadaşım" değiller, sadece ortak zevkimiz olduğu için beraber vakit geçirdiğim insanlar. Öyle evde otururken "hadi kahve içelim" diye arayabileceğim kimse yok. O kadar zor geliyor ki. O kadar özledim ki İstanbul'u, sosyal hayatımı, çevremi.
Sizin adınıza da çok üzüldüm.. 🙁🙁🙁

Bende İstanbuldan gideceğim. Ailemi kurmak için gitmek zorundayım ama öyle üzülüyorum ki... İstanbulumu, altından taşını toprağını, fırsatlarını.. Siz nereye taşındınız?

Bende İstanbuldan gideceğim. Ailemi kurmak için gitmek zorundayım ama öyle üzülüyorum ki... İstanbulumu, altından taşını toprağını, fırsatlarını.. Siz nereye taşındınız?
Spesifik bir yere taşındım simdi isim vermeyeyim :KK53:
Istedigim cevreyi kurabilsem yaşadığım yerle ilgili sıkıntım yok aslinda.
Ama benim kadar sosyal birinin arkadassiz kalmasi cok zor, zorlaniyorum gercekten. Soyle bir ay gidip biraz Istanbul'da kalma planlari yapiyorum :D

Merhaba herkese
Nohutlu durum ısmarlayacaksan ben kahve içmeye geleyim 🤗😋

Ne olur kendinizi ezik falan diye damgalamayın. Bende çocukken çok değer görerek büyümedim, hatta geçen bir konuda yazdım ananem-babaannem torun ayrımı yaparlardı, özellikle ananem herşeyimi eleştirirdi, bazen insan yanında bile azarlardı. Hala da çok girişken, özgüvenli bir insan değilimdir ama eskiye göre kendimi baya geliştirdim. Eminim sizde öylesinizdir.

Umarım o yeni komşuyla kafalarınız uyar, belki de çok iyi iki dost olursunuz belli mi olur. 😊
Anneannenizle annem ayni davranmis çocukluğumuzda. Yetistirilme tarzindan dolayi böyle özgüvensiz oldugumu düşünüyorum, ilginctir ki ne kadar şey yaptiysam da hala arttiramadim o özgüveni. Dediginiz gibi cok da pasif degilim, yaptığım seyler var ama şöyle azicik dik duruslu olabilmek isterdim, imreniyorum bazi hanimlara. Cocugumu kendine güvenli yetistirmek istiyorum, ins. olur.
wasntborntofollow wasntborntofollow Burda cok 'yalnizim' konusu açıldı zaman zaman, hepsine de dayanamayip "ben de" yazdim sanirim :)) Freelance calismayi pek anlamiyorum ama sehir dışı gezmek isterseniz Konya'ya beklerim, biraz takiliriz... :))

Merhaba herkese

Hicbir sorununuz yok kendinize dert arıyorsunuz ya. Istemediginiz ve usendiginiz için hiç birseye başlamıyor ve ya dewam ettirmiyorsunuz

Back
X