- Konu Sahibi wasntborntofollow
hangi şehirdeydiniz? :)ben evlıyım ama gel gezelim.çay kahve sohbet.yaşlarımızda aynı hem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi şehirdeydiniz? :)ben evlıyım ama gel gezelim.çay kahve sohbet.yaşlarımızda aynı hem.
umarım sizin için bir çözüm olur :)
birde burcunuz nedir
bazı burçlar çok sosyal oluyor bazıları tam tersi
hemde liderlik özelliği olan bir burç yaniAslan.. en sosyal kabul edile burçlardan biri aslında![]()
Evin çocuğu gibi oluyor de mi.. Kesinlikle yarın ikna çalışmalarına başlıyorum![]()
Evde canlı bakımı çok zor ve masraflı.
Yalnızlığıniz için sahiplenmeyin ne olur , gerçekten istiyorsanız ve çok eminseniz yapın bunu.
Turlara katilin. Yeni arkadaslar edinirsiniz..Merhaba herkese
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sanki hiç bir işe yaramıyor da hayatta unutulmuş gibiyim.. Çalışıyorum ama freelance, yani gerekirse evden çalışma imkanım olduğu için iş arkadaşım yok. Evli de değilim. Ailemde ise annem ve babam dışında kimse yok. Okul arkadaşlarım ise başka şehirlere gittiler ya da evlendiler. 40 yılda bir görüşebiliyoruz. O kadar isterdim ki bir arkadaşımla bir yerlere gidip kahve içmeyi, alışverişte fikir sorabilmeyi veya şehrin bir yerlerini gezmeyi.. Her şeyi tek başıma yapıyorum. Bazen arabayla amaçsızca şehrin içinde bir oradan bir oraya gidiyorum.. Kurslara gitmeyi de denedim fakat yaşım çok ortalama olduğu için ya benden çok büyükler var ya da çok küçükler ya da çoluk çocuk sahibi olan yaşıtlarım var, ortak çok paylaşabileceğimiz bir şey yok.. 28 yaşındayım. Ofisten eve gelince tek yaptığım şey amaçsızca dizi izlemek. Hobi edinmeyi de denedim fakat o da yalnız olan bir şey. Gençlik aktiviteleri için büyük, teyze grubu için küçük yaştayım. Yalnızlıktan ruhumun pelteleştiğini hissediyorum artık. Akrabalarımın da yaşları büyük. Geceleri ya da hafta sonları maaile veya konu komşuyla toplanmış parklarda oturan insanlara çok imreniyorum.. Koştur koştur bir hayatım olmasını ne çok isterdim.. Öyle yani..
kesın çok uzağızdır.ben doğu karadenizin iç tarafında çalışıyorum..ama normalde batı karadeniz sahil kesimindeyımhangi şehirdeydiniz? :)
şimdi soylersem olur mu kı. iş gereği doğu karadenizin iç kısımlarındayım.batı karadenızin sahil kesımındenım aslen.hangi şehirdeydiniz? :)
kesın çok uzağızdır.ben doğu karadenizin iç tarafında çalışıyorum..ama normalde batı karadeniz sahil kesimindeyım
şimdi soylersem olur mu kı. iş gereği doğu karadenizin iç kısımlarındayım.batı karadenızin sahil kesımındenım aslen.![]()
![]()
izmirde oturuyorsan buluşup kahve içebilirizbenimde buluşabileceğim pek arkadaşım yok...
Ben de :) Üstüne bir de ev hanimiyim.Üzülme arkadaşım bende senin evli çocuklu versiyonunum
wasntborntofollow Ilkokul arkadaslariyla görüşen bile var, şaşırıyorum. Ben ilkokuldam doğru düzgün arkadaslik kuramamisim. Ortaokul lise desen hep koptuk. Simdi derdine düştüm ariyorum sosyal medyada, hicbirini bulamıyorum. Universiteyi ise hatirlamak bile istemiyorum. Calistigim zaman edindigim arkadaslarla araya sehirler girdi, öyle olunca telefonlar da azaldı, yilda 1-2 telefonda görüşüyorum biriyle, digerleriyle bayramdan bayrama tebriklesiriz unutmazsak.
Akrabada akranlarim var ama onlar da sag olsun hep ezikledikleri, hep bi siyasete girip ayrilik cikardiklari icin bayiliriz muhabbetlerine...!!
Cevre edineyim diye cok kursa katildim ama ruh halim mi insanlari cezbetmedi bilmiyorum, benden baska kurs bitiminde arayan soran olmadi, ben de pesini biraktim. Evlendigim zaman es kisisinin akrabada sorunlar vardi, esiminkiler de olmadi. Hamilelik-lohusalik-huysuz bebek-tekrar ameliyat derken yasitim güzel komsulari degerlendiremedim, taşındı gittiler. Teyzeler var komsu, bazen ona bile şükür diyorum, ama her zaman da teyze istemiyor insan, genc-enerjik gezebilecegin denkler de ariyorsun. Yeni gelin bi komsu taşındı, Allah'im gencecik, 10 yas küçük ama kafa dengi olacagiz gibi (keske insaallah). Firsat varsa teyze gruplariyla da yasitin olan evli çocuklu hanimlarla da takil bazı bazı.
Yakin olsak direkt görüşelim derdim, ben de cok uzağım(
Bilmiyorum burclar yildizlar etkiler mi.. Ben cocukken ezige yakın olan sessiz cocuklardandim, belki o yüzden gecmisten bu güne arkadas getiremedim. Büyüyünce de cocuklugun verdiği hali atmak zor olduğu icin yine bi seylerim eksikti galiba, ondan böyle kaldim diye düşünüyorum. Ağır seyler yasamadim ama son cocuk olunca sürekli bi ezilmis, asagilanmis gibiydim laflarla sözlerle, aileme cocukluktan beri gucenik dargın gibiyim, bi garip. Annemi takip koluma, gezemeyiz mesela, hic gecinemiyoruz.
Yalniz da olsa konsere, tiyatroya, sergiye, geziye filan giderdim hep ama icimden de insanlara bakip "sap gibi olan bi benim, herkes birileriyle gelmis" der ezikligimi konustururdum yine.
Benim de favori kitabim isminden dolayi "Yuzyillik Yalnizlik"ti :)) Hatta bi kitap daha varmis, alip okuyamamistim, ismi tam ben "Ezilmis ve Aşağılanmışlar." Forumlarda aldigim isimler hep 'lonely' filan olurdu, burda da denedim ama alinmisti, hem de "aman bosver burda bari olmasin" dedim. Bi yerde kendime acimaktan sıkılıyorum. Bu sene tam anlamiyla yalnizligimdan gocunmama karari aldim. "Cocugun sana arkadas oldu" yorumu yapanlar var cevrede ama cocukla arkadas ayni degil ki, birbirinin yerini tutmuyor.
Fazla uzattım belki, kusura bakma, gezeyim dersen buraya gel beklerim.
Yaşıtmışız sizinle.
Aslında en güzel zamanlarınız eş yok, ufak çocuk yok, işiniz de rahatmış. Turlara katılın, Karadeniz turuna çıkmak hayalimdir mesela, kızım biraz daha büyüsün birlikte gitmeyi çok istiyorum. Maddi durumunuz iyiyse yurtdışına bile açılabilirsiniz.
Ben ailemden uzağa bir şehire evlendim, eşimde çok sosyal biri değil ama yine de kendimce bir çevre yaptım. Dostum diyebileceğim kadar yakın olmasalar da bir sürü arkadaş edindim, ki bende çok aşırı girişken, özgüvenli bir insan değilimdir. Yavaş yavaş oldu, biriyle tanıştım mesela sonra onun arkadaş grubuna dahil oldum, hepimizin yakın zamanlarda bebeği falan da olunca kaynaştık, kafamız uydu. Yoksa ilk zamanlar baya canım sıkılıyordu benimde.
Mesela yeni evliyken bir kursa gitmiştim en iyi arkadaşım ananem yaşındaki iki teyzeydi.Ben her yaşla arkadaşlık kurabiliyorum sanırım ama tabi insan yine de yaşıtı birilerini arıyor.
Sanki sizle tanışsak iyi anlaşırmışız gibi geldi, umarım en kısa zamanda karşınıza iyi insanlar çıkar, güzel dostluklar kurarsınız. ❤
wasntborntofollow Ilkokul arkadaslariyla görüşen bile var, şaşırıyorum. Ben ilkokuldam doğru düzgün arkadaslik kuramamisim. Ortaokul lise desen hep koptuk. Simdi derdine düştüm ariyorum sosyal medyada, hicbirini bulamıyorum. Universiteyi ise hatirlamak bile istemiyorum. Calistigim zaman edindigim arkadaslarla araya sehirler girdi, öyle olunca telefonlar da azaldı, yilda 1-2 telefonda görüşüyorum biriyle, digerleriyle bayramdan bayrama tebriklesiriz unutmazsak.
Akrabada akranlarim var ama onlar da sag olsun hep ezikledikleri, hep bi siyasete girip ayrilik cikardiklari icin bayiliriz muhabbetlerine...!!
Cevre edineyim diye cok kursa katildim ama ruh halim mi insanlari cezbetmedi bilmiyorum, benden baska kurs bitiminde arayan soran olmadi, ben de pesini biraktim. Evlendigim zaman es kisisinin akrabada sorunlar vardi, esiminkiler de olmadi. Hamilelik-lohusalik-huysuz bebek-tekrar ameliyat derken yasitim güzel komsulari degerlendiremedim, taşındı gittiler. Teyzeler var komsu, bazen ona bile şükür diyorum, ama her zaman da teyze istemiyor insan, genc-enerjik gezebilecegin denkler de ariyorsun. Yeni gelin bi komsu taşındı, Allah'im gencecik, 10 yas küçük ama kafa dengi olacagiz gibi (keske insaallah). Firsat varsa teyze gruplariyla da yasitin olan evli çocuklu hanimlarla da takil bazı bazı.
Yakin olsak direkt görüşelim derdim, ben de cok uzağım(
Bilmiyorum burclar yildizlar etkiler mi.. Ben cocukken ezige yakın olan sessiz cocuklardandim, belki o yüzden gecmisten bu güne arkadas getiremedim. Büyüyünce de cocuklugun verdiği hali atmak zor olduğu icin yine bi seylerim eksikti galiba, ondan böyle kaldim diye düşünüyorum. Ağır seyler yasamadim ama son cocuk olunca sürekli bi ezilmis, asagilanmis gibiydim laflarla sözlerle, aileme cocukluktan beri gucenik dargın gibiyim, bi garip. Annemi takip koluma, gezemeyiz mesela, hic gecinemiyoruz.
Yalniz da olsa konsere, tiyatroya, sergiye, geziye filan giderdim hep ama icimden de insanlara bakip "sap gibi olan bi benim, herkes birileriyle gelmis" der ezikligimi konustururdum yine.
Benim de favori kitabim isminden dolayi "Yuzyillik Yalnizlik"ti :)) Hatta bi kitap daha varmis, alip okuyamamistim, ismi tam ben "Ezilmis ve Aşağılanmışlar." Forumlarda aldigim isimler hep 'lonely' filan olurdu, burda da denedim ama alinmisti, hem de "aman bosver burda bari olmasin" dedim. Bi yerde kendime acimaktan sıkılıyorum. Bu sene tam anlamiyla yalnizligimdan gocunmama karari aldim. "Cocugun sana arkadas oldu" yorumu yapanlar var cevrede ama cocukla arkadas ayni degil ki, birbirinin yerini tutmuyor.
Fazla uzattım belki, kusura bakma, gezeyim dersen buraya gel beklerim.
Sizin adınıza da çok sevindim.. hayatta evlilik, bebek daha sonra çocuğun okulu, sınıf anneleri bir şans çevre oluşturmak adına.. Bakalım o zamanlar da gelir umarım :)
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum![]()
Gelir gelir merak etmeyin. Hem yurt dışına gidecek arkadaş aramanıza da gerek kalmaz o zaman. Ama inşallah sosyal bir eşiniz olur benimki gibi asosyali denk gelirse onu evden çıkarmaya uğraşırsınız birde.![]()
Merhaba arkadasligin biraz evlilik gibi kismet isi olduğuna inanıyorum. Kurs, tur denemissiniz peki size uygun kafaniza yatan bir yardim dernegi, vakif gibi bir yere mi gitseniz? hem iyilik yapmak iyi gelir hem de cevreniz oluşur. Bir süre boyle bir vakifta gorev aldim sadece etkinlik ve yemek programlari bile yoğun oluyordu.
Arkadaşlık konusunda kismetli olanlardanim cok şükür ancak bazen anlasilamamak yalniz kalmak herkes icin gecerlibazen cevrenizde cok kisi demek cok dert demek oluyor. Mesela 20 yila yaklasmis dostluğum olan kişi, hamileligini gizleyip sonra da "nazar değer diye kimseye demedik" diyebiliyor yüzünüze yüzünüze. Bu sefer ne geçen anilardan direk hayatinizdan cikaramiyorsunuz ne de eskisi gibi olasiniz gelmiyor. Onsuz da onla da olmuyor yani
beklentisiz, fazla samimi olmayan arkadaşlık daha mi iyi diye düşünüyorum bende bazen.
Diyeceğim o ki, cevrenizde birileri olsaydi da bu bir sürü sıkıntıyı da beraberinde getirecekti. Kimse dışarıdan gördüğünüz gibi değil