hayır bilmiyorum konusunu açmadı hiç zaten.ama ne olursa olsunnbu kadar takıntı yapmamalıydı ha unutamadın o vakit benim peşimde koşmayacaktı yaktı resmen başımı.ama hata bende ilk yaptığında konuşmamı gerçek boyuta taşıyacaktımEski kız arkadaşı ile hikayeleri neymiş peki biliyor musunuz ?Yani neden ayrılmışlar felan madem bu kadar değerliydi ?
gitmişken davanı aç boşanma sebebiyle de MEB e dilekçe ver tayin için olsun bitsin ne düşünüyorsun ki?Ya en mantıklısı bu kendimi çok değersiz hissediyorum adam benim kocam ama sadece lafta aklı orda ya çook sinirliyim fotoyu WhatsApp ına atasım var görsün anlasın gördüğümü.ama yarın da annemlerdeyim ben nabıcam ya o kadar uzun yolu bu içimdekilerle gidememlanet olsun ya bu adam ne hale getirdi beni
Yanlış anlamada işin ve gücün halledemeyeciği şeyler var, böyle adama çocuk niye ve bi kadını hisleri asla yaniltmaz ki hislerinin sana neler dediğini yazmışsın.Ya eşimle tanıştıktan sonra sanırım ben bu adamla evlenicem demiştim ve evlendim sonraki gecen senelerde de içimde hep bi his sonunuzu göremiyorum sanırım ayrılcaz biz derdi ve oraya doğru gidiyoz.beni sevmeyen bi adamla olamam zaten ben bu durumu da konuştum ben sevgisiz yapamam ayrılalım zorla çekmiyoruz dedim bana sadece saçmalama dedi.gelip gönlümü almadı bile.işte durum allaha şükür işim gücüm var bebeğimle geçinir gideriz
Ne yaptın bugün konustunmu ailesiyle? Güven konusunda çok haklısın zor kazanılıp kolay kaybedilir...Sadece kızın resimlerinemi bakıyor yoksa yine yazışmasınımı yakaladın? Erkeklerde hep gecmise özlem oluyor nedense.Bu ikinci en azından benim gördüğüm adam o kadar yalvardı etti yine de takibi bırakmıyo madem çok seviyodun ne diye evlendin benimle ben zorlamadım ki o çok ısrar etti yoksa benim evlenmeye niyetim yoktu o yüzden pişmanım.yani desem ya aşktan gözüm döndü diye neyse ama değil işte.bakalım yarın ablası ben eşim kahvaltı yapçaz acaba kahvaltıda pat diye sölesem mi bu kız ne ayak yine diye.ama ne olursa olsun kabul edilemez bi durum benim içimde dönüşü olmayan tahriplere yol açıyo ben nasıl ona eşim deyip güvenicem
Teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız,acaba acaba diye hep korundum;ama daha önce de belirttiğim gibi o sıralar çok iyidik olabilir yaşlarımız da fazla geçmesin diye yaptık he yaptığıma pişmanmıyım hayır ama keşke madem olmucaktı başta bitseydi hamile kalmadan ama durum bu keşkeler kurtarmıyo.Yanlış anlamada işin ve gücün halledemeyeciği şeyler var, böyle adama çocuk niye ve bi kadını hisleri asla yaniltmaz ki hislerinin sana neler dediğini yazmışsın.
Çocuk ile evlenmek ayrı, çocuksuz evlenmek ayrı.
Olan cocuklara da oluyo.
Sana da oluyo.
Kaç tane erkek boşandıktan sonra çocukları ile adam akıllı ilgileniyor.
Allah yardımcın olsun.
Yol çok uzadı kar tipiden dolayıben ise yol boyunca gerekmedikçe konuşmadım anladı sanırom bişiler hoş o da sormadı ne oldu hayırdır diye belki de anlamıştır sustu.annemlerleyim şimdi içim rahat değil nerden nasıl başlasam diye kafamda kurup duruyorum.acaba psikolojik destek mi alsam diye düşünür oldum onun yaptıklarımdan değil benim içine düştüğüm güvensizlik duygusundan çıkabilmek için.ona gelince de ona baktıkça içimdeki öfke artıyor isteksizlik başlıyor ama nasıl başlayıp nasıl sürdürceğimi bilemiyorum..
Kız facede yok(ben de bildiğim için artık kızı teyzesinin face’ine girmiş ordaki fotolara bakmış sanırım.kız uzakta sadece fotoya bakmak için girmiş face’e.ama öle bişi olmuş ki takıntı boyıtunda sanırım daha önce sıkıntılı bi şekilde boşanmayı dile getirerek konuştuk istemedi geçicek bunlar diyip durdu.bana karşı iyi ama o kadar karı koca ilişkimiz yok.ben de hissizleştim artık hayatımı ona emanet edemiyeceğim o kadar güvenemiyorum.ama bi yerden başlamam lazım.ama hiç birşeye gücüm kalmadı.daha önce dedim boşanalım yapamıcam ben böle diye ama hep bi gececek şafı var ağzında ne geçicekse ne olmasını bekliyosa kızımı evlendirelim nabalım yaniNe yaptın bugün konustunmu ailesiyle? Güven konusunda çok haklısın zor kazanılıp kolay kaybedilir...Sadece kızın resimlerinemi bakıyor yoksa yine yazışmasınımı yakaladın? Erkeklerde hep gecmise özlem oluyor nedense.
Bir bucuk sene fln ama onun öncesini bilmiyorum çünkü ne ben ne de o eski ilişkilerimizi hiç konuşmadık ben de sormadım zaten önceki ilişkisini,herhangi bü msjlaşma yok ama güvenim kalmadı olsa şaşırırmıyım hayır.evet düşününce artık bu evliliğin gideri yok diyorum ama eyleme de geçemiyorum süreç sıkıyo beni sanki şimdi önüme imzala hadi boşanıyosunuz deseler hemen imzalıcakmışım gibine kadar zamandır tanıyorsunuz birbirinizi? evlilik öncesi yani,
mesajlaşma vs gibi bir durum var mı? yoksa sadece aratmış mı? ben sizi şuan tahmin edemiyorum, Allah sabır versin, gerçekten sabretmesi zor durum olsa gerek, adımlarınızı iyi düşünün
Ya ne diyeyim ki...Teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız,acaba acaba diye hep korundum;ama daha önce de belirttiğim gibi o sıralar çok iyidik olabilir yaşlarımız da fazla geçmesin diye yaptık he yaptığıma pişmanmıyım hayır ama keşke madem olmucaktı başta bitseydi hamile kalmadan ama durum bu keşkeler kurtarmıyo.
Teşekkürler,Allah inşallah dualarınızı karşılıksız bırakmaz en yakın zamanda bebek sahibi olursunuz.gerçekten hayat işte herşey bizim için ben evliliğimin bu hadde geleceğini töbe düşünmezdim;çünkü karşında bana taban bi adam vardı sanki ben ına karşı bu kadar yoğun değildim sonra ne olduysa oldu roller değişti ve bu hale geldikYa ne diyeyim ki...
Kader mi diyeyim.
Ben bu yüzden ilk evliliğimi radikal bi kararla iki ayda bitirdim.
Çok zor zamanlar atlattım.
Çocuk yapmak istiyordu, düşündüm taşındım ayrılık kararını verdim.
Çok gençtim çocuğum da olurdu.
Su an col mutlu evliliğim var. Ama eşimde sorun var. Doğal yolla cocuk olmuyo olsada düşüyor.
Tüp bebek deniyorum ve doğal yolla hamile kalabilirim olmayacagim ameliyatlari oldum. Bir tüpüm risk teskil ediyo tüp bebekte onun icin amelîyat oldum.
Doktorlarla cok dertlesiyoruz dogal yolla cok bekledik bi mucize olsun ameliyat olmayayim die ama maalesef esimdeki sorundan dolayı olmadı.
Bazen düşünüyorum uzaklara dalıyorum eşimin yüzüne bakıp arkamı dönüp ağlıyorum Allahım adam gibi çocuğu olsun die deli oluyor. Bizi sevindir diyorum.
İşte hayat böyle bişey.
İnşallah kızının çok güzel bi kaderi olur da hiç bir zaman üzülmez.
Benim ilk evliliğimde öyleydi.Teşekkürler,Allah inşallah dualarınızı karşılıksız bırakmaz en yakın zamanda bebek sahibi olursunuz.gerçekten hayat işte herşey bizim için ben evliliğimin bu hadde geleceğini töbe düşünmezdim;çünkü karşında bana taban bi adam vardı sanki ben ına karşı bu kadar yoğun değildim sonra ne olduysa oldu roller değişti ve bu hale geldik
Ya en mantıklısı bu kendimi çok değersiz hissediyorum adam benim kocam ama sadece lafta aklı orda ya çook sinirliyim fotoyu WhatsApp ına atasım var görsün anlasın gördüğümü.ama yarın da annemlerdeyim ben nabıcam ya o kadar uzun yolu bu içimdekilerle gidememlanet olsun ya bu adam ne hale getirdi beni
Haklısınız,istese bu zamana kadar bu halde olmazdık düzeltmek için bişiler yapardı ha yapmadı mı yaptı ama yine beyninden kimbilir neler geçiyor ki bu davranışlarını sergilemede devam ediyor,cesaretim mi yok dediğiniz gibi bi süreç mi diye düşünüyorum bilmiyorum ama çok mutsuzum evliymişim gibi hissedemiyorum hiç,biz sona geldik de işte uzatmaları oynuyorum..Neden whatsapptan gondermeyi dusunuyorsunuz? Yuzlesmeye korkuyor musunuz? Yapan eden o, onun korkmasi gerekirken siz neden korkuyorsunuz?
Gonderdiniz diyelim ne bekliyorsunuz? Ayaginiza kapanip aglamasini mi? Oyle olmayacak. Inkar edecek yalan aoyleyecek. Kim kabul etmis ki bu gune kadar. Efer yuzune bildiginizi vurduktan sonra bosanmayacaksaniz, nasilsa biliyor diye daha rahat devam edecektir. Bir hamle yapacaksaniz digerlerini de dusunmelisiniz. Herseyi bildiginizi ogrenmesini istiyorsaniz bosanma cesaretini de gosterebilmelisiniz. Oysa sizde daha o cesaret yok. Siz adamin duzelecegini saniyorsunuz ama duzelmeyecek. Duzelse simdiye kadar duzelirdi.
Gecenin o siniriyle öle bişi yapmayı istedim face’i kapalıydı açmış girmiş çıkmış.gerçekten tanıyamıyorum kendimi düşündüklerimi eyleme geçiremiyorumbu nasıl bi acizliktir başkası yapsa belki ona daha kırıcı bi tavırla cevap vericem ne olması ne yapılması gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum.Çocukmusun yahu foto atmalar ne alaka? Derdin varsa acik acik konus adamla. Annenlere giderken surat yapmasin diye küçük hesaplar yapma. İçine dokunan bir sey varsa acik acik o an konus.
Bizde de nişanlılık dönemi ilgi patlamasınoluyoru evlendik yavaş yavaş azalma başladı ve bu duruma geldik,o kadar ki kendimi de suçladım ben mi bişi yaptım diye hatta kendisine bile söledim “eğer benim sana karşı bi tavrım olduysa bileyim senin gözünde kendimi göreyim “dedim ama ona da bi cevap alamadımBenim ilk evliliğimde öyleydi.
Nasıl severdi nasıl severdi. Sonrası iki ayda boşanma.
Fakat mutlu evliliğimde şimdi eşime bakıyorum.
Eşim hiç öyle abarti sevgi gösterileri yapmaz. Her hareketi ölçülü, efendiliği ile zaten beni öldürüyor. Fakat seven adam nedir eşimde görüyorum. Aklına gelebilecek her ne ise önce bana alır eder. Gözümde hiç bir şey bırakmaz. Severken bile incitmez.
Sevgi gösterilerinin, amanda sensiz olamaz çok seviyorumların ne kadar boş olduğu anladım.
Aynı fikirdeyimBu yazıdan sonra öğretmen olduğunuza emin misiniz ? Okuyamadım aynı satırı başa sardım hep.
Kader de geç insan düşündükçe kafayı oynatiyor.Bizde de nişanlılık dönemi ilgi patlamasınoluyoru evlendik yavaş yavaş azalma başladı ve bu duruma geldik,o kadar ki kendimi de suçladım ben mi bişi yaptım diye hatta kendisine bile söledim “eğer benim sana karşı bi tavrım olduysa bileyim senin gözünde kendimi göreyim “dedim ama ona da bi cevap alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?