yapcak bişey bulamıyoruz .

Ben ve sevgilim de istanbulda yaşıyoruz. (Kışın) ve aslında o kadar çok yapacak şey var ki..

Caddebostan sahiline gidip bisiklet kiralayın, başka bi yere pikniğe gidin, alın kitaplarınızı sakin bi sahilde kitap okuyun, miniatürke gidin bi gün, tavla tabu filan oynayın, avcılara gidip caddesini gezin sonra sahilinde yer minderlerinde oturup çay için, yine avcılar sahilinde deniz bisikletine binin romantik olur, biraz uzaklaşın İstanbul'dan çevredeki yeşillik yerlere günübirlik gezmeye gidin, yaz için çok önermesem de adalara gidin, beşiktaşta kahvaltı yapın güzel bi gün geçirin gezin çok güzel kafeler var, bir gününüzü beykozda geçirin ordaki sosyal tesiste güzel bi yemek yiyin, açık büfe kahvaltıya gidin misal bi gün de, at pazarı diye bir yer duydum fatihte kafelerin olduğu güzel bi yermiş oraya gidin, üsküdar sahili harika bir yer orda yürüyüp ilerisindeki minderlerde çay için, piknik alanlarında mangal yapın, tiyatro sinema zaten en güzel önerilerden oralara gidin, atatürk arboretumu çok önerilir oraya gidin, müze gezin mesela bi de değişiklik olsun aşiyan müzesine gidin, balat sokaklarını gezin tarihidir, Beyoğlunda jadore da hayatınızdaki en güzel çikolatayı yiyin, çengelköyde meşhur çikolata kahvenizi için..

Daha yazsam baya yazarım da kendimi aşmayayım, biz bunları sürekli yapıyoruz hiç de sıkılmıyoruz, bazen aklımıza gelen fikirleri de not alıyoruz gidecek yerlerimiz bile birikti resmen. Kısaca İstanbul güzeldir gezin, fikir almak isterseniz yada farklı tarz bi şeyler isterseniz söyleyin önerebileceğim bişey varsa söylerim yine :KK52:

İstanbulda olup yapıcak bişey bulamamak mı?
Korku evine gidin bebekte olan çok güzel dışı bile korkutucu giremedim içimde kaldı zaten

Hangi bölgede oturuyorsunuz?sanırım sevgiliniz çalışıyor ve aksamları buluşup aynı şeyleri yapmaktan bahsediyorsunuz.yoksa hergün gunduz yapacak şeyler ohoo dolu,arkadaşlar söylemiş zaten.akşamları kısıtlıysaniz zaman bakimindan az buluşun. Yada aynı şeyleri yapsanizda; aşık olmanın tadını çıkarın bosverin

Sinema ya, tiyatroya gidin Bowling oynayın, müzeleri gezin, konsere gidin, şileye yüzmeye gezmeye gidin ne bilim İstanbul da birsürü şey var, Pierre lotti ye çıkın oohoo vardavar

sevgılımle neler yapabılırız sureklı aynı seyleri yapıyoruz .
siz sevgılınızle buluşunca napıyosunuz ?
* istanbulda yasıyoruz

İlişkiniz de bir sıkıntı var bence.Ya da iletişimsizlik sizin ki.
Ben sevgilimle gece 12 ya kadar kalsam da zamanı anlamam.Ve hep yapacaklarımız yarım kalır.
Siyasetten,kitaplardan,güncel olaylardan konuşuruz.Ve zamanın çoğu böyle geçer.

Bir de sinemaya haftada bir gidiyoruz,ama ben istemiyorum açıkcası. Zamanı öldürmüşüm gibi geliyor.Eve geçince hiç buluşmamışız gibi hissediyorum.

Arkadaşlarımızla birlikte buluşmayı da sevmiyorum,tuhaf gelecek ama özlüyorum onu.

Yanımızda biri varken,hemen ayrılalım baş başa kalalım istiyorum.Kıskançlıktan değil,ikimiz de kıskanç değiliz.

Back
X