- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
bu konu 3. defa falan açılıyor canım. eşim arası bozulmasın ailesiyle diye sessiz kalıyor. düzgünce anlatsa anlayacaklar ama yok. ben hayırsız evlat oldum ailemin gözünde diyor. hanqi ailenin gòzünde dagılmak üzere olanın mı dedim.Çok iyi yapmışsınız
Hani mecburi bir durum olsa neyse gelsin bir süre kalsın
Ama sırf can sıkıntısı diye olmaz
Eşinizle de aranız düzelir hiç merak etmeyin
Sonuçta anneside babasıda sağ görümceniz sokakta kalmadı ya canım
eşini heyyyt sus bakayım kardeşim anam gelecek işte o kadar deyip pısıp sindirip beraber oturmaya zorlayarak mı hayırlı evlat olacak?bu konu 3. defa falan açılıyor canım. eşim arası bozulmasın ailesiyle diye sessiz kalıyor. düzgünce anlatsa anlayacaklar ama yok. ben hayırsız evlat oldum ailemin gözünde diyor. hanqi ailenin gòzünde dagılmak üzere olanın mı dedim.
Hiçç takma bencebu konu 3. defa falan açılıyor canım. eşim arası bozulmasın ailesiyle diye sessiz kalıyor. düzgünce anlatsa anlayacaklar ama yok. ben hayırsız evlat oldum ailemin gözünde diyor. hanqi ailenin gòzünde dagılmak üzere olanın mı dedim.
yok. para kazanip harcıyım gezeyim abim zaten karışmaz bana kafasında.22 yaşında KPSS ile atanamadı ise bir daha girsin gidip iş bulsun
köyde oturmasın tamam da size gelip de ne yapacakmış o konuda bir planı var mı
hazır gorumcu ile konuşmuşken kaynana ile de konusunzaten eşime süre verdim bugün konuştun konustun ben sürekli aynı mevzuyu kafama takamam ben konuşucam diye. konuşmam dedi. kaynaktan çözdüm problemi. bide görümcem ben öyle bişey istemedim diyerek suç bastırıyor şimdi.eşim ailesini aramıyo yanımda aramıyo tabi.benlede konuşmuyo bakalım ne olacak.
yok. para kazanip harcıyım gezeyim abim zaten karışmaz bana kafasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?