- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Çok iyi yapmışsın, eşin arada kalmış ama yapacak birşey yok. Hatta en başta kabul etseydin şimdi ailecek sana yerleşmişlerdi. Böyle konularda başta taviz verilmemeli. Eşin de zamanla unutur merak etme.selam kızlar. daha önceden konu açmıştım bu konuyla ilgili ama sorunu çözemedigimiz için hortlatıyorum malesef. 2 yıllık evliyim çocugum yok tedavi görmeye başladım.benim eşimle bi problemim yok genel olarak iyi aramız gayet güzel anlaşıyoruz ta ki bu anlatacagım konu gündeme gelene kadar. biz yeni evliyken eşim bi gün köyde yaşayan annesine kayınbabam istanbulda çalîşıyor diye gel bizle yaşa kızları da burda okula yazdırırız dedi cinnet gecirdim tabi. sonra bu konu kapandı o krizden sonra.22 yaşında da ortanca görümcem var. kpss yapamadı evde sıkılıyormuş, memlekette de sürekli isteyen oluyormuş evi kaynanama dar ediyor of puf. ben de başka ile atandım burda yaşıyoruz.sık sık görümcemde geleyim arka odanızı bana açın falan saçmalıyordu kaale almıyordum. geçen akşam kaynanam aradı ağlayarak kız kardeşine yardımcı ol onu kanatlarının altına al falan yaptı. tabi sabaha kadar kavga ettik eşimle çünkü o gelsin istiyor. görümcem ne benim anlaşabilecegm ne buna degecek bi tip. dügünümde dışarda arkadaşlarıyla geziyordu düşünün. ve hepsini gectim eşimin ailesi ne dügün ne nişanda bir iğne katkısı olmayan insanlar bir tam altın almıştı eşim sıkışınca o bile geri istendi. imkanları yoktu diye büyütmedim altın geri istenene kadar. ben görümceme bizde kalmadısını uygun görmedigimi mesaj attım.görümcem de ben böyle bişeyi asla anlayamıycam kardeşimin benim başımın üstünde yeri vardır dedi. dedim alayinız bana yerleşin o zaman. eşim küstü tabi mesaj attım diye. ama ben o konuşmadigı için konuştum ara bulmaz çünkü asla. aramız iyi gbi ama mesafe oluştu. bu konuyu da açmıyor artık. konuşmak istesem artık aynı şeyleri konuşacak halim kalmadı.
sorun sadece görümcem degil yalniz eger ki bizimki normal bi gelin görümce ilişkisi olsaydı ben o zaman düsünebilirdim ve risk şu kaynanam kayınpederim de ardından gelip bana yerleşecek .hiç bi zorunlulukları yokken.evim 1+1 benim. iki yıldır dügün borcu ödüyoruz ve abartmayın bu kadar yeaa diyip sürekli para para diye aglayan insanlar bunlar. bir ay para istediler gonderemedik diye bu görümcem abisine yüz çevırdiEvlenirken farklı karakterlerde olmamak lazımmış bunu anladım.
Mesela ben olsam asla görümceyi sorun etmem alırım yanıma, haaa nereye kadar gider bilmem ama alırım, aynı şekilde eşimin de aynı tavrı göstermeseni beklerim. Şimdi ben bu huyda iken eşimin başka huyda olması o evliliği zedeler.
Allaha şükür ki biz bu konularda aynı taraftayız.
İsteyeni de istemeyeni de anlarım ve her tarafta kendi açısından çok çok haklı.
Eşinizle aranız elbette bir gün düzelir ama inşallah aynı durumla siz kalmayın da eşiniz de bu olayı koz olarak kullanmasın.
Zaten siz gerekeni eş ailesine söylemişsiniz, eşinizle de konuşmuşsunuz, artık olayın üstüne gitmek lüzumsuz bence.
çok üzülüyorum çok.karşimdakiler de duvar.Görümce işkembeden sallıyor, anlamaması doğal. Kardeşimin başımın üstünde yeri var diyor da, daha kendi düzeni yok ki, hangi başının üstünde? Yaşamadan, bilmeden konuşsun. İnsanın eşiyle baş başa bir hayat istemesinden normal ne var? Eşiniz bile bunu anlamıyorsa, kardeşine ve annesine anlatabilmenizin yolu yok. O yüzden taviz vermeyerek en güzelini yapıyorsunuz.
sorun sadece görümcem degil yalniz eger ki bizimki normal bi gelin görümce ilişkisi olsaydı ben o zaman düsünebilirdim ve risk şu kaynanam kayınpederim de ardından gelip bana yerleşecek .hiç bi zorunlulukları yokken.evim 1+1 benim. iki yıldır dügün borcu ödüyoruz ve abartmayın bu kadar yeaa diyip sürekli para para diye aglayan insanlar bunlar. bir ay para istediler gonderemedik diye bu görümcem abisine yüz çevırdi
Çok iyi yapmışsınız.selam kızlar. daha önceden konu açmıştım bu konuyla ilgili ama sorunu çözemedigimiz için hortlatıyorum malesef. 2 yıllık evliyim çocugum yok tedavi görmeye başladım.benim eşimle bi problemim yok genel olarak iyi aramız gayet güzel anlaşıyoruz ta ki bu anlatacagım konu gündeme gelene kadar. biz yeni evliyken eşim bi gün köyde yaşayan annesine kayınbabam istanbulda çalîşıyor diye gel bizle yaşa kızları da burda okula yazdırırız dedi cinnet gecirdim tabi. sonra bu konu kapandı o krizden sonra.22 yaşında da ortanca görümcem var. kpss yapamadı evde sıkılıyormuş, memlekette de sürekli isteyen oluyormuş evi kaynanama dar ediyor of puf. ben de başka ile atandım burda yaşıyoruz.sık sık görümcemde geleyim arka odanızı bana açın falan saçmalıyordu kaale almıyordum. geçen akşam kaynanam aradı ağlayarak kız kardeşine yardımcı ol onu kanatlarının altına al falan yaptı. tabi sabaha kadar kavga ettik eşimle çünkü o gelsin istiyor. görümcem ne benim anlaşabilecegm ne buna degecek bi tip. dügünümde dışarda arkadaşlarıyla geziyordu düşünün. ve hepsini gectim eşimin ailesi ne dügün ne nişanda bir iğne katkısı olmayan insanlar bir tam altın almıştı eşim sıkışınca o bile geri istendi. imkanları yoktu diye büyütmedim altın geri istenene kadar. ben görümceme bizde kalmadısını uygun görmedigimi mesaj attım.görümcem de ben böyle bişeyi asla anlayamıycam kardeşimin benim başımın üstünde yeri vardır dedi. dedim alayinız bana yerleşin o zaman. eşim küstü tabi mesaj attım diye. ama ben o konuşmadigı için konuştum ara bulmaz çünkü asla. aramız iyi gbi ama mesafe oluştu. bu konuyu da açmıyor artık. konuşmak istesem artık aynı şeyleri konuşacak halim kalmadı.
ay abiniz görmüyordu? 6-7 yaşında anacığından ayrılmak zorunda kalan bir yavruyu dövmek nasıl bir vicdansızlık?.Valla bişey söyleyim mi ben 6 7 yaşlarındayken köyümüzde okul yoktu servise bile binmek için 3 4 km yol yürümem gerekiyordu o da koca bi dağ geçip ardından büyükçe bi derede ağaçtan bi köprüden geçiliyor falan. Neyse büyükşehir gittim 2 sene kaldım.. İnanın ki yengeme yük oldum beni aklına estiği her dk dövdü... Sebeplerini hatırlamıyorum bile.. Aradan yıllar geçti küçük abim evlendi o yengem benden 2 yaş büyük bazı hataları oldu ona rağman kız kardeş gibi olduk. Ama düşündüm ki ben 6 7 yaşında birine bu kadar yük plduysam yaşım ilerledikçe diğerine de yük olurum.. Ya kendi başıma hayata devam edip atanıp çalışacaktım ya da evlenecektim.. Ben abime yengeme yük olmak yerine evlenip sonra atanmayı tercih ettim. Taş yerinde ağırdır diye bi söz var. Görümcenin yeri de kendi ana babasının yanı öyle kanat altına alınabilecek bişey olsaydı ben küçücük yaşta kimsenin kanadına ağırlık yapmazdım....
1+1 evde hangi arka oda varmış? Bir yatak odası bir de salon vardır. Siz çok iyi yapmışsınız. Belli ki eşiniz hayır diyemiyor. O zaman birinin kötü olması lazım o da sizsiniz. Görümce eve yerleşip kötü olacağınıza şimdi kötü olun daha iyi. Çok doğru tavır, aynen devamsorun sadece görümcem degil yalniz eger ki bizimki normal bi gelin görümce ilişkisi olsaydı ben o zaman düsünebilirdim ve risk şu kaynanam kayınpederim de ardından gelip bana yerleşecek .hiç bi zorunlulukları yokken.evim 1+1 benim. iki yıldır dügün borcu ödüyoruz ve abartmayın bu kadar yeaa diyip sürekli para para diye aglayan insanlar bunlar. bir ay para istediler gonderemedik diye bu görümcem abisine yüz çevırdi
Annesi babası olarak baş edemedikleri kızlarını size yük ediyorlar. Ne güzel dünya vallahiselam kızlar. daha önceden konu açmıştım bu konuyla ilgili ama sorunu çözemedigimiz için hortlatıyorum malesef. 2 yıllık evliyim çocugum yok tedavi görmeye başladım.benim eşimle bi problemim yok genel olarak iyi aramız gayet güzel anlaşıyoruz ta ki bu anlatacagım konu gündeme gelene kadar. biz yeni evliyken eşim bi gün köyde yaşayan annesine kayınbabam istanbulda çalîşıyor diye gel bizle yaşa kızları da burda okula yazdırırız dedi cinnet gecirdim tabi. sonra bu konu kapandı o krizden sonra.22 yaşında da ortanca görümcem var. kpss yapamadı evde sıkılıyormuş, memlekette de sürekli isteyen oluyormuş evi kaynanama dar ediyor of puf. ben de başka ile atandım burda yaşıyoruz.sık sık görümcemde geleyim arka odanızı bana açın falan saçmalıyordu kaale almıyordum. geçen akşam kaynanam aradı ağlayarak kız kardeşine yardımcı ol onu kanatlarının altına al falan yaptı. tabi sabaha kadar kavga ettik eşimle çünkü o gelsin istiyor. görümcem ne benim anlaşabilecegm ne buna degecek bi tip. dügünümde dışarda arkadaşlarıyla geziyordu düşünün. ve hepsini gectim eşimin ailesi ne dügün ne nişanda bir iğne katkısı olmayan insanlar bir tam altın almıştı eşim sıkışınca o bile geri istendi. imkanları yoktu diye büyütmedim altın geri istenene kadar. ben görümceme bizde kalmadısını uygun görmedigimi mesaj attım.görümcem de ben böyle bişeyi asla anlayamıycam kardeşimin benim başımın üstünde yeri vardır dedi. dedim alayinız bana yerleşin o zaman. eşim küstü tabi mesaj attım diye. ama ben o konuşmadigı için konuştum ara bulmaz çünkü asla. aramız iyi gbi ama mesafe oluştu. bu konuyu da açmıyor artık. konuşmak istesem artık aynı şeyleri konuşacak halim kalmadı.
Yazacak bişey bulamadımValla bişey söyleyim mi ben 6 7 yaşlarındayken köyümüzde okul yoktu servise bile binmek için 3 4 km yol yürümem gerekiyordu o da koca bi dağ geçip ardından büyükçe bi derede ağaçtan bi köprüden geçiliyor falan. Neyse büyükşehir gittim 2 sene kaldım.. İnanın ki yengeme yük oldum beni aklına estiği her dk dövdü... Sebeplerini hatırlamıyorum bile.. Aradan yıllar geçti küçük abim evlendi o yengem benden 2 yaş büyük bazı hataları oldu ona rağman kız kardeş gibi olduk. Ama düşündüm ki ben 6 7 yaşında birine bu kadar yük plduysam yaşım ilerledikçe diğerine de yük olurum.. Ya kendi başıma hayata devam edip atanıp çalışacaktım ya da evlenecektim.. Ben abime yengeme yük olmak yerine evlenip sonra atanmayı tercih ettim. Taş yerinde ağırdır diye bi söz var. Görümcenin yeri de kendi ana babasının yanı öyle kanat altına alınabilecek bişey olsaydı ben küçücük yaşta kimsenin kanadına ağırlık yapmazdım....
Kazık kadar kız, aklı olsa utanır. Takmamaya çalışın. Bugün canınızı sıkarlar ama emellerine ulaşamayınca onların canı daha uzun süre sıkılacak. Zorla da evinize girip demir atamayacaklarına göre, konuşsun dursunlar.çok üzülüyorum çok.karşimdakiler de duvar.
Canı sıkılıyorsa işe girmeyi düşünsün yazacaktım hislerime tercüman olmuşsunuz22 yaşında KPSS ile atanamadı ise bir daha girsin gidip iş bulsun
köyde oturmasın tamam da size gelip de ne yapacakmış o konuda bir planı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?