yapıcı olmayan aile büyükleri

Bırakın küssün şimdiki küsmeye can kurban.. Ama görümce eve yerleşirse seyreyle kavga gürültüyü.

En iyisini yapmışsınız mesaj atmakla. Aslında eşinizin bu durumu kendi ailesine söylemesi, sizi yözgöz etmemesi gerekiyor ama “ben yapamam, ben söyleyemem” derler. Benim KV, keyfi olarak gelip 1 ay kalmıştı daha önce, aklıma o geldi okuyunca. İçim şişmişti, daralmıştım. Allah eşlerimize akıl fikir versin. Orta yolu bulması gereken onlar esasında. Sizin erkek kardeşiniz gelip eve yerleşecek olsa eşiniz çok mu mutlu olurmuş acaba. Herkes kendi ailesine müdahale etse sorun kalmaz zaten.

Ben de 22 yaşındayım ama sizin görümcenin akıl yaşı 15 galiba. Geçen başka şehirde kuzenimle takıldık, kız yeni evli. Amaan ne işim var diye israrlara rağmen kalmadım bile. Geri döndüm memlekete günü birlik. Akıl mantık

Ne gerek var.Neden sizde kalsın.Görümce ne alaka?Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı ailelere saygı gösterılır.Öisafır geldıklerınde guler yuz gosterılır.Ama gelıp eve yerleşmek beraber yaşamak fln bana hiç mantıklı gelmıo.İyiylen kötü oluosun.Sen en ıyısını yapmışın.Konu açılırsada bağırmadan tane tane anlat derdini.Vallaha kımse kımsenın evıne sığmaz.Nasıl ısterler böyle seylerı anlamıorumki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…