- 18 Mart 2011
- 9.044
- 30.660
- 748
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
zaten eşime süre verdim bugün konuştun konustun ben sürekli aynı mevzuyu kafama takamam ben konuşucam diye. konuşmam dedi. kaynaktan çözdüm problemi. bide görümcem ben öyle bişey istemedim diyerek suç bastırıyor şimdi.eşim ailesini aramıyo yanımda aramıyo tabi.benlede konuşmuyo bakalım ne olacak.
Ben nişanlıyken kayınvalidem de öyle planlar yapmıştı, 3+1 di evimiz küçük odayı kızına tahsis etmişti kendince, oda takımını falan getireceklermis odaya vs.kendileri de memlekete dönecekti. Evlendikten sonra gerçektende bizde kalmasını istediler onlara göre gayet normal çünkü "abisinin evi" ben istemeyince büyük şok yaşadılar :) Allah'tan eşim benim istemeyisimi normal görüp ailesine kendi söyledi, yoksa 8 yıldır bizimle yaşıyor olacaktı , yani var böyle aileler, oğlum evlendi kızım da gitsin abisiyle yaşasın bizde rahat edelim.Bu evli insanların evine yerleşme sevdası nedir arkadaş ya? Arka odayı bana açın, annem gelsin, dayımın dünürü küçük odaya yerleşsin. E ben gideyim o zaman?
Ama butun masrafları karşılayıp yemek yapacak bir de gelin lazimBu evli insanların evine yerleşme sevdası nedir arkadaş ya? Arka odayı bana açın, annem gelsin, dayımın dünürü küçük odaya yerleşsin. E ben gideyim o zaman?
Orayı atlamışım, az yiyip aşçı tutmaları kendileri için daha hayırlı olur ama böylesi daha kolay tabiAma butun masrafları karşılayıp yemek yapacak bir gelin lazim
Nasil yani :)Ben annemden ya da babamdan hiç şiddet görmedim ama yenge hanıma ağır geldik işte :)
En ıyısını yapmışsın. Senın rızan yoksa abisinin evınde yerı yok. Ben bir sene kaldm ama yengemle aramda sorun yoktu anlasıyorduk ona ragmen sona dogru sorunlar baslamıstı. Sımdıkı aklım olsa yurtda kalırdm. Onada banada agır bir durum ailenın bunu anlaması lazm ve once senınle konusması lazm. Bız abımle konusmasık bıle bu konuyu yengemle konustuk maddı yonden destek verdı aılem oyle kaldım.selam kızlar. daha önceden konu açmıştım bu konuyla ilgili ama sorunu çözemedigimiz için hortlatıyorum malesef. 2 yıllık evliyim çocugum yok tedavi görmeye başladım.benim eşimle bi problemim yok genel olarak iyi aramız gayet güzel anlaşıyoruz ta ki bu anlatacagım konu gündeme gelene kadar. biz yeni evliyken eşim bi gün köyde yaşayan annesine kayınbabam istanbulda çalîşıyor diye gel bizle yaşa kızları da burda okula yazdırırız dedi cinnet gecirdim tabi. sonra bu konu kapandı o krizden sonra.22 yaşında da ortanca görümcem var. kpss yapamadı evde sıkılıyormuş, memlekette de sürekli isteyen oluyormuş evi kaynanama dar ediyor of puf. ben de başka ile atandım burda yaşıyoruz.sık sık görümcemde geleyim arka odanızı bana açın falan saçmalıyordu kaale almıyordum. geçen akşam kaynanam aradı ağlayarak kız kardeşine yardımcı ol onu kanatlarının altına al falan yaptı. tabi sabaha kadar kavga ettik eşimle çünkü o gelsin istiyor. görümcem ne benim anlaşabilecegm ne buna degecek bi tip. dügünümde dışarda arkadaşlarıyla geziyordu düşünün. ve hepsini gectim eşimin ailesi ne dügün ne nişanda bir iğne katkısı olmayan insanlar bir tam altın almıştı eşim sıkışınca o bile geri istendi. imkanları yoktu diye büyütmedim altın geri istenene kadar. ben görümceme bizde kalmadısını uygun görmedigimi mesaj attım.görümcem de ben böyle bişeyi asla anlayamıycam kardeşimin benim başımın üstünde yeri vardır dedi. dedim alayinız bana yerleşin o zaman. eşim küstü tabi mesaj attım diye. ama ben o konuşmadigı için konuştum ara bulmaz çünkü asla. aramız iyi gbi ama mesafe oluştu. bu konuyu da açmıyor artık. konuşmak istesem artık aynı şeyleri konuşacak halim kalmadı.
Ne nasılNasil yani :)
cehennemin dibi aslında ona layık tam.1+1 in neresinde kalmak istiyomuş acaba değişik görümce
sorun sadece görümcem degil yalniz eger ki bizimki normal bi gelin görümce ilişkisi olsaydı ben o zaman düsünebilirdim ve risk şu kaynanam kayınpederim de ardından gelip bana yerleşecek .hiç bi zorunlulukları yokken.evim 1+1 benim. iki yıldır dügün borcu ödüyoruz ve abartmayın bu kadar yeaa diyip sürekli para para diye aglayan insanlar bunlar. bir ay para istediler gonderemedik diye bu görümcem abisine yüz çevırdi
Bu kız kabul etsin heme 3+1 eve cikilip herkese bir "arka oda" bulunur1+1 evde nerede arka oda var ki? Benim bildiğim bir salon bir yatakodası. Yatak odasına mı talipmiş yoksa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?