yapıcı olmayan aile büyükleri

Anasıyla anlaşamayan oflayıp puflayıp evi dar eden görümceyi senin başına saracaklar. Sana neler etmez ki? Çay kaşığı gibi karıştırırdı evinizi. Boşver baştan tepki vermen iyi olmuş. Öyle de kötü olacaktın böyle de.. Kazık kadar kızın ne işi var ya özel hayatınız filan kalmazdı.

Bu evli insanların evine yerleşme sevdası nedir arkadaş ya? Arka odayı bana açın, annem gelsin, dayımın dünürü küçük odaya yerleşsin. E ben gideyim o zaman?
Ben nişanlıyken kayınvalidem de öyle planlar yapmıştı, 3+1 di evimiz küçük odayı kızına tahsis etmişti kendince, oda takımını falan getireceklermis odaya vs.kendileri de memlekete dönecekti. Evlendikten sonra gerçektende bizde kalmasını istediler onlara göre gayet normal çünkü "abisinin evi" ben istemeyince büyük şok yaşadılar :) Allah'tan eşim benim istemeyisimi normal görüp ailesine kendi söyledi, yoksa 8 yıldır bizimle yaşıyor olacaktı , yani var böyle aileler, oğlum evlendi kızım da gitsin abisiyle yaşasın bizde rahat edelim.

evet- kardesini basinin üstünde tutabilir ama malasefki sizin kardesiniz degil.
cok istiyorsa birgün kendi görümcesini alir yanina.
gül gibi yasar gider. asla taviz vermeyin.

En iyisini yapmisiniz
Ya sizin yaninizda basina bisey gelse
Annesinin dizginleyemedigi kiza siz napcaksiniz
Kaldi ki siz bi ailesiniz yarin bir gun kendi cocugunuz olcak
Herkes kendi imkanlari cercevesinde yasamayi ogrenmeli baskalarina guvenerek degil

Esin kendi söyleseydi sen müdahale ermek zorunda kalmazdın ki gelse daha ne büyük sorunlar çıkacaktı şimdi esin en fazla tavır yapar ama düzelir bi şekilde cheryblossommm

Taviz vermeyin. Kardeş tabiki istenir ama aileyle yaşamak isteyen biri de evlenmeyecek o zaman. Ev ev üstüne olur mu hiç.

Görümceniz bu durumu anlayamıcakmış ya. Onun da kendi kardeşi gelmesini istiyor ki,

Önemli olan onun eşi olsa evli olsa ister miydi abisi gelsin kalsın hep, aynı şey sizin için de geçerli. Resti çekin.

En ıyısını yapmışsın. Senın rızan yoksa abisinin evınde yerı yok. Ben bir sene kaldm ama yengemle aramda sorun yoktu anlasıyorduk ona ragmen sona dogru sorunlar baslamıstı. Sımdıkı aklım olsa yurtda kalırdm. Onada banada agır bir durum ailenın bunu anlaması lazm ve once senınle konusması lazm. Bız abımle konusmasık bıle bu konuyu yengemle konustuk maddı yonden destek verdı aılem oyle kaldım.

1+1 evde nerede arka oda var ki? Benim bildiğim bir salon bir yatakodası. Yatak odasına mı talipmiş yoksa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…