Yapılamayan plan :(

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar izne ayrılıcam ve ben izin alırken işim nedenli ancak tarih yaklaşınca belli oluyor. Tarih belli oldu. Sevgilimle biletleri alıcaz ama benim maddi şeylerden dolayı 10 gün sonra alabilmem mümkün. Bir de ara ara sürekli bilet otel pahalılaşıyor keşke önceden alsaydık muhabbeti yapıyor iş durumumu bilmesine rağmen. Bugün yine benzer birşey söyledi ve ben de tepki gösterdim. Benim işim böyle sürekli bu şekildr söylenmen kafamı karıştırıyor dedim. Dikkat ederim kusura bakma dedi. Ama bu kaçıncı yapışı:( keşke tek gitsem dedim kafam rahat gezerim:/

Arkadaşlar izne ayrılıcam ve ben izin alırken işim nedenli ancak tarih yaklaşınca belli oluyor. Tarih belli oldu. Sevgilimle biletleri alıcaz ama benim maddi şeylerden dolayı 10 gün sonra alabilmem mümkün. Bir de ara ara sürekli bilet otel pahalılaşıyor keşke önceden alsaydık muhabbeti yapıyor iş durumumu bilmesine rağmen. Bugün yine benzer birşey söyledi ve ben de tepki gösterdim. Benim işim böyle sürekli bu şekildr söylenmen kafamı karıştırıyor dedim. Dikkat ederim kusura bakma dedi. Ama bu kaçıncı yapışı:KK43: keşke tek gitsem dedim kafam rahat gezerim:/
Ee tamam sız uyarmıssınız o da dıkkat ederım demış, şuanda bır problem yok gıbı.

Heyecanlanıyordur. Veya çok istekli iptal olsun istemiyordur. Bunda bir sorun yok aslında. Anlıyorum sizede strese giriyorsunuz ama hallolmayacak birşey değil

Arkadaşlar izne ayrılıcam ve ben izin alırken işim nedenli ancak tarih yaklaşınca belli oluyor. Tarih belli oldu. Sevgilimle biletleri alıcaz ama benim maddi şeylerden dolayı 10 gün sonra alabilmem mümkün. Bir de ara ara sürekli bilet otel pahalılaşıyor keşke önceden alsaydık muhabbeti yapıyor iş durumumu bilmesine rağmen. Bugün yine benzer birşey söyledi ve ben de tepki gösterdim. Benim işim böyle sürekli bu şekildr söylenmen kafamı karıştırıyor dedim. Dikkat ederim kusura bakma dedi. Ama bu kaçıncı yapışı:KK43: keşke tek gitsem dedim kafam rahat gezerim:/
Sevgiliniz niye biletleri almıyor?Herkes biletini kendisi mi alıyor?

anlamadım :KK64:

Herkesin bir sorunu var illaki bunu ayrılma kriteri olarak düşünmedim ama düşünedebilirim sanırım
Eğer kolayca çözülebilecek bir konuyu böyle kasıtlı bir şekilde çözümsüz hale getirip dırdır ediyorsa sırf para için, bence de düşünün derim

Ben de biri yüzünden işimi son saniyeye bıraksam ve bu süreçte güzel şeyler kaçsa, olan şeyler pahallansa ben de dırdır yaparım.
On katını baska konularda siz de yapıyorsunuzdur. Ne var yani bunda. İnsanlar dırdır yaparlar 😂😂
Ama ben de muzdaribim ve sürekli söylüyor karşıdakinin kırılabileceğini düşünmem gerekmez mi. Benim işim hep böyle olacak ömür boyu böyle mi yapacak

Bana da çok anormal gelmedi adamın tavrı. Adamdan peygamber olmasını beklemeye gerek yok zamlanıyorsa ık mık yapabilir. Uyarmışsınız dikkat ederim demiş zaten

Ee tamam sız uyarmıssınız o da dıkkat ederım demış, şuanda bır problem yok gıbı.
Aynı konuşma yapılmıştı önceden de:(
Benim işim zor biraz hep böyle mi yapacak korkusı oldu insan destek beklerya. Olsun önemli değil desin bir kere de çok mu zor

İkinci bileti alacak parası var mı ki bu arada, adam cimri değildir de parası yoktur belki

Back
X