Yapılamayan plan :(

Anladım. Turr değil. Ben hatta dedimki sen al kendininkileri ben de 10 gün sonra alırım. Onu da kabul etmedi. Ben de alıcam. Önce maddi sorunumu söylemek istemedim üzerinde gidince fiyatlar artıyor diye söyleyince haa tamam dedi.

Sen al, ben sana 10 gün sonra ödeyeyim vb deseniz yanıtı ve tepkisi ne olur ?

Daha önce de birlikte tatile gitmiş miydiniz; bu ilk mi olacak ?

Hayır maddi sorunum var diyince hiçbişey demedi tamam dedi. Parasına düşkün zaten baya soğudum ben de değişecek bir huy değilki.
Bu huyu maddi sıkışıklık yaşayınca daha da ortaya çıkıyor .iyi düşünün derim .eski sevgilimle gitmek istediğim kafe restoran konusunda bile tartışıyorduk

Haklısınız ama o bunu cimri olduğu için kullanıyor ben öyle hissetim genel tavrından.
Şimdi sevgilinizi siz daha iyi bilirsiniz elbette ama ben size bir olaydan bahsedeyim. Benim çok yakın bir arkadaşım var. Erkek arkadaşının durumu bayaaaa iyi, çalışıyor. Arkadaşım öğrenciydi o zaman.

Ilk zamanlar yemekleri falan bölüşüp ödüyorlardı. Hatta o zaman biz diyorduk işte parası var , kız öğrenci, niye ödetiyor cimri mi diye. Şimdi 1 senelerini doldurdular ve cebine attırmıyor elini kızın. Ilk zamanlar erkekler tartıyor da biraz karşıdakini hani onu demeye çalışıyorum.

Yinr de bana siz biraz soğumuşsunuz gibi geldi adamdan. Icinize sinmiyorsa devam etmeyin zaten. Hislere güvenmek gerekiyor bence.

Belki aklına gelmemiştir. Dediğiniz gibi biriyse de niye birliktesiniz ki
Dır dır etmek aklına geliyor ama. Hem erkenden biletleri almak istiyor alamadığı için kızı suçluyor hem de ben vereyim sen alınca verirsin ya da tatilde yeme içme de harcarsın diye düşünemiyor.

Nasıl tartışıyordunuz?
O bunda da var
Sürekli zincir restoranlarda yemek yemek istiyordu kfc burger ..
Ben arkadaşlarla yer keşfediyordum hadi senle de gidelim diyordum zor bela ikna ediyordum .
Ama 1 yıl önce hiç böyle değildi İstanbul şartlarında zorlanınca son aylarda böyle tartışmalar yaşanmaya başladı

Sürekli zincir restoranlarda yemek yemek istiyordu kfc burger ..
Ben arkadaşlarla yer keşfediyordum hadi senle de gidelim diyordum zor bela ikna ediyordum .
Ama 1 yıl önce hiç böyle değildi İstanbul şartlarında zorlanınca son aylarda böyle tartışmalar yaşanmaya başladı
Bunu da pahalı yerlere götürünce daha ucuz yerler yok mu diyor. Belediye tesisi gibi diyor

Back
X