Yapılamayan plan :(

Bana da çok anormal gelmedi adamın tavrı. Adamdan peygamber olmasını beklemeye gerek yok zamlanıyorsa ık mık yapabilir. Uyarmışsınız dikkat ederim demiş zaten
Kabul etmiyorum kendisi benden 2 kat fazla kazanıyor benim gıkım çıkmıyor bu 3-5 kuruş arttı diye sürekli laf ediyor. Ayıp bence.

Kabul etmiyorum kendisi benden 2 kat fazla kazanıyor benim gıkım çıkmıyor bu 3-5 kuruş arttı diye sürekli laf ediyor. Ayıp bence.

Siz 33 yaşındaymışsınız. Adam kaç yaşında ? Tur organizasyonlu bir tatile mi gideceksiniz ? Ne tür bir tatile gideceksiniz ?

E tamam etmiyorsanız ayrılın o vakit. 🤷🏿‍♀️

Yine fakir bir erkekle sevgili olan kadın dramı, sorunu...
Ayrıl bacım, fakir erkeği anası bile sevmez.
Sana prensesler gibi davranacak, Evinden arabayla alıp tatile götürecek erkek bul, uğraşma bunlarla, yok olup gitsinler.
Haha😁😁
Fakir değil aslında ama ruhu mu fakir:)

35 yaşında turla değil kendimiz gezicez. Bunlardan nasıl bir çıkarım yaptınız?

Tur organizasyonuyla gidilecekse, yer sorununa karşı 1 kişi parasını öderken; tura katılacak diğer kişi içinde kesin katılım yapacak diye rezervasyon yaptırabiliyor. O yüzden, adamın sorun ettiği kısmı anlamak için sordum.

Konaklayacağınız yer, rezervasyon vs hangisinde sorun var ? Otel fiyatı değişirse, aradaki farkı zaten talep ediyorlar.

Sizin bileti alsın sizde maaşınızı alınca ona ödeyin. Bunu teklif etmiyor mu? Ya da ben öderdim seninkini ama masrafım çok oldu bu ara elimde kalmadı falan diye hiç mi bir şey demiyor.
Eğer öyle ise yolla gitsin. Hiç sevmem cimri erkek. Para pul da cimri olan sevgi de de cimri oluyor çünkü

Tur organizasyonuyla gidilecekse, yer sorununa karşı 1 kişi parasını öderken; tura katılacak diğer kişi içinde kesin katılım yapacak diye rezervasyon yaptırabiliyor. O yüzden, adamın sorun ettiği kısmı anlamak için sordum.

Konaklayacağınız yer, rezervasyon vs hangisinde sorun var ? Otel fiyatı değişirse, aradaki farkı zaten talep ediyorlar.
Anladım. Turr değil. Ben hatta dedimki sen al kendininkileri ben de 10 gün sonra alırım. Onu da kabul etmedi. Ben de alıcam. Önce maddi sorunumu söylemek istemedim üzerinde gidince fiyatlar artıyor diye söyleyince haa tamam dedi.

Sizin bileti alsın sizde maaşınızı alınca ona ödeyin. Bunu teklif etmiyor mu? Ya da ben öderdim seninkini ama masrafım çok oldu bu ara elimde kalmadı falan diye hiç mi bir şey demiyor.
Eğer öyle ise yolla gitsin. Hiç sevmem cimri erkek. Para pul da cimri olan sevgi de de cimri oluyor çünkü
Hayır maddi sorunum var diyince hiçbişey demedi tamam dedi. Parasına düşkün zaten baya soğudum ben de değişecek bir huy değilki.

E haklı. Isimize gelince bize karışmasınlar eşitiz işimize gelince de erkek o, biletimi alsın olmuyor. O zaman ciddiye alınır mıyız eşitlik isterken sizce?
Haklısınız ama o bunu cimri olduğu için kullanıyor ben öyle hissetim genel tavrından.

Sana senin biletini borç olarak bile almayan paranın olmasını bekleyen Bi de üstüne dır dır eden adamla tatile gitme, sevgili de olma. Bu adamdan nasıl Bi koca olabilir ki? Arkadaşımla bile tatile gideceksem ben alayım biletleri sen verirsin maaşını alınca derim. Adam bunu bile teklif etmeyecek kadar el gibi görüyor. Ama tatilde gelip birlikte uyuyacak eylenecek öyle mi? Umarım ayrılırsın.

Back
X