Ee tamam sız uyarmıssınız o da dıkkat ederım demış, şuanda bır problem yok gıbı.Arkadaşlar izne ayrılıcam ve ben izin alırken işim nedenli ancak tarih yaklaşınca belli oluyor. Tarih belli oldu. Sevgilimle biletleri alıcaz ama benim maddi şeylerden dolayı 10 gün sonra alabilmem mümkün. Bir de ara ara sürekli bilet otel pahalılaşıyor keşke önceden alsaydık muhabbeti yapıyor iş durumumu bilmesine rağmen. Bugün yine benzer birşey söyledi ve ben de tepki gösterdim. Benim işim böyle sürekli bu şekildr söylenmen kafamı karıştırıyor dedim. Dikkat ederim kusura bakma dedi. Ama bu kaçıncı yapışıkeşke tek gitsem dedim kafam rahat gezerim:/
Sevgiliniz niye biletleri almıyor?Herkes biletini kendisi mi alıyor?Arkadaşlar izne ayrılıcam ve ben izin alırken işim nedenli ancak tarih yaklaşınca belli oluyor. Tarih belli oldu. Sevgilimle biletleri alıcaz ama benim maddi şeylerden dolayı 10 gün sonra alabilmem mümkün. Bir de ara ara sürekli bilet otel pahalılaşıyor keşke önceden alsaydık muhabbeti yapıyor iş durumumu bilmesine rağmen. Bugün yine benzer birşey söyledi ve ben de tepki gösterdim. Benim işim böyle sürekli bu şekildr söylenmen kafamı karıştırıyor dedim. Dikkat ederim kusura bakma dedi. Ama bu kaçıncı yapışıkeşke tek gitsem dedim kafam rahat gezerim:/
Evet herkes kendisi alıyor.Sevgiliniz niye biletleri almıyor?Herkes biletini kendisi mi alıyor?
Onu teklif etmedi bak işte. Parasına düşkünsevgilin alsaydı sen ona öderdin
anlamadımArkadaşlar izne ayrılıcam ve ben izin alırken işim nedenli ancak tarih yaklaşınca belli oluyor. Tarih belli oldu. Sevgilimle biletleri alıcaz ama benim maddi şeylerden dolayı 10 gün sonra alabilmem mümkün. Bir de ara ara sürekli bilet otel pahalılaşıyor keşke önceden alsaydık muhabbeti yapıyor iş durumumu bilmesine rağmen. Bugün yine benzer birşey söyledi ve ben de tepki gösterdim. Benim işim böyle sürekli bu şekildr söylenmen kafamı karıştırıyor dedim. Dikkat ederim kusura bakma dedi. Ama bu kaçıncı yapışıkeşke tek gitsem dedim kafam rahat gezerim:/
Belki aklına gelmemiştir. Dediğiniz gibi biriyse de niye birliktesiniz kiOnu teklif etmedi bak işte. Parasına düşkün
Uzaktan yakından alakam yokAzıcık drama queenlik sezdim
Herkesin bir sorunu var illaki bunu ayrılma kriteri olarak düşünmedim ama düşünedebilirim sanırımBelki aklına gelmemiştir. Dediğiniz gibi biriyse de niye birliktesiniz ki
Eğer kolayca çözülebilecek bir konuyu böyle kasıtlı bir şekilde çözümsüz hale getirip dırdır ediyorsa sırf para için, bence de düşünün derimHerkesin bir sorunu var illaki bunu ayrılma kriteri olarak düşünmedim ama düşünedebilirim sanırım
Ama ben de muzdaribim ve sürekli söylüyor karşıdakinin kırılabileceğini düşünmem gerekmez mi. Benim işim hep böyle olacak ömür boyu böyle mi yapacakBen de biri yüzünden işimi son saniyeye bıraksam ve bu süreçte güzel şeyler kaçsa, olan şeyler pahallansa ben de dırdır yaparım.
On katını baska konularda siz de yapıyorsunuzdur. Ne var yani bunda. İnsanlar dırdır yaparlar
Bu tarz şeyler benim için önemlidir.Ne bileyim cimri erkek de çekilmezEvet herkes kendisi alıyor.
Aynı konuşma yapılmıştı önceden deEe tamam sız uyarmıssınız o da dıkkat ederım demış, şuanda bır problem yok gıbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?