Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Onu duydum susmam ve kürtaj icin 30 bin lira vereceksin falan filan
Öfff
Tabi, bir de özellikle evli adamları ya da ünlüleri seçiyorlar malumunuz. İnanılır gibi değil. Bir de en sinirlendiğim kısım, niyeti bu olan kadınların en az 5-6 kez hamile kalabiliyor olması. Allah sabırla selametle senelerce bekleyenlere vermiyor bazen, böyleleri de ticaretini yapıyor bebeğin. Neyse inşallah konu sahibi hamile değildir ama bence çook büyük ihtimalle hamile.

Belki konu sahibi ailesi olmadığı ve babası arkasinda olmadığı için buna başvuruyor ama ister evlensin ister evlenmesin bence her sey daha kötü olabilir su halini arayabilir
Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama umarım hamile değildir

Ama yinede o erkek arkadaşınında zihniyet korkunç
Bu kadar korkuyorsa güvenmiyorsa pr.. Kullansin
Daha cok zevk için tüm sorumluluğu kadina yıkıyorlar sonra böyle abidik gubidik islere giriyorlar

O bahsettiğim kız da ailesiyle görüşmüyordu ve ortada kaldı. Gencecik kız bebek aldırmak zorunda kaldı, rezil oldu (adam evliydi) belki bir daha bebeği olmayabilir, ve psikolojisi bozuldu. Şimdiden sonra evlenip mutlu bile olsa bunun acısını unutamayacak. Ben 5 aylık evliyim, kocam da ailem de arkamda ama buna rağmen hamile kalmayı düşünemiyorum maddi endişeler yüzünden. Konu sahibi benden 4 yaş falan küçük ama aramızda kuşak farkı olduğu çok bariz. “Şimdiki gençler” çok ateşli, çok cesur.

Bencilliğinizin bedelini ömür boyu çoçuğa çektirmeye razısınız
Siz hamileliği ve sonrasını dizilerde izlediğiniz gibi sanıyorsunuz heralde
Hamile olmamanızı gönülden diliyorum

Ama yinede o erkek arkadaşınında zihniyet korkunç
Bu kadar korkuyorsa güvenmiyorsa pr.. Kullansin
Daha cok zevk için tüm sorumluluğu kadina yıkıyorlar sonra böyle abidik gubidik islere giriyorlar
Bana söylediği kadarıyla içine bile boşalmadığı halde yapıyormuş bunu. Gerçi ayrıntıları bilmiyorum on sene önceki muhabbet ama “geri çekildiği halde buna güvenemeyip sonrasında içeceğine koyduğunu” söylemişti. Yirmili yaşların başında erkekler barda takıldıkları kadınlara hassasiyet geliştirmiyorlar işte. Öyle kadınlar var ki kondom kullanmasını kendileri istemiyor. Bahsettiğim o mevzu. Erkeğin aklı bir karış havada, kızın niyeti de hamile kalmak olunca ortalık şampiyonlar ligine dönüyor.

Neden içmedin içmeyeceksen neden aldın Ada'm senin sevgilin değilse neden hamile kalmak istiyorsun kafamda deli sorular ben ertesi gün içtiğim halde hamile kaldım belki sizi Mutlu eder ama tutumunuz yanlış admla ciddi bir ilişki yoksa sakın düşünmeyin böyle birşeyi

Hamile kalmak istiyormussun iste belki hamilesindir belki degilsindir yaklasan adetini bekle belli olur. Doktora gitmek gibi rutinde dahi yapilacak 1 eylemide dusunebilirsin

bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
olursa da kimseden bi beklentim yok, bir sekilde yoluma devam ederim elbette
Bu işler böyle olmaZ silkelen arkadaşım

Yalniz simdi ki gencler bir tuhaf erdemden yoksunlar bence. Evlilil disi sekse hic karsi degilim de karsimdakinden hamile kalmaya calismak delice geliyor.yinede kizim var buyuk konusmayayim

Hanımlar,
bu topikte dini yorum, polemik, aşağılayan hakaret edercesine yorumlar, ziyaretçi veya üye olarak okuyan kişilerin sağlığını riske atacak yöntemler vb varsa lütfen şikayet et butonuna basarak bildiriniz.
Konu içeriğini okuyunca 24 sayfa tontiş yorumlar yapılmadığı hissine kapıldım nedense.

Ne guzel ozetlemissin ya ...

Sanki bebek isteyen bir kadının konusu gibi.Yerleşme kanaması falan

Herkes amma tiriviri etmis.valla evli veya değil çocuk zor iş. Ama kadın hamile kalmak istemiş. Adam bu riski göre almak istemiyorsa sevgilisi bile olmadığı kadın ile korunmasız ilişkiye girmeyecek. kafaya koyan bir kadın için sevgili yapmak veya evlenmek de zor değil. Konu sahibi babasız çocuk yetiştirmek istiyor. Türkiye gerçeğinde zor bir iş. Ama olmayacak degil. Evli kadınlarda çocuğu neredeyse tek yetiştiriyor. Kocalarının çocuk baktığını pek gormuyoruz. En ilgili olan cumartesi doktor kontrolüne götürür akşamları da 2 saat oynar. Çok da aman aman işler değil bunlar. Cocuk icin baba figürü önemli lakin annesi olduktan sonra çok da şart değil. Üzülmeyin Hayırlısı olsun diyelim.

Bir ay sonra başlık açarsın. Hamileyim babası istemiyor napacam şimdi diye.

O adama sordunuz mu baba olmak isteyip istemediğini?
Eğer hamile kalmak istiyorsanız, çıkın yurtdışına gidin sperm bankasına.
Adamın da hayatıyla oynuyorsunuz, ileride belki evlenecek ve sonradan öğrenilen bir çocuk yüzünden yuvası yıkılabilir.
İlişkiniz beni hiç alakadar etmez ama bu resmen tecavüze denktir benim için.
Siz adamın kişilik haklarına tecavüz ediyorsunuz.

Ayy canım benim guzel dilegin icin teşekkür ederim insallah . Seninde Allah yardımcın olsun valla cok zor hele bide erkekse çok zor oluyolarr.

Herkes babaya sordun mu demis. Yani kadin adami bayiltip spermini calmamis. adam gayet korunmadan iliskisi olmayan biriyle sevismis. Kadin hamile kalirsa cocugu dunyaya getirme karari sadece anneye aittir.gerisi tiri viri. Ayrica ben olsam bende benzerini yapardim. Niye tanimadigim bir spermi satin alayim. Sevisecek adam mi yok. Hem konu sahibi partneri begenmiste. Gerisi teferruat.

Ote yandan cocuk isi zor bacim. Esim bir cok kocadan daha yardimci bana. Gece nobeti tutar alt degistirir sut sagar veririm yatar uyurum sabahlar. Bunuda duzenli olarak haftada 2 gun yapariz yani. Buna ragmen yorgunummmm. Bitkinimm. Surekli mememde yasan 9 aylik bi sipa. Surekli ilgi alaka bekliyor. Suuuu reeekk liii. Yorucu yani cocuk isi. Tek basina cook zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…