Tabi, bir de özellikle evli adamları ya da ünlüleri seçiyorlar malumunuz. İnanılır gibi değil. Bir de en sinirlendiğim kısım, niyeti bu olan kadınların en az 5-6 kez hamile kalabiliyor olması. Allah sabırla selametle senelerce bekleyenlere vermiyor bazen, böyleleri de ticaretini yapıyor bebeğin. Neyse inşallah konu sahibi hamile değildir ama bence çook büyük ihtimalle hamile.Onu duydum susmam ve kürtaj icin 30 bin lira vereceksin falan filan
Öfff
Belki konu sahibi ailesi olmadığı ve babası arkasinda olmadığı için buna başvuruyor ama ister evlensin ister evlenmesin bence her sey daha kötü olabilir su halini arayabilirTabi, bir de özellikle evli adamları ya da ünlüleri seçiyorlar malumunuz. İnanılır gibi değil. Bir de en sinirlendiğim kısım, niyeti bu olan kadınların en az 5-6 kez hamile kalabiliyor olması. Allah sabırla selametle senelerce bekleyenlere vermiyor bazen, böyleleri de ticaretini yapıyor bebeğin. Neyse inşallah konu sahibi hamile değildir ama bence çook büyük ihtimalle hamile.
Ama yinede o erkek arkadaşınında zihniyet korkunçİçki dediğim içeceğine işte. Üniversite zamanında yapmış olduğunu anlatmıştı. Birlikte olduğu kızlar hapı içmek istemiyormuş ve hamile kalmaya çok meraklıymış korunmak da istemiyorlarmış napsın:) var böyle hatunlar.
O bahsettiğim kız da ailesiyle görüşmüyordu ve ortada kaldı. Gencecik kız bebek aldırmak zorunda kaldı, rezil oldu (adam evliydi) belki bir daha bebeği olmayabilir, ve psikolojisi bozuldu. Şimdiden sonra evlenip mutlu bile olsa bunun acısını unutamayacak. Ben 5 aylık evliyim, kocam da ailem de arkamda ama buna rağmen hamile kalmayı düşünemiyorum maddi endişeler yüzünden. Konu sahibi benden 4 yaş falan küçük ama aramızda kuşak farkı olduğu çok bariz. “Şimdiki gençler” çok ateşli, çok cesur.Belki konu sahibi ailesi olmadığı ve babası arkasinda olmadığı için buna başvuruyor ama ister evlensin ister evlenmesin bence her sey daha kötü olabilir su halini arayabilir
Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama umarım hamile değildir
Bana söylediği kadarıyla içine bile boşalmadığı halde yapıyormuş bunu. Gerçi ayrıntıları bilmiyorum on sene önceki muhabbet ama “geri çekildiği halde buna güvenemeyip sonrasında içeceğine koyduğunu” söylemişti. Yirmili yaşların başında erkekler barda takıldıkları kadınlara hassasiyet geliştirmiyorlar işte. Öyle kadınlar var ki kondom kullanmasını kendileri istemiyor. Bahsettiğim o mevzu. Erkeğin aklı bir karış havada, kızın niyeti de hamile kalmak olunca ortalık şampiyonlar ligine dönüyor.Ama yinede o erkek arkadaşınında zihniyet korkunç
Bu kadar korkuyorsa güvenmiyorsa pr.. Kullansin
Daha cok zevk için tüm sorumluluğu kadina yıkıyorlar sonra böyle abidik gubidik islere giriyorlar
Hayaller Medcezir, gerçekler Sırlar Dünyası.Bencilliğinizin bedelini ömür boyu çoçuğa çektirmeye razısınız
Siz hamileliği ve sonrasını dizilerde izlediğiniz gibi sanıyorsunuz heralde
Hamile olmamanızı gönülden diliyorum
Bu işler böyle olmaZ silkelen arkadaşımbilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
olursa da kimseden bi beklentim yok, bir sekilde yoluma devam ederim elbette
Ne guzel ozetlemissin ya ...Hamileyim. Küçücük paket bebek bezi 25 liraydı. İki alt pijama aldık 32 liraydıhastane çıkışı baktım en kötüsü 70-80 tl civarı. Üçlü çoraplar 10 tl. Mama önlüğü alayım dedim. Sadece bir karış bez yani. İkilisi 8 liraydı. İki önlükte yetmeyecek elbette. Battaniye baktım 40 liradan aşağıda yok. Havlular 40-50 tl arası. Beşikler en ucuzu 450 tl civarında. Bebek arabası binleri buluyor. En ucuzu 450 tl. Bebek bakım çantaları bile 150tl falan. Yeni doğan ıslak mendilleri üç paketi 25 lira. Reflü yatağı aldım 90 tl. Şampuan, zıbınlar, şapkalar, tulum... ve her ay büyüyecek. Mevsim değişecek. 100 liraya alınan montu sonraki sene giyemeyecek. Sürekli bunlar alınacak. Bir kereyle bitmiyor yani. Biraz iyisi olsun deyince bu fiyatlar ikiyle çarpılıyor. Allah yardım etsin herkese.
Konu sahibi içinde diyebileceğim şey umarım babası bebeği kabul eder, hamileliğin rahat geçer de çalışabilirsin, sorunsuz olur da ayrıca tedavi masrafı çıkmaz. Doğumdan sonra çalışamayacağın için bunalıma girmebilşrsin imkansızlıktan. İnşallah sütün olur bebeğin emer de mama almazsın. Çünkü gerçekten pahalı. Eşim her konuda yardımcı olduğu halde zorlanıyorum. Bunun sağlıklı beslenmesi var. Haftada iki kere balığı, eti, sütü, bakliyatı, yumurtası var. Günlük yürüyüşü var. Ev işleri zor geliyor. Vücut ağırlaşıyor. Eş olmasa bile anne, kardeş vs bir yardım istiyor illa insan. Benim tek başıma girebileceğm bir sorumluluk değil asla. Tüm bunları düşününce inşallah ya konu sahtedir ya da hamile değilsindir.
Bir ay sonra başlık açarsın. Hamileyim babası istemiyor napacam şimdi diye.Merhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Genç anne oldum..
Ama çok zor çook. Çocuğum 5 yaşında ama hep bir kaygı korku 2-3-4 çocuğu olanları tebrik ediyorum bende . Ben daha birinin korkusuyla başedemiyorum . Allah senin içinde en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?