Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Kan testi için beklemen lazım gerekiyor diyorlar. En az ilişkiden sonra 15. günü beklemen lazım diyorlar.

Bi başlığa bakıyorum bi söylediklerinize tereddüte düştüm ben. Hem hata yaptığınız biliyor böyle bir başlık atıyorsunuz hem de ertesi gün hapını almayıp ya etki gösterirse diye korkuya kapılıyorsunuz ve hamile olmayı istiyorsunuz. Güzel kardeşim ben seni yargılayamam ama öğrenciymişsin annen babanda ayrı galiba bu adam sevgilin de değil olaki kabul etmedi ne yapacaksın hamileliğini. Baktın yasal süreci de kaçırdın hayatını riske atıp kürtaj mı olucan yoksa gizli gizli hamileliğini sürdürüp doğurup bi yerlere mi bakıcan. Yani öğrenci olman ve henüz mesleğini bile eline almamış olma tek başına bir bebeğin sorumluluğunu alamayacağını gösteriyor. Çok gençsin hayatının baharında yazık etme kendine. Doğru kararlarla kendini yanlış yoldan alıkoy. Allah hakkında hayırlısını versin. Umarım hamile değilsindir.

bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
olursa da kimseden bi beklentim yok, bir sekilde yoluma devam ederim elbette

Çocuk doğurmak ilgisini çekmiş bütün bunlar hep boşluktan
Ay gerçekten öyle galiba.Zaten yoruldum akşam akşam, algılarım mı kapandı diye düşündürdü beni.
Hayır istiyo mu istemiyo mu anlamak istedim.
Hata yaptım 1
hapı aldım beklettim içmekten vazgeçtim 2
hamilemiyim 3

bu şekilde anlatınca 1.secenek eleniyor. hata olmaktan çıkıyo bence.

bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
300 tl nafaka ile mi bebek bakacaksın?

Kendi sorumun cevabını aldım galiba. hamile olmuş olmak istiyorsun. Ama niye bu şekilde ? Eski konularına bakmadım ama hakkında hayırlısı olsun.

Bende pişman falan sandım okurken bir süre algılayamadım . Yalnız değilsin yani Macera arıyor kendine genç anne olacakmış ondan

Onun dışında çalışıyorum da

Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.
Güzelim kafan mi iyi senin ?
Bir şekilde bir başına neyi nasıl hallediyorsun allasen?
Ciddiyim ilginç düşüncelerin var ve inşallah hamile değilsindir.

Kimsenin özel hayatı yada cinsel hayatını yargılamak istemem ,fakat bana göre yapılmaması gereken en basit şeylerin birinci sırasında. Nefsine sahip olamamak kadar kötü ve alçakça bir durum daha yok! Herneyse konuya geleyim, bildiğin hap alarak kendini dahi kandırmışsın. Sen bas baya bu adamdan çocuk istiyorsun. Adam sessiz kaldığına göre umursamadı kanımca. Ben en çokta hamileysen doğurcam diye diretip o çocuğu rezil etmenize üzülürüm..

ALLAH ISLAH ETSİN!

Kahverengi gibi.
Yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek hadi hayırlısı,madem istiyorsun gözün aydın mi desek ne desek böyle bir duruma bilemedim garip
Not. Adet donemine çok varmış o sebeple yerleşme olabilir, bir kan testi yaptır

Canım niye böyle bir yoldan anne olma isteği bak okulun 1 sene kalmış her an karşına düzgün birisi çıkıp ciddi bir ilişkin olabilir. O zaman yazık değil mi sana hiç bir beklentin bir sevgin olmayan bir adamdan hamile olmak isteyip çocuğunu doğurmak. 600 tl nafaka alıyorum demişsin aynı zamanda öğrencisin kimin yanında kalıyorsun bilmiyorum belki kira. Yani bu para senin kendine yetmez değil ki bir bebek. Yineliyorum umarım hamile değilsindir. Otur sakinleş mantıklı düşünmeye çalış Yaşın zaten genç bişey kaybetmiyorsun. Normal yollardan da genç anne olabilirsin. Sadece yolunu doğru yoldan çiz.

Bende pişman falan sandım okurken bir süre algılayamadım . Yalnız değilsin yani Macera arıyor kendine genç anne olacakmış ondan

Ortak oldun kafakarmaşama saol valla

Bende çok isterdim genç anne olayım, gel gelelim, evliyim çocuk yapamıyorum. sorumluluğunu alıp güzel bi gelecek sunamam endişesiyle.. İnsanlar negüzel kafalar yaşıyolar. isterdim valla ama genç anne olma şansım her gecen yıl azalarak kaybolacak gibi hayırlısı be napalım

Onun dışında çalışıyorum da

Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.
Çalışırken bebeğe kim bakacak? Bakıcı tutacak paranız var mı? Macera arıyorsunuz resmen. İnsan bir çocuk sahibi olacağı zaman onu en iyi şartlarda dünyaya getirmek ister. Kendi macera arayışına kurban yapmaz. Sizde anne olacak olgunluk da, imkan da yok şuan. Umarım hamile değilsinizdir de bir yavrunun vebali altına girmezsiniz. Bir şekilde hallederim denecek kadar toz pembe değil şartlar, piyango oynamıyorsunuz, dünyadan o kadar bihaber olamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…