Kan testi için beklemen lazım gerekiyor diyorlar. En az ilişkiden sonra 15. günü beklemen lazım diyorlar.
bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.Erken yumurtlama olduysa hamile olabilirsiniz. Bahsettiğiniz kahverengi kanama yerleşme kanaması gibi.
Konuyla ilgili zibilyon tane sorum var. Sorduğunuz şeye cevap verebilmek için 5 yorum değiştirdim.
Neden böyle bir macera?
Ay gerçekten öyle galiba.Zaten yoruldum akşam akşam, algılarım mı kapandı diye düşündürdü beni.Çocuk doğurmak ilgisini çekmiş bütün bunlar hep boşluktan
Şuanda nafaka alıyorum 600 tlUni öğrencisi ve babasının göndermedigi 300 tl'lik nafakaya muhtaç olan birisi bebeği ne yapacak ?
300 tl nafaka ile mi bebek bakacaksın?bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
olursa da kimseden bi beklentim yok, bir sekilde yoluma devam ederim elbette
bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
600 tl ile bebek mi büyüyor ?Şuanda nafaka alıyorum 600 tl
Onun dışında çalışıyorum daŞuanda nafaka alıyorum 600 tl
Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.600 tl ile bebek mi büyüyor ?
Hadi hamilesin diyelim adam da kabul etmedi, planin nedir ?
Bende pişman falan sandım okurken bir süre algılayamadım . Yalnız değilsin yaniAy gerçekten öyle galiba.Zaten yoruldum akşam akşam, algılarım mı kapandı diye düşündürdü beni.
Hayır istiyo mu istemiyo mu anlamak istedim.
Hata yaptım 1
hapı aldım beklettim içmekten vazgeçtim 2
hamilemiyim 3
bu şekilde anlatınca 1.secenek eleniyor. hata olmaktan çıkıyo bence.
Güzelim kafan mi iyi senin ?Onun dışında çalışıyorum da
Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.
O işler öyle kolay değil güzelimOnun dışında çalışıyorum da
Yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek hadi hayırlısı,madem istiyorsun gözün aydın mi desek ne desek böyle bir duruma bilemedim garipKahverengi gibi.
bilmiyorum cunku hayatımla alakalı cok umutlu değilim evlilik vs. bunlar uzak seyler ama bir yandan da hep genc anne olmak istedim.
Bende pişman falan sandım okurken bir süre algılayamadım . Yalnız değilsin yaniMacera arıyor kendine genç anne olacakmış ondan
Çalışırken bebeğe kim bakacak? Bakıcı tutacak paranız var mı? Macera arıyorsunuz resmen. İnsan bir çocuk sahibi olacağı zaman onu en iyi şartlarda dünyaya getirmek ister. Kendi macera arayışına kurban yapmaz. Sizde anne olacak olgunluk da, imkan da yok şuan. Umarım hamile değilsinizdir de bir yavrunun vebali altına girmezsiniz. Bir şekilde hallederim denecek kadar toz pembe değil şartlar, piyango oynamıyorsunuz, dünyadan o kadar bihaber olamazsınız.Onun dışında çalışıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?