• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapılan cezasız kalmasın kızlar toplanalım...

salypol

19.09.2011
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
243
0
46
İstanbul
erkek arkadaşımın tavırlarından çok çektim. ve tavırlarındann yanısyan durumlarında kuzenime yansıdığını gördüm. bu durumdan çok çektim. sizce ne yapabilirim?

Son düzenleme:
ve çalıştığım iş yerindeki çocukların hepsinin çıktığı varken bana teklif ettiğini iddaa etmiş. hepsini videoya çekmek istiyorum. arkadaşlarımla aramı bozması cabasıyken erkek arkadaşıma söyledikleri aklımdan çıkmıyordu. nihayetinde iş yerindeki arkadaşlarımla seviyeli ve düzgün arkadaşlığım vardı. iş arkadaşlığı bile olsa. işte kızlar insan kötü olunca herkesi kötü görüyor. evde canı çok sıkılmış. ben öyle diyorum. intikam planımda montajlı nişan ve düğün resmi hazırlattım. adına facebook açıp tüm eski yeni erkek arkadaşlarını eklemek istiyorum. ki aklı başına gelsin. insanların mutluluğuyla oynamasın. sizce?

en iyi intikam unutmaktır.demişse demiştir.herkes aptal mı sanıyorsun.kuzenin istediğini vermeye devam et.zamanını,enerjini ona harca.millet ilerlesin.kuzeninde.eğer gerçektende böyle sana bir garezi varsa sanada bir şey yapmak için uğraşmayacak.bu da vakit kaybetmesini sağlayacak.nasıl olsa kendi kendine zarar veriyorsun.lale devrinin fragmanında kadın diyor ya hanım evde yok keyfim beeyde yok.ohh nasıl olsa böyle yapınca cici olmadığını,onun haklı olduğunu ispatlıyacaksın.bu intikam oyununda kaybeden sen olursun.rahatlayıp işine gücüne bak.bu sayede insanlar diyecek ki aaa ne kadar cici,hanım,işinde gücünde diyecekler.diyorlardır.böylelikle kuzeninin yalan söylediğini ispatlarda,hayatınıda kaybetmez ve intikamını alırsın.son olarak şunu söyliyeceğim:

BU KÜZENDEN BANA FENALIK GELDİ.:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

SEN KENDİNİ CEZALANDIRMAYA DEVAM ET

en iyi intikam unutmaktır.demişse demiştir.herkes aptal mı sanıyorsun.kuzenin istediğini vermeye devam et.zamanını,enerjini ona harca.millet ilerlesin.kuzeninde.eğer gerçektende böyle sana bir garezi varsa sanada bir şey yapmak için uğraşmayacak.bu da vakit kaybetmesini sağlayacak.nasıl olsa kendi kendine zarar veriyorsun.lale devrinin fragmanında kadın diyor ya hanım evde yok keyfim beeyde yok.ohh nasıl olsa böyle yapınca cici olmadığını,onun haklı olduğunu ispatlıyacaksın.bu intikam oyununda kaybeden sen olursun.rahatlayıp işine gücüne bak.bu sayede insanlar diyecek ki aaa ne kadar cici,hanım,işinde gücünde diyecekler.diyorlardır.böylelikle kuzeninin yalan söylediğini ispatlarda,hayatınıda kaybetmez ve intikamını alırsın.son olarak şunu söyliyeceğim:

BU KÜZENDEN BANA FENALIK GELDİ.:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

SEN KENDİNİ CEZALANDIRMAYA DEVAM ET

canım herşeyi yutabiliyorsunda 1.5 yıl bulaşık yıkamayı,temzlik yapmayı unutamıyorum napim:D:D canım herşeyi kestim ve attım ama zaman zaman insanın aklına gelince intikam alasım geliyor.:47::47::47::47::47::47::47::47::47: bu çanlar ne zaman geçer bilmesemde bu facebook olayı hoşuma gitmedi değil:D bırak canım ya ne acıycan böyle kızlara hem :D:D hakettiği bu onun :D

Son düzenleme:
herkes aptal değildir demişsin. değildir demi?? haklısın umrumda değildi bu kadar zaman bundan sonrada olmaz...:))

Son düzenleme:
kızlar hepiniz artık biliyorsunuz ki ben uzun bir süredir kuzenden çoooook çektim. şöyle ki;

erkek arkadaşım hayatıma girmek istediği dönemde sürekli tanımadığım insanlardan teklif getirdi.

çok güzel kız arabalar duruyor demiş külliyen yalan şeyler.

hasta olduğum zaman hastaneye gittiğim zaman ara bak nerde yalan söylüyor oldu.

burs işlerim için gittiğim zaman erkeklerle buluşuyor oldu.

kursa başladım kursta hoca takılıyor oldu.

üniversite hocalarımı bana aşık diye niteledi.

tüm bunlar olurken ben hep yanındaydım ve

sana güvenmiyor vs dedi.bunlar olurken kendi sürekli benimle konuşuyordu.

evlenme teklifi edcekken 92 doğumlu bir çocuk kardeşimden bile küçük. onun üzerinden oynadı ve benim annem ameliyat olmuşken ben onun acısını yaşarken.hayalinde o çocuğu defalarca bana teklif ettirerek hayal ettirmiş.

bunlar olurken kuzenim kendini evden hiç çıkmayan,temiz pak bir ev kızı, internet kullanmayan biri olarak göstermiş. ama halbuki sürekli sevgilisi oldu ve şuan 3 kişi ile birlikte.

ben acılar içinde beklerken o tüm bunlardan keyif aldı.ben ağlarken güldü.daha fazla acı çekeyim diye günlerce telini açmadı. ben o kötü hallerdeyken bir el atmadı. ve üstüne sesimden herkes etkileniyor sende etkilendin mi diye sormuş.

bunlar olur biterken insan yaşadığı acıya mı yansın yoksa insanı kötü gösteren kuzene mi? bazen intikam çanlarım deli gibi çalıyor ama diyorum boşver su testisi su yolunda onun için birgün kırılır. yalan söyleyen bir insan kızlar. allah yanına bırakır mı böyle insanların. evde oturyo boş vakti çok. insanların hayatlarını nasıl mahvederim diye kuyu kazıyor. o zamanlar anlamamıştım. şimdi kızlar siz olsaydınız ne yapardınız??

Karşıma alır, adamakıllı konuşur ve hayatımda olmasını istemediğimi söylerdim.:51:

Valla...
Ben sana kendi yöntemimi söyleyeyim...
Büyük ihtimal, önce dayanamaz atlardım bu kıza ben.
Sonra da, ailesine gider her bir haltını tane tane anlatır.
3 kişiyle çıkıyormuş ya hepsine gerçeği söylerdim.
Kimse kusura bakmasın yapardım ben yani.

Karşıma alır, adamakıllı konuşur ve hayatımda olmasını istemediğimi söylerdim.:51:
3 tane adamı idare eden biri. karşına alıp konuşuyosun ama aynı şeyleri yapıyor. konuşmak kafi değil.
Valla...
Ben sana kendi yöntemimi söyleyeyim...
Büyük ihtimal, önce dayanamaz atlardım bu kıza ben.
Sonra da, ailesine gider her bir haltını tane tane anlatır.
3 kişiyle çıkıyormuş ya hepsine gerçeği söylerdim.
Kimse kusura bakmasın yapardım ben yani.

canım yüzsüzün biri fal bakıo işte.ilişki bitmiş hala sallıo. işte gelin gibi durmuşsun. tam dalga geçiyor var ya. tam dayaklık biri fln.. canım yapım gereği önceden yapmayı isterdim.ama yapamadım.önce ben kendi aileme söylerim sinanı oda seni söyler. benim ailemide biliyorsun dedim. yetti çünkü.bide ne diyodu biliomusun. siz sevgilinle birbirinizi çok seviyorsunuz.beni kullanıyorsunuz.işiniz bitince benide çöpe atacaksınız. hastalıklı bir düşünce.inan bunları yapmasaydı.ben ona neler neler verirdim.yanımda olurdu herzaman. ama şimdi bir hiç. ailenin umrunda değil ki kızının kimle çıktığı.aile diyo ki bu kız evlensin kurtulalım. valla içimden neler neler geçiyor ama neyse..şimdi daha düzgün bir plan bu plan ona tutmaz.:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
ve kızlar ne tesadüf ki bir arkadaşının başınada aynısı gelmiş. arkadaşı sinir hastası olmuş.ve tüm evin temizliğini yapmış.duvar,cam silmiş,yerleri eliyle temizlemiş.gelen herkese o iyi davranmış. spora götürmüş. vs vs. yani banada zarf atıyor. kalk evi temizle.saçımı yaptır.spora götür beni. içinde kalan ne varsa hepsini yaptırmak istiyor kısaca. herkes aynı değil hem.hastalığımdan ötürü sporda yasak:1::1::1::1::1::1::1::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

3 tane adamı idare eden biri. karşına alıp konuşuyosun ama aynı şeyleri yapıyor. konuşmak kafi değil.

canım yüzsüzün biri fal bakıo işte.ilişki bitmiş hala sallıo. işte gelin gibi durmuşsun. tam dalga geçiyor var ya. tam dayaklık biri fln.. canım yapım gereği önceden yapmayı isterdim.ama yapamadım.önce ben kendi aileme söylerim sinanı oda seni söyler. benim ailemide biliyorsun dedim. yetti çünkü.bide ne diyodu biliomusun. siz sevgilinle birbirinizi çok seviyorsunuz.beni kullanıyorsunuz.işiniz bitince benide çöpe atacaksınız. hastalıklı bir düşünce.inan bunları yapmasaydı.ben ona neler neler verirdim.yanımda olurdu herzaman. ama şimdi bir hiç. ailenin umrunda değil ki kızının kimle çıktığı.aile diyo ki bu kız evlensin kurtulalım. valla içimden neler neler geçiyor ama neyse..şimdi daha düzgün bir plan bu plan ona tutmaz.:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Pes valla canım. Allah resmen sana böyle bir bela vermiş galiba. Tez zamanda kurtulursun inşallah canım :(

Pes valla canım. Allah resmen sana böyle bir bela vermiş galiba. Tez zamanda kurtulursun inşallah canım :(

ya sonrada kuzen neden takıntı diyorlar. böyle bir kuzene herşey mübahta. allahından bulsun diyorum. zaten birgün onun sevgilileri onu öldürcek o olcak. allah benden uzak tutsun böyle insanları.:43::43::43::43:

canım inan görüşmüyorum çok rahatım biliyormusun... keyfim yerinde. bu tür insanlar egosu olmayan.hep hayatta eksiklilkleri olan insanlar. ne demek ya ben kendi akrabamı mutsuz edicem. böyle insanlarda var işte. ve kendi ablamlara takmış. ailene taktı diyor yalancı. yani yok böylesi. allah kimseye düşmanıma bile vermesin diyorum..

Son düzenleme:
onun tabiatında hayat çok farklı. fena olcaksın onun tabiriyle. erkeklerle kavga edceksin. bana tavsiyesi. ben neyim ki kavga ediyim. insan sevdiğine bağırabilir mi? bağır kır dök.üzül. ne bu ya. tasma takmadığı kaldı. salak değil kimse. kusura bakmasın. dua etsin ki ben iyi biriyim ve bişey yapmadım.yapmıyyorum.

kızlar kuyumu kazan kuzenin yanına gittim konuşmaya insanız ya... bana bir daha gelme seni iffetsizlikle suçluyor kısmı oldu. anlatışta şu: ablamlara gelen bir kız vardı. kız iyi biriydi ama çevreden biri onu kötü nitelemiş. insafsızlar yaaa. allahlarından bulsunlar. babam annem nasıl büyüttüler bizi. işte insanların içi kötüleşmiş. ya aklım almıyor. insanların herşeyiyle oynuyorlar ve iffetsiz diyede suçluyorlar. yok böyle bir dünya. sallama diyeceksiniz belki. gerçekten yapsaydım. keşke birileriyle bişeyler yapsaydım. o zamanda iffetsiz olmazdım eminim. yapmayınca her çamur mübah...

sana hem kızıyorum hemde hak veriyorum.kızmam bu kızı haklı ya da haksız olarak bu kadar takmandan çok sanırım kendiminde ve çevreminde bu tarz kişlerle karşılaşması.ve herkeste karşılaşmıştır.hatta kuzeninede benzer olayları yapmışlardır.bu bir varsayım değil.kesin karşılaşmıştır.yalnız ya acısını başkasından çıkarmıştır.dişini geçirebildiği,onu takan(böyle bir bildiğin var mı?:26:ya da takmamıştır bile.şahsi fikrimi soruyorsan ikincisi durum mu daha geçerli görüyorum.hırslandığını ve öfkelendiğini anlıyorum.aksi düşünülemez.yalnız yaptıkların hiç işe yarar adımlar değil.cezasız kalmasın yazmışsın.cezasız kalmayacak evet İlahi adalet eninde sonunda yerini bulacak ve zaten işliyordur.buna herkes yürekten katılıyordur.dini konulara girmeyi gene istemiyorum.zaten forumda da yasak.forum demişken konuyuda yanlış yere açmışsın.kendi ailesyle sorun yaşayanlar bmlümü var oraya çsan daha çok yaşayan bulabilirdin diye düşünüyorum.ayrıca konuyuda dağıtım.neyse ilahi adalet kesin.yalnız olmayan bir durumu hazırlayıp bu şekilde bir düzen hazırlarsan.suçlu ve cezalandırılacak olan sen olursun.kuzenin yerine olsam sana kocaman bir teşekkür ederdim.çünkü,bu montaj falan ispatlanabilir durumlar.fake adreste ispatlanabilir.3 olsun 30 olsun farketmez.onları ortaya çıkarmıyorsun ki.suçsuz olduğu bir konuda suçlu gibi gösteriyorsun.gene suçu gizli kalacak.o fotoğraflarla ilgili masumiyetini ispatlıyacak.erkek arkadaşlarıda kırdıkları kalbi onarmaya çalışıcaklar.hem zaten 3 kişiyle çıkıyorsa zaten durumu takmıyodur ki.o 3 kişinin üzülmesinide.zaten etraf kuzenini görmüyor mu 3 farklı adamla gezerken.kuzenini tanımıyorum.sadece anlattıklarınıa göre yorum yapıyorum.diğer arkadaşalrda öyle.yalnız sadece şunu söyleyebilirim _anlattıklarına göre_kız hayatını yaşıyor.gençliğinin tadını çıkartıyor.durmu en iyi tanımlıyan cümle ne bence biliyor musun.gene -anlattıklarına dayanarak- HANIM EVDE YOK.KEYFİM BEYDE YOK.KUZENİNE BU İMKANLARI VERME SENDE.SAYENDE YAPABİLİYOR.madem bu kızın amacının bu olduğunu düşünüyorsun.niye takıyorsun.kız başına silah dayadı diyelim.tetiği onun yerine çekmek yaptığın.sonra birde böyle sinir krizleri geçiriyorsun.artı şuna takılıyorum.bu kız ne bacım böyle.nasıl herkesi inandırabiliyor.kusuruma bakma demek ki sende nsanlara karşı bir takım yanlış yaklaşımların olmuş.bu yüzden insanlar ona inanmışlar.herkesin hakkında bir sürü laf söyleniyor.niye sana böyle kolaycana yüz çeviriyor.bir değil,iki değil.herkes diyorsun.herkesle aramı bozdu.bozamaz.bu mümkün değil.hadi diyelim bozdu.zamanla insanlar gerçek kişiliğini ve yüreğini görür.bu ilahi adalet düzeni işte.insanlar eninde sonunda iyiği kötülüğü ayırt ederler.hem iş arkadaşalrını falan nereden buldu.meilden bulduysa falan iş arkadaşalrın sadece meil gibi özellerinin birine verirmesine kızmış bile olabilirler ki haklılar yani.sende bu kıza çok güçlü gördüğün için ve hemen felaket senaryoları yazdığın için olayı büyütmüş olabilirsin.bir başka olasılık iş yerine geldi.orada doldurdu.hangi arada doldurabildiyse.

2 yıllık iletişimci olarak yüksek lisans yaparsam dengleştirme senesi olacakmış.paramı almayı bekliyorum eğitim masrafları için.bu iletişim konusunda da kendimi geliştirmek içinde çeşitli çalışmalar yapıyorum biliyorsun.kısmetse betül mardin ve deniz adalalıyla görüşmek istiyorum.yalnız onlardan önce kuzeninlede tanışmak istiyorum.müthiş bir pr ve reklamcı kafası var demek ki.insanları etkileyebiliyor.

her şeyi geçtim.bu kızı günah keçisi olarak seçtiğini düşünüyorum.iyidir ya da kötüdür oraya girmiyorum.yaptıklarınıda yapmadıklarınıda çektirme düşüncesiyle hareket ediyorsun.erkek arkadaşımla ayırdı diyorsun mesala.kusuruma bakma ama burada bariz kaşınmışsın.zaten fal baktıracak kadar niye konuşuyorsun böyle biriyle bir.iki neden sevgilinle konuştuğunu ve doldurduğunu bilşiyorsun.niye önlem almıyorsun.çocuğun senden uzaklaştığını görüyorsun.şahsi kanımı sorarsan kuzenin hiç payı olduğunu düşünmüyorum ayrılğınızda.her şey ortadayken ayrılıyorsa senden kendi iradesiyle aldığı bir karardır.kuzenini doldurduğuna inanmıyorum.doldurmuşsada demek ki o da aynı düşünmüş ya da düşünmeye başlamış.benceöyle ya da böyle bu ilişki bitmiş.iki lafa aldanıyorsa kocaman adam zaten salla. ki öyle değil.iki elinin arasına alıp kuzenin değil birazda kendi hareketlerini tart.

artı birazda kuzeninin hareketlerine farklı bakış açılarından bakacam.şimdi ilk mesajında yazdığın,kuzenim bunları yapıyor dediklerini tek tek not alacam.evet şu anda kuzeninin avukatlığını üstlendim.

erkek arkadaşım hayatıma girmek istediğinde tanımadığım adamlardan bana teklif getirdi.kabul etmezsin olur biter.bu yaptığını bozmuş olursun.erkek arkadaşınıda haytına alırdın.olu biterdi.ayrıca girmek istediğinde dediğine göre o dönem ayrısınız.tanımadığın içinde kuzenini aracı tutmuş olabilirler.kız söylese kabahat söylemese kabahat olacaktı.söylemesede gördün mü bak söylemedi olacaktı.böyle bir seçeneğinde var demek istemiştir belki.ayrıca sana teklifleri getirmesi asla sorun olmaz.kabul etmezsin dedim ya kabul etsende zaten yenisini beğenmiş olursun.her açıdan lehine bir durum.

çok güzel kız arabalar duruyor.bunu laf etmene gerçekten çok güldüm.ne var bunda.iltifattır bu.bana annemde dedi bu lafı kaç kere.hiç gazetede falan görmedin mi.mankenler için güzelliği ile trafiği kapattı.izdiham oluşturdu haberlerini.millet böbürlenir.sense hakaret olarak alıyorsun.sanki arabalara el ettiğini söylemiş.

sana birilerinden teklif getirmesiyle ilgili şunuda söylemek istiyorum:yerinde olsam sana değil erkek arkadaşına bulurdum.kızma öyle.art niyhetle hareket eden sadece sana birilerini bulmaz.ki bu kız hayatını dediğine göre mahvedecek kadar sana zarar verecek kadar kafayı takmışsa sana bunada başvurur.ne bileğim arkadaş arasında oturduğunuzda en basittinden tvdeki bir bayanı övebilir.çok güzel bir bayan der.hatta tıpkı şuna benziyor der ve şuna da erkek arkadaşının beğendiği çevrenizden biri olur.eski kız arkadaşı vb gibi.yapan duydum.bunu bana söyleyen kişide asla olayları abartan ya da işine geldiği gibi anlatan biri değildir.yani kesin doğru.

hasta olduğum zaman hastaneye gittiğim zaman ara bak nerde yalan söylüyor oldu.

burs işlerim için gittiğim zaman erkeklerle buluşuyor oldu.

gene kusuruma bakma ama bunları diyorsa ve bunlarda kendini savunamıyorsan pes sana.hastane faturası yok mu elinde.olmadı hasta olduğun halinden anlaşılmıyor mu.en olmadı msni aç göster.görüntülü konuşma var.sesli mesaj bırak,sesinden analr hasta olduğunu.böyle bir olayla karşılaşsam gerekirse doktorla konuşurum.en basitinden telefonumla fotoğrafımızı çekerim doktorla.gene en en olmadı güvenlik kayıtları var.çok uçuk oldu ama gerek hastane gerek burs için ispat.burs içinde gittiğinde daha önceden anlatmıyor musun çocuğa şuraya gidecem diye.sana değil ona inanıyorsa,uğraşıp kafasını karıştırdıysa burs başvurusuda belgelidir.gösterirsin.burs için gerekli evrakları toplarken tahminim kopyalarıda sende durur.gösterirdin.intikamsa al anında intikam.cezasa anında ceza.bunları yaptım diyorsan.o zaman bende sana şunu derim .madem öyle hala niye bunla uğraşıyorsun.zaten her şey elinde patlamış.kendi kendini doldurmak bu durumda pek akıl karrı olmuyor.

Back
X