Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyi intikam unutmaktır.demişse demiştir.herkes aptal mı sanıyorsun.kuzenin istediğini vermeye devam et.zamanını,enerjini ona harca.millet ilerlesin.kuzeninde.eğer gerçektende böyle sana bir garezi varsa sanada bir şey yapmak için uğraşmayacak.bu da vakit kaybetmesini sağlayacak.nasıl olsa kendi kendine zarar veriyorsun.lale devrinin fragmanında kadın diyor ya hanım evde yok keyfim beeyde yok.ohh nasıl olsa böyle yapınca cici olmadığını,onun haklı olduğunu ispatlıyacaksın.bu intikam oyununda kaybeden sen olursun.rahatlayıp işine gücüne bak.bu sayede insanlar diyecek ki aaa ne kadar cici,hanım,işinde gücünde diyecekler.diyorlardır.böylelikle kuzeninin yalan söylediğini ispatlarda,hayatınıda kaybetmez ve intikamını alırsın.son olarak şunu söyliyeceğim:
BU KÜZENDEN BANA FENALIK GELDİ.:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
SEN KENDİNİ CEZALANDIRMAYA DEVAM ET
kızlar hepiniz artık biliyorsunuz ki ben uzun bir süredir kuzenden çoooook çektim. şöyle ki;
erkek arkadaşım hayatıma girmek istediği dönemde sürekli tanımadığım insanlardan teklif getirdi.
çok güzel kız arabalar duruyor demiş külliyen yalan şeyler.
hasta olduğum zaman hastaneye gittiğim zaman ara bak nerde yalan söylüyor oldu.
burs işlerim için gittiğim zaman erkeklerle buluşuyor oldu.
kursa başladım kursta hoca takılıyor oldu.
üniversite hocalarımı bana aşık diye niteledi.
tüm bunlar olurken ben hep yanındaydım ve
sana güvenmiyor vs dedi.bunlar olurken kendi sürekli benimle konuşuyordu.
evlenme teklifi edcekken 92 doğumlu bir çocuk kardeşimden bile küçük. onun üzerinden oynadı ve benim annem ameliyat olmuşken ben onun acısını yaşarken.hayalinde o çocuğu defalarca bana teklif ettirerek hayal ettirmiş.
bunlar olurken kuzenim kendini evden hiç çıkmayan,temiz pak bir ev kızı, internet kullanmayan biri olarak göstermiş. ama halbuki sürekli sevgilisi oldu ve şuan 3 kişi ile birlikte.
ben acılar içinde beklerken o tüm bunlardan keyif aldı.ben ağlarken güldü.daha fazla acı çekeyim diye günlerce telini açmadı. ben o kötü hallerdeyken bir el atmadı. ve üstüne sesimden herkes etkileniyor sende etkilendin mi diye sormuş.
bunlar olur biterken insan yaşadığı acıya mı yansın yoksa insanı kötü gösteren kuzene mi? bazen intikam çanlarım deli gibi çalıyor ama diyorum boşver su testisi su yolunda onun için birgün kırılır. yalan söyleyen bir insan kızlar. allah yanına bırakır mı böyle insanların. evde oturyo boş vakti çok. insanların hayatlarını nasıl mahvederim diye kuyu kazıyor. o zamanlar anlamamıştım. şimdi kızlar siz olsaydınız ne yapardınız??
3 tane adamı idare eden biri. karşına alıp konuşuyosun ama aynı şeyleri yapıyor. konuşmak kafi değil.Karşıma alır, adamakıllı konuşur ve hayatımda olmasını istemediğimi söylerdim.![]()
Valla...
Ben sana kendi yöntemimi söyleyeyim...
Büyük ihtimal, önce dayanamaz atlardım bu kıza ben.
Sonra da, ailesine gider her bir haltını tane tane anlatır.
3 kişiyle çıkıyormuş ya hepsine gerçeği söylerdim.
Kimse kusura bakmasın yapardım ben yani.
3 tane adamı idare eden biri. karşına alıp konuşuyosun ama aynı şeyleri yapıyor. konuşmak kafi değil.
canım yüzsüzün biri fal bakıo işte.ilişki bitmiş hala sallıo. işte gelin gibi durmuşsun. tam dalga geçiyor var ya. tam dayaklık biri fln.. canım yapım gereği önceden yapmayı isterdim.ama yapamadım.önce ben kendi aileme söylerim sinanı oda seni söyler. benim ailemide biliyorsun dedim. yetti çünkü.bide ne diyodu biliomusun. siz sevgilinle birbirinizi çok seviyorsunuz.beni kullanıyorsunuz.işiniz bitince benide çöpe atacaksınız. hastalıklı bir düşünce.inan bunları yapmasaydı.ben ona neler neler verirdim.yanımda olurdu herzaman. ama şimdi bir hiç. ailenin umrunda değil ki kızının kimle çıktığı.aile diyo ki bu kız evlensin kurtulalım. valla içimden neler neler geçiyor ama neyse..şimdi daha düzgün bir plan bu plan ona tutmaz.![]()
Pes valla canım. Allah resmen sana böyle bir bela vermiş galiba. Tez zamanda kurtulursun inşallah canım![]()
Pes valla canım. Allah resmen sana böyle bir bela vermiş galiba. Tez zamanda kurtulursun inşallah canım![]()