- 20 Mart 2024
- 2.067
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.433
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
- #121
Hayır tabiki, ben kardeşimle konuştuktan sonra geçti bu konuşma. Üstelik ben buraya size kısaca anlatabilmek için diyalogları kısa kısa yazıyorum. Bu kadar kısa ve sert bi konuşma yapmadı eşim.Konu sahibi kardeşiniz ve ailesi bu telefon konuşmasından sonra mı mesafe aldılar ? Eğer öyleyse bence eşiniz kendisini yanlış ifade ettiği için karşı taraf kırılmış.Neden annenizin ve babanızın tepkisini çektiğini daha iyi anladım mesela. ''Sonra da kutlamanı istemiyorum'' sert geliyor kulağa çünkü.
Kardeşim eşime karşı oldukça gereksiz bi tavırla konuştu tam aksine.. Hani sanki ‘ben senin doğum gününü kutlamak istemiyorum, mecburiyetten sonra kutlayacağım’ der gibi bir konuşma yaptı. Eşim de kendini mecbur hissetme kutlamak istemiyorsan sonrada yapmak zorunda değilsin dedi özetle.
Konuşma geçtikten sonra kardeşim anneme ‘abim beni arayıp doğum günüme gelme dedi’ olarak anlatmış. Çok başka yerlere gitti o yüzden olaylar.