YAPILAN MAKARNANIN BEĞENİLMEMESİ

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Ben 18 yaşındayım yemek yapmasını bilmem halam hastaydı iki gün boyunca temizliğini yapıp çocuklarına baktım okula yolladım ödevlerini yaptırdım halamla ilgilendim o gün makarna yaptım akşam eve gittim eniştemin akrabaları gelmiş makarnayı beğenmediğini söylemiş tekrar kuzenine yaptırtmış çocukları da bizim eve gelip alay edip gülerek babam beğenmedi deyip anlattılar aileme benim normal olarak moralim bozuldu ağlıcak gibi oldum annemlerinde morali bozuldu benim hakkımda bu şekilde konuştukları için annem artık yemek yapmayı öğreneceksin demeye başladı ben okuyan bir kızım ve moralim çok bozuldu yapılan iyiliklerim yerine kötü makarnamı konuşuyorlar kuzenleri gelip baksaydı ya evine

Bu devirde millete iyilik yaramıyor, zıkkım yesinler. Ayrıca biri makarnanı begenmedi diye yemek yapmayı öğrenmek zorunda değilsin, annene bakma sen. Okumana bak, yemek yapmak herzaman öğrenilir. Birdaha herkes otursun evinde çokluğuna çocuğuna baksın. Hiç bozma moralini sen canim benim

Ben 18 yaşındayım yemek yapmasını bilmem halam hastaydı iki gün boyunca temizliğini yapıp çocuklarına baktım okula yolladım ödevlerini yaptırdım halamla ilgilendim o gün makarna yaptım akşam eve gittim eniştemin akrabaları gelmiş makarnayı beğenmediğini söylemiş tekrar kuzenine yaptırtmış çocukları da bizim eve gelip alay edip gülerek babam beğenmedi deyip anlattılar aileme benim normal olarak moralim bozuldu ağlıcak gibi oldum annemlerinde morali bozuldu benim hakkımda bu şekilde konuştukları için annem artık yemek yapmayı öğreneceksin demeye başladı ben okuyan bir kızım ve moralim çok bozuldu yapılan iyiliklerim yerine kötü makarnamı konuşuyorlar kuzenleri gelip baksaydı ya evine
Bu hayatta asla yapılan iyilikler görülmez yapmasaydın etmeseydin olur haksızlık eden kişi durupta aaa bu kız bana bu iyiliği yapmıştı demez üniversite de evlenince de hayatının her alanında bu haksızlıklara ugrayacaksın maalesef

Hemen italyan usulu tarifimizi verelim makarnayı su kaynadıktan sonra 7-8 dakika pişir sonra suyunu atma ayrı bir kaba al ve o suya yağını tuzunu kullanıyosan bulyonunu vs katıp biraz daha pişirmeye devam et burda makarnayı attığımız kaptaki suyunda aynı dereceye yakın olması önemli ve harika makarnamız hazır afiyet olsun.
Bunu da beğenmiyorlarsa kendileri yapsın sen ye herşey müşterek madem.

İyilik yap denize at demişler işte. Saygısız bir aile, eniştenin ailesi. Bir daha yemek yapma. Yemek vakti gelince ben güzel yapamıyormuşum ya o yüzden dışarıdan söyleyin deyip çekil kenara. Kimsenin dıdısının dıdısına yemek beğendirmek zorunda değilsin.

Takılmayın konuya beğenmemiş olabilirler tabi bu dalga geçilecek konu edilecek bir duruma dönüştürülmemeliydi hoş olmamış. Gülün geçin insanlar böyledir iyi niyetle yaklaşırsın ummadığın durumlarla karşılaşırsın. Daha 18 yaşındasınız yemek yapmayı nasıl olsa öğrenirsiniz. Siz okumanıza bakın

yani begenmeyip yememeleri normal bisey ama bunu size soylemeleri cok ayip
Zaten bana söyledikten sonra moralimin bozulduğunu görünce toparlamaya çalışdılar onlara beğenmemiş olabilirsiniz ben zaten yemek yapmayı beceremem ama bunu bana keşke söylemeseydiniz kalbimin kırılacağını düşünmediniz mi dedim

Bu devirde millete iyilik yaramıyor, zıkkım yesinler. Ayrıca biri makarnanı begenmedi diye yemek yapmayı öğrenmek zorunda değilsin, annene bakma sen. Okumana bak, yemek yapmak herzaman öğrenilir. Birdaha herkes otursun evinde çokluğuna çocuğuna baksın. Hiç bozma moralini sen canim benim

Aynısı benim Ailem için de geçerli elalemin kızları okuyup hemen koca buluyor diye bana yemek yapmayı öğren diyorlar halbuki dersler daha onemli

annenin bu olaydan çıkardığı ders yemek yapmayı öğrenmen gerektiği mi :KK57:
Yoo, anne çok doğru söylüyor.
18 yaşında kadın erkek farketmeksizin kendi kendini idame edecek becerileri edinmeli.
Buna yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik vs şeyler dahil.
İlla evlilikle bağdaştırılmamalı, bir insan kendine yetebilmeli.

Anneniz de elin lafına bakıp sizin üstünüze gelmiş sizi ezdirmemesi gerekirken ayrıca niye siz öğreniyormussunuz makarna yapmayı yemek yapmayı eli ayagı tutan koskoca adam aç kalınca kendini doyuramıyorsa bu onun kusuru. böyleleri karıları ölse 3 günde elden ayaktan düşerler

Back
X