- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Kingdom9821
makarna dedigin diri olur enistenin agzinin tadi yokmus demek ki derdim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazısı yumuşak sever ama gerçekten lezzetli olması için tereyağ şartmakarna dedigin diri olur enistenin agzinin tadi yokmus demek ki derdim:)
Bak yaptikca seveceksin,hem o da kimya dersi sayilir,sebzeler fiziksel ve kimyasal degisime ugruyor,cok zevkliEvet aslında öğrensem iyi olacakSu sınavlar bi bitsin aklımda bi tatlı var onu yapacagim
Laf olmasın, söz gelmesin durumu bu konuda bir yerde normal olabilir o da şu, emek sarfedilen şeylerden fayda sağlamak.iyi de yapmış zaten. nasıl yapılacağını biliyor.
evi de temizlemiş, çocuklara da bakmış.
zaten bende evlilikle bağdaştırmadım laf olmasıyla söz gelmesin diye düşünmesiyle bağdaştırdım.
elalemle bağdaştırdım yani![]()
Anneniz olması gerekeni söylemiş bence, ne güzel de etmiş.Aslında annem aynen bu şekil söylüyor her zaman ben olmucam tarzında
Yaptığım makarnayı çocukları eşi ve ben yedim öyle yenilmeyecek bir şey değildi tadı gayet güzeldi sonuçta tadına baktım ama niyeyse eniştem beğenmedi üstelik bir teşekkür bile etmediLaf olmasın, söz gelmesin durumu bu konuda bir yerde normal olabilir o da şu, emek sarfedilen şeylerden fayda sağlamak.
Bir akrabamızın kızı hemen yanımdaki üniyi kazandı, haftada 2 3 gün bizde kalıyor.
Ben yorulmayayım diye makarna yapmış eve gelince.
Şok oldum, gerçek manasıyla şok oldum.
Bu genç hanım mutfağa uzak vs biri değil.
Ama gerçekten yenebilir hale getirmek için büyük efor sarfettim.
Çocuklarımla da arası şahanedir, bakar eder de.
Ama annesi öyle bir yetiştirmiş ki benim 18 yakında 19 olacak yaşındaki kıza bakmam gerekiyor.
Sıfır sorumluluk, full özgürlükle büyümüş, gerisi yok.
Evet, elalem makarnaya laf etmesin elbette etmesin çünkü yenebilir, altı üstü olması gereken bir şey çıksın ortaya.
Mesele bu.
Bizzat bu nesli evimde, kendi arkadaş ortamlarında, muhabbet ve becerilerini gözlemlediğimden böyle düşünüyorum.
Kafalar dolu, bilgi çok, ileri görüşlülük hedefler vsler dolu ama icraat yok.
Yaptığı büyük kabalık, bunu tartışmaya bile gerek yok.Yaptığım makarnayı çocukları eşi ve ben yedim öyle yenilmeyecek bir şey değildi tadı gayet güzeldi sonuçta tadına baktım ama niyeyse eniştem beğenmedi üstelik bir teşekkür bile etmedi
Zaten hırslandım yemek videoları falan izlemeye başladım kimseye muhtaç olmamak istiyorum temizlik karın doyurmuyor makarna yumurta nereye kadarYaptığı büyük kabalık, bunu tartışmaya bile gerek yok.
Velev ki öyle, söylenmez de zaten.
Ama bu size başka şeyleri öğrenmede yol açıyor, olaya iyi tarafından bakalım:)
Neslinizden, genç kafasından çok umutluyum ben, bir de kendinizi yaşamsal döngüde tamam ettiğiniz taktirde yapamayacağınız şey yok, eminim:)
Zaten hırslandım yemek videoları falan izlemeye başladım kimseye muhtaç olmamak istiyorum temizlik karın doyurmuyor makarna yumurta nereye kadar
Yani ne cikariyoruz bundanValla ben gençken nerde marifetli kız vardıysa hiçbiri okumadıtercih etmedikleinden değil kazanamadıklarından. Anaları yıllarca şöyle becerikli böyle hamarat deyip onları yanlış yönlendirdi. o yüzden salla gitsin
Aynen oyle,benim kizim biseyler uydurmustu,babasina tattiriyor gastronom hevesiyle,surat boyleAslında burda büyüklerin cehaleti var şöyle ki
O yaşta ki genç kız duygusal olarak daha narin ve gururlu olur, her lafa söze takar, oysaki yaptıklarına minnetar olup övseydiler daha uygun olurdu, en büyük yanlış empati yoksunu büyükler!![]()
Enisteeeğ enisteeeğ,o corba icilmez mi,şifadır,emektir,yaziktir,gecen sene bulsan altin kasasina saklardin,bu sene buldunda aaaaaaaaaa:))Bende benimkine grip diye soğan çorbası yaptım burun kıvırdı hasbam, yorumlarımı da okuyo, sana bidaha nah çorba kaknem goca![]()
Neymiş çiğmiş
Ya benim ailemde aynı aslında abimler olsun babam olsun ama işte elalem öyle olmuyorAynen oyle,benim kizim biseyler uydurmustu,babasina tattiriyor gastronom hevesiyle,surat boyle
Eşim yedi,surat
Tabi iyi toparladi
Aman da nasil lezzetli olmus,aferin kizim
Kiz![]()