YAPILAN MAKARNANIN BEĞENİLMEMESİ

altı ustu makarna ne kadar kotu yapılmıs olabılır kı ?
bence kotu yaptıgınızdan falan degıl bayagı terbıyesızlıkten begenmemısler

ben yaptım denıze attım o ıyılıklerı sız begenın dıye yapmadım deyın herkesın ıcınde bırdaha sızı bozmaya kalkarlarsa

az yesınlerde hızmetcı tutsunlar
su yorumuma ılave bırsey eklemek ıstıyorum
konu sahıbesı sızın yasınızda ınsanlar tek basına dunya gezıyor :) kendı kendınıze yemek utu ve bılumum seylerı yapmayı kendınız ıcın ogrenın. annenızın ogren demesının sebebı bu aslında .
bırde sıze bırsey anlatayım da gulun azcık ben anneme cok guldum cunku

annem cok zengın bır aıleden gelıyor elıne hıc ıs surmemıs hatta evde yemeklerı bıle yapan ozel kısıler varmıs yumurta bıle haslamamıs hayatında annem hıc... ozel aşcısı yumurtayı renklı renklı falan haslarmıs annem zannedermıs kı yumurtalar pısınce renklı olur... dusunun yanı o derece

gazıantebe gelın gelıyor annem babam anteplı. babamda cok guzel yemek yapar bu arada yaptıgım yemeklerı babamdan ogrendım ben, dıyorkı anneme sen yumurta hasla ben bıraz uzanayım uyandıgımda yumurta pıstıgınde bırlıkte sofra hazırlarız
babam bır uyuyor uyanıyor aksam olmus (pazar kahvaltısı olacak sozde)
annem yumurtanın suyu kaynayıp cekıldıkce su eklemıs cekıldıkce su eklemıs :D babam ne oldu bu yumurtaya ya hala pısmedı mı deyınce annem e yumurtanın rengı degısmedı kı kabugu hala beyaz ? demıs :D

dusunebılıyormusunuz boyle yemek bılmeyen kadın sımdı bır yemek yapıyor anlatamam cok lezzetlı :D

bu surecte az tencere yanmamıs tabı

sıkmayın canınızı gercekten luzumsuz ve futursuz ınsan cok .

beğenmeyebilirler ama gelip size duyurmaları falan çok ayıp yani.bence bir daha gitmeyin.yemek yapmayıda onlar için öğrenecek değilsin kendin için öğren.

Sana yapmadım ki, kendim dere otlu seviyor, o da bayıldı ayıltamıyorum, deseydiniz. Şaka bir yana teyze candır, sizi yakın gördüğünden söylemiştir:KK66:

Aynen, teyzemi severim zaten. İyi anlaşırız, iyi kadındır. Ama bazen lafını bilmez öyle dan dun söyler :KK48:
Bünyem alışkın olduğu için etkilenmiyorum :KK53:

Nedense hep yapamadıklarımız ya da yapmadıklarımız söylenir yaptıklarımız değil. Ki buna da nankörlük deniyor. Bi dahakine bk yesinler deyin geçin.

Ben 18 yaşındayım yemek yapmasını bilmem halam hastaydı iki gün boyunca temizliğini yapıp çocuklarına baktım okula yolladım ödevlerini yaptırdım halamla ilgilendim o gün makarna yaptım akşam eve gittim eniştemin akrabaları gelmiş makarnayı beğenmediğini söylemiş tekrar kuzenine yaptırtmış çocukları da bizim eve gelip alay edip gülerek babam beğenmedi deyip anlattılar aileme benim normal olarak moralim bozuldu ağlıcak gibi oldum annemlerinde morali bozuldu benim hakkımda bu şekilde konuştukları için annem artık yemek yapmayı öğreneceksin demeye başladı ben okuyan bir kızım ve moralim çok bozuldu yapılan iyiliklerim yerine kötü makarnamı konuşuyorlar kuzenleri gelip baksaydı ya evine
Zıkkımım kökünü yesinler şekerim. :110: :dua:

Back
X