Yapılan yanlışa bakın

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Baska sınıfın öğretmenı bir baska sınıfın bır kac öğrencısını alıp gezıye göturme hakkı var mı o sınıfın öğretmenı de ustelık gezı duzenleyecekken bu suç degıl mi ?

Olay tam olarak nedir, benimde iki yeğenim var ablası kardeşinin sınıfının düzenlediği geziye katılıyor,yada kardeşi ablasının gezisine.

kesinlikle yok
ayrica kafasina gore mi goturmus
tum geziler izinli olmak zorunda.

Ancak izinliyse olabilir
ki gezi izni vs cok kolay seyler degil

Velilerin onayı, okul yönetiminin de haberi varsa neden sorun olsun ki? Çocukların o sınıfta arkadaşları vardır, onlarla gitmek istemişlerdir. Biz de yapardık ortaokulda lisede falan.

suç demeyelim de, varsa yönetmeliğe aykırı husus diyelim. suç dediğin ceza kanununda olur çünkü

o öğretmen sen misin ben olsam bu sorumluluğu aldığı için bi oh çeker kahvemi yudumlarım

yok yok sen velisin çocuk seni mi kandırıyor

Velilerin onayı, okul yönetiminin de haberi varsa neden sorun olsun ki? Çocukların o sınıfta arkadaşları vardır, onlarla gitmek istemişlerdir. Biz de yapardık ortaokulda lisede falan.
Yanı bır sakıncası yok dıyorsunuz .Ama cocuklar sınıf öğretmenının sorumlulugun da o baska sınıfın hocası bir şey olsa kaza vs

niye suç olsun. sadece kendi sınıfı için mi düzenledi? size soran olmadı diye mi sinirlendiniz?

Yanı bır sakıncası yok dıyorsunuz .Ama cocuklar sınıf öğretmenının sorumlulugun da o baska sınıfın hocası bir şey olsa kaza vs

siz yoklama alıyorsunuz nihayetinde sizlik bir durum yok. veli izin dilekçesi falan alınmıştır belki. gidip idareye sorsaydınız rahatsız olduysanız.

hıı derdiniz anlaşıldı çocuklar sizin sorumluluğunuzda ise o diğer öğretmenin sizden izin alması ve bunu yazılı yapması gerekir...aynı biz memurların bir yere giderken saatlik izin formu çıkardığımız gibi.

Yönetmeliği ya da usulü bilmiyorum. Sonuç olarak aile onayı ve yönetimin ve bakanlığın vs izni olmadan sınıf öğretmeni de götüremez zaten.
Ayrıca her geziye her sınıf öğretmeni de gitmez her zaman galiba, bazı okullarda birkaç öğretmen geziyi organize eder, bütün sınıfları onlar götürür, benim yeğenimin şehir dışı gezisinde öyle oldu mesela.
Eğer ilgili bir yönetmelik vs yoksa bu konuda, aile ve yönetim izin verdikten sonra ben bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Elbette sorumluluk o öğretmende ama aile zaten kendi sınıf öğretmeni olmadığını bilerek izin veriyor.
Hala kağıt vs izin belgesi imzalıyor veliler değil mi?

şimdi öğrenci sizin öğrenciniz, öğretmen sizden izinsiz çocuğu kendi grubuna mı almış. olayı tam anlatır mısınız

Evet sadece kendı sınıfı için duzenlendı .Tehlıkelı dıye bız gıtmıyoruz bazıları da ıtıraz falan ettı sımdı bunla gıtmeyı dusunmusler.

idareye sorun. gezi izni sadece o sınıfa alındıysa götürmesi uygun değil. ama bence burada sizlik bir durum yok. sizin sorumluluğunuz değil. çocuk okula gelmemiş yok yazarsınız olur biter. gerisini çocuğun annesi babası düşünsün. illaki veli izin dilekçesi alınmıştır o çocuk için de. olmadı velisini görünce sorarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…