- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Baska sınıfın öğretmenı bir baska sınıfın bır kac öğrencısını alıp gezıye göturme hakkı var mı o sınıfın öğretmenı de ustelık gezı duzenleyecekken bu suç degıl mi ?
O gun ders ıslenecek sonuc ta ve ıl dısı bır gezı hakkı var mı göturmeyı baska sınıftan öğrencı almaya .İdare nedıyor bılmıyorum .okul yönetimi ne diyor? nasıl bi suç olabilir anlayamadım.
o öğretmen sen misin ben olsam bu sorumluluğu aldığı için bi oh çeker kahvemi yudumlarımBaska sınıfın öğretmenı bir baska sınıfın bır kac öğrencısını alıp gezıye göturme hakkı var mı o sınıfın öğretmenı de ustelık gezı duzenleyecekken bu suç degıl mi ?
Yanı bır sakıncası yok dıyorsunuz .Ama cocuklar sınıf öğretmenının sorumlulugun da o baska sınıfın hocası bir şey olsa kaza vsVelilerin onayı, okul yönetiminin de haberi varsa neden sorun olsun ki? Çocukların o sınıfta arkadaşları vardır, onlarla gitmek istemişlerdir. Biz de yapardık ortaokulda lisede falan.
keske oyle olsao öğretmen sen misin ben olsam bu sorumluluğu aldığı için bi oh çeker kahvemi yudumlarım
Yanı bır sakıncası yok dıyorsunuz .Ama cocuklar sınıf öğretmenının sorumlulugun da o baska sınıfın hocası bir şey olsa kaza vs
Evet sadece kendı sınıfı için duzenlendı .Tehlıkelı dıye bız gıtmıyoruz bazıları da ıtıraz falan ettı sımdı bunla gıtmeyı dusunmusler.niye suç olsun. sadece kendi sınıfı için mi düzenledi? size soran olmadı diye mi sinirlendiniz?
hıı derdiniz anlaşıldı çocuklar sizin sorumluluğunuzda ise o diğer öğretmenin sizden izin alması ve bunu yazılı yapması gerekir...aynı biz memurların bir yere giderken saatlik izin formu çıkardığımız gibi.Yanı bır sakıncası yok dıyorsunuz .Ama cocuklar sınıf öğretmenının sorumlulugun da o baska sınıfın hocası bir şey olsa kaza vs
Yönetmeliği ya da usulü bilmiyorum. Sonuç olarak aile onayı ve yönetimin ve bakanlığın vs izni olmadan sınıf öğretmeni de götüremez zaten.Yanı bır sakıncası yok dıyorsunuz .Ama cocuklar sınıf öğretmenının sorumlulugun da o baska sınıfın hocası bir şey olsa kaza vs
Evet sadece kendı sınıfı için duzenlendı .Tehlıkelı dıye bız gıtmıyoruz bazıları da ıtıraz falan ettı sımdı bunla gıtmeyı dusunmusler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?