Yapılan yanlışa bakın

Çocuklar o gun okula gelmezler yolları hazır.

Çocuklar o gun okula gelmezler yolları hazır.

gezi de bir sosyal faaliyet sonuçta. idare gerekli izni aldıysa sizin söz hakkınız yok. size nezaket söylenmesi gerekliydi tabi ama bunun için meslektaşınızla aranızı bozmayın derim. olmadı ayaküstü benim çocukları da götürüyormuşsun duyduğuma göre falan deyin.

Yok sesımı cıkartmayacagım ne yaparsa yapsınlar.

Onaylı olur tabı o kadarını yapacagını sanmıyorum.
o zaman sizlik bir durum yok..şehirdışı gezi düzenleniyor,siz öğretmen olarak tehlikeli buldunuz belki de o kadar çocuğun sorumluluğunu almak istemediniz ki normal.bazı velileriniz çocukları göndermek istiyor.
bu durumda diğer sınıfla beraber gönderecekler..
olabilir bana normal geldi.

Bir birimizle problemımız var da o yuzden normal arkadasım alıp göturse sorun degıl tabı.Arada kı probleme ragmen bu sekıl iş yapılması hos degıl.

Ama gıcık kaptım baska sınıfı kabul etmemelı

başkası yapsa normal karşılayacağınız olayı sırf aranızda problem var diye yediremiyorsunuz galiba.

valla bu kafa ile iyi öğretmen olmayı başarabilmisşiniz.

19 mayıs Anıtkabir gezisi sanırım.Neden bir sınıf gidiyor diğeri gitmiyor anlamadım.Çocuğunu göndermek isteyen veliler varsa sınıf gezisi olarak değil okul gezisi olarak bakmışlardır.Yönetim gidilmesinde sakınca görmemiş demek ki...

Hayır baska bır yere gezı orayla ılgısı yok .

Il dışı gezi valilik izni ile yapılır

Veli izni alınır sorumlular belirlenir vs

İldışı gezide sınıf öğretmeni yoksa çocuk neden onun sorumluluğunda olsun

Kaldı ki ders saatinde okul biryere görürse bile sorumluluk kalkar derste neden yoklama alınıyor işte bunun İçin

Olay sorumluluk degilmis, konu sahibinin diger ogretmene gicik olmasiymis.

sıkıntılı bir durum yok velilerden izin dilekçesi alınmalı sadece
gezi izin belgelerinde sorumlu öğretmen geziye katılacak öğrenci listesi yer alır
kendi sınıf öğretmeninde değil geziden sorumlu öğretmende dir sorumluluk

Geçen yıl 10 Kasım da bulunduğumuz ilçe belediyesi her okuldan belirli sayıda çocuğu alıp Anıtkabir'e götürmeye karar verdi. 8. Sınıflar toplam 7 şubeydi, biri de benimdi. Tüm çocukları aldım tek başıma götürdüm getirdim. Yasak değil. Alakası yok. Ki bunu siz de biliyorsunuz. Aranızdaki durumu ilerletmek için bahane arıyorsunuz gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…