- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.184
- 798
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Nasıl ya? Habersiz? Veliden onaysız mı?O gun ders ıslenecek sonuc ta ve ıl dısı bır gezı hakkı var mı göturmeyı baska sınıftan öğrencı almaya .İdare nedıyor bılmıyorum .
Çocuklar o gun okula gelmezler yolları hazır.hıı derdiniz anlaşıldı çocuklar sizin sorumluluğunuzda ise o diğer öğretmenin sizden izin alması ve bunu yazılı yapması gerekir...aynı biz memurların bir yere giderken saatlik izin formu çıkardığımız gibi.
Onaylı olur tabı o kadarını yapacagını sanmıyorum.Nasıl ya? Habersiz? Veliden onaysız mı?
Çocuklar o gun okula gelmezler yolları hazır.
Yok sesımı cıkartmayacagım ne yaparsa yapsınlar.gezi de bir sosyal faaliyet sonuçta. idare gerekli izni aldıysa sizin söz hakkınız yok. size nezaket söylenmesi gerekliydi tabi ama bunun için meslektaşınızla aranızı bozmayın derim. olmadı ayaküstü benim çocukları da götürüyormuşsun duyduğuma göre falan deyin.
Bir birimizle problemımız var da o yuzden normal arkadasım alıp göturse sorun degıl tabı.Arada kı probleme ragmen bu sekıl iş yapılması hos degıl.Veli onayliyorsa size ne oluyor? Devamsizlik yazarsiniz, ne "gicik kapmaya", ne de daha fazla soz soylemeye hakkiniz var.
o zaman sizlik bir durum yok..şehirdışı gezi düzenleniyor,siz öğretmen olarak tehlikeli buldunuz belki de o kadar çocuğun sorumluluğunu almak istemediniz ki normal.bazı velileriniz çocukları göndermek istiyor.Onaylı olur tabı o kadarını yapacagını sanmıyorum.
Bir birimizle problemımız var da o yuzden normal arkadasım alıp göturse sorun degıl tabı.Arada kı probleme ragmen bu sekıl iş yapılması hos degıl.
Ama gıcık kaptım baska sınıfı kabul etmemelı
Hayır baska bır yere gezı orayla ılgısı yok .19 mayıs Anıtkabir gezisi sanırım.Neden bir sınıf gidiyor diğeri gitmiyor anlamadım.Çocuğunu göndermek isteyen veliler varsa sınıf gezisi olarak değil okul gezisi olarak bakmışlardır.Yönetim gidilmesinde sakınca görmemiş demek ki...
Il dışı gezi valilik izni ile yapılır
Veli izni alınır sorumlular belirlenir vs
İldışı gezide sınıf öğretmeni yoksa çocuk neden onun sorumluluğunda olsun
Kaldı ki ders saatinde okul biryere görürse bile sorumluluk kalkar derste neden yoklama alınıyor işte bunun İçin
sıkıntılı bir durum yok velilerden izin dilekçesi alınmalı sadeceBaska sınıfın öğretmenı bir baska sınıfın bır kac öğrencısını alıp gezıye göturme hakkı var mı o sınıfın öğretmenı de ustelık gezı duzenleyecekken bu suç degıl mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?