Haklısınız deprem oldu ve hepimiz kahrolduk, ancak elimizden bir şey gelmiyor şu an için. Olağan hayatımıza devam etmek mecburiyetindeyiz. İnsanlar enkazdayken siz de burada konu okuyorsunuz değil mi? Ne farkınız kaldı kınadığınız şeyden?Deprem oldu..duyar kasmiyorum orda akrabam da yok ama bu nasil akla geliyor ki deprem oldu insanlar enkazda
Açıkça konuşun çekineceğiniz bir durum yok, 1.5 yıllık elemana asgari ücretin sadece 875 TL fazlasını vermek adil değil. İşi öğremişsinizdir bu süre zarfında.Merhabalar
Ben bir firmada ön muhasebeye bakmaktayım lise mezunuyum muhasebe geçmişim yok. Yetiştirilmek üzere işe alındım 1 buçuk senedir çalışıyorum. İşe öğreten muhasebeci hanım emekli olacağı için beni işe aldılar. Maaşım şuan %50 zam ile 9375₺ oldu. Ben bu maaş zammını beğenmedim ve hak ettiğim rakamın bunun üstünde olduğunu düşünüyorum. Bunu müdürümle nasıl konuşabilirim. Bu tarz para konularını konuşmak benim için hep zor olmuştur. Yardımcı olursanız sevinirim.
Açık açık konuşun kırmadan halkımızın bu olmadığını bu miktara gecinemediginizi söyleyin .konuşmaktan başka çareniz yok .bir yandan da iş bakın benceAçıkça konuşun çekineceğiniz bir durum yok, 1.5 yıllık elemana asgari ücretin sadece 875 TL fazlasını vermek adil değil. İşi öğremişsinizdir bu süre zarfında.
Burda cok iyi paylasimlar var bu konuda ne yapabilecegimiz yaziyor aklimiza gelmeyenler ihtiyaci olanlar paylasiliyor..onlarida okuyabiliyoruz..hayat devam ediyor evet ama benim icin o kadar hizli degil yazarkende soyledim duyar kasayim derdinde degilim ben cok etkilendim bu baslik beni cok sasirtti size normal gelmis olabilir ama devamini gucum yok saygi duyuyorumHaklısınız deprem oldu ve hepimiz kahrolduk, ancak elimizden bir şey gelmiyor şu an için. Olağan hayatımıza devam etmek mecburiyetindeyiz. İnsanlar enkazdayken siz de burada konu okuyorsunuz değil mi? Ne farkınız kaldı kınadığınız şeyden?
Deprem oldu sizin kk da ne işiniz var??Deprem oldu..duyar kasmiyorum orda akrabam da yok ama bu nasil akla geliyor ki deprem oldu insanlar enkazda
yaptiginiz sey tam olarak duyar kasmakBurda cok iyi paylasimlar var bu konuda ne yapabilecegimiz yaziyor aklimiza gelmeyenler ihtiyaci olanlar paylasiliyor..onlarida okuyabiliyoruz..hayat devam ediyor evet ama benim icin o kadar hizli degil yazarkende soyledim duyar kasayim derdinde degilim ben cok etkilendim bu baslik beni cok sasirtti size normal gelmis olabilir ama devamini gucum yok saygi duyuyorumiyi gunler
Bu nasıl akla geliyor dediğiniz şey maaş yani geçim sıkıntısı hanımefendi. Konu sahibi tatil önerisi istese veya kayınvalide konusu açsa burada başka şeyler konuşuyor olurduk.Deprem oldu..duyar kasmiyorum orda akrabam da yok ama bu nasil akla geliyor ki deprem oldu insanlar enkazda
ne yapsın şu an bu insan? tırnağım kırıldı ne yapmalıyım diye konu açmamış ki. geçim sıkıntısı çektiği için bir konu açmış. akla bal gibi de gelir, neden gelmesin?Deprem oldu..duyar kasmiyorum orda akrabam da yok ama bu nasil akla geliyor ki deprem oldu insanlar enkazda
İnsanlar enkaz altındayken gelip konu okumayın o zaman.Deprem oldu..duyar kasmiyorum orda akrabam da yok ama bu nasil akla geliyor ki deprem oldu insanlar enkazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?