Yapılandırılmış öğrenim kredisi

nasıl yapılandırıyorsunuz ya otomatik ödeme faln yapılıyor mu her vergi dairesine gitmekten sıkıldı eşim...direkt maastan düşse oluyor mu öyle

ya ben de harç kredisi almıştım, mezun oldum harçlar kalktı, son 2 yıl aldım toplamda 1900 tl ama ben evlilik falan derken bunu hep unuttum. gecikti 1 yıldır hiç ödemedim. şimdi toptan ödüycem ama madem harç kalktı niye ödüyorum arkadaş ya silinsin şu borçlar :)

Torvalds E="yakamaoz_1905, post: 39639995, member: 166427"]nasıl yapılandırıyorsunuz ya otomatik ödeme faln yapılıyor mu her vergi dairesine gitmekten sıkıldı eşim...direkt maastan düşse oluyor mu öyle[/QUO
torba yasadan cikan afli yapilandirma bitti simdi yapilandiriliyormu hala bilmiyorum.Internet vergi dairesi sitesinden her isiniz halledebilirsiniz.vergi dairesine .gitmenize gerek yok.ama taksitler sadece kredi kartiyla yatiyor

konu cok faydalı olmus benım gıbıler ıcın:KK53::KK53::KK53:
sımdı benımde borcum var normalde bu sene gelmesı gerekıyodu ama gelmedı bende pesıne dusmedım babam ogrende ne kadarsa odeyelım dedı ama ben bakmadım bakmak ıstemıyorum ne olur boyle olunca bılen bırısı yazabılırmı ne zamana kadar kacabılırım gerceklerden:KK53::KK53:
Ayni durumdayiz :)

sımdı benımde borcum var normalde bu sene gelmesı gerekıyodu ama gelmedı bende pesıne dusmedım babam ogrende ne kadarsa odeyelım dedı ama ben bakmadım bakmak ıstemıyorum ne olur boyle olunca bılen bırısı yazabılırmı ne zamana kadar kacabılırım gerceklerden:KK53::KK53:

Okul bittikten 2 yil sonra geliyordu gliba. Benim borcum 3 4 yildr duruyordu ilk geldiginde oduyorfum sonra

Sonra kaldi gelen afla yapilandirdim uzunsure kacarsinda sonra yine mecbur odeyeceksn :))

Back
X